И јас се чудам, како тоа братучеди се сакат. Па и таа братучетката на Миран, како тоа се во брак само на хартија, а братучеди се и зошто се во брак? А зошто сите деца на Азизе се умрени, и таа ли братучетката на Миран е внука на Азизе? И како тоа две жени има Миран, во Турција дозволено ли е две жени во тој дел на Турција? @dade123 хелп?
Бракот со Рејхан ќе биде лажен. Нема да биде вистински. Се ќе биде исценирано од Асланбеј. Миран никогаш не сакал да биде во брак со братучетка му, се земале зашто бабата така наредила ( знае дека не се иста крв). Братучетка му е заљубена во него, бар така мисли.. После друго ќе се исподеси. Има 69 оригинални епизоди. Кај нас пута 3...
Ima mnogu tajni,kese doznaat leka poleka i toa ke se razbere serijava. Спојлер: Miran lazen brak ke bide od miran i rejhan..a so gonul se vencaa pod pritisok od azize,miran ne ja saka na gonul tatkoto na gonul toa e soprugot na onaa so crveno kosata napravil sobrakajka i umrel,a tatkoto na elif nese sekavam..a ne vistinskiot tatko na Miran go ubil hazar.ama ne e tocno ke ispadne starion deka pukal.bidejki majkata na miran i hazar .mnogu se sakale.
Ајдееее таа портокаловата ли му е братучетка и жена? Јас па мислев сестра му е. Сè е испреплетено. Едит: Кафеава била, портокаловата била мајка му. Не им ги знам уште имињата.
Спојлер вака,миран уствари е син на Хазар и Дилшах, така се вика мајкаму. Ѓонул му е законска сопруга само на хартија не спиеле заедно. Азизе имала три сина асланбеј и Ѓонул и е внука од едем син. Пошто бракот на Миран и Рејхан ќе биде лажен, Миран уствари има само една законска сопруга а таа е ѓонул
Спојлер синот на Азизе асланбеј ќе пука во Хазар и Дилшах, додека тие се обидувале да избегаат, а после тоа си пукал во глава сам. Шадоглу немаат врска со тоа.
Оваа Ебру Шахин, нели глумеше во Истанбулската невеста и беше во несреќна љубов со најмалиот брат? Мене ме заинтересира серијава, ама многу ми делува хаотично по ова што го читам.
Не се сеќавам дека е била во Забрането Јаболко. А оваа братучетката/жената ма Миран заедно ли живеале во Канада?
На која мислиш на Елиф, ако е таа тогаш таа му е брачеда од чичко. Спојлер на Миран вистинска сестра му е плавото чупе Ѓул Шадоглу.