Спојлер Синот на Азизе се оженил со мајка му.Прочитај ги спојлерите од членката @dade123 на 2-та страна од темава ако те интересира подетално.
Многу тажен филмов па толку ми е жал за Рејхан ко за никој, веројатно одлично глуми…го загледав па ќе ми задржи внимание се надевам зимово и ќе тераме. Немам гледано турска серија последно од Истамбулската невеста.
Некоја бифша е вајда на Миран на англиски му збори.... негде легално дали може да се гледа со превод ? На јутуб го гледам на турски .
Се изнаплакав на сцената кога ја остави тој глупакот. Многу ми е тажна, не можам да ја гледам. Премногу понижување кон жените.
Дојдов да кажам дека се исплакав за серијава. Јас бев човек кој не гледа турски серии, ама оваа не можам да ја остаам. Ја почнав 2та сезона Благодарам на @nena2010 за линкот со превод
Сакам да прашам дали знаете дали оди на друг канал, не на сител не можам да ги слушам овие со гракањето нивно. Прелоша синхронизација јас незнам кој го измисли тоа.... И ако може да ми каже нокој спомна дека имало книга како се вика, би сакала да ја прочитам. Ви благодарам
Јас ништо не сфатив од серијата, сè е некако сплеткано и испомешано, ама убав пар ми се за гледање Миран и Рејхан.