Први братучеди се со Миран. Татко му на Миран и татко ѝ на Елиф се браќа. Исто презимиња имаат-Асланбеј
Оф топик. Интересен факт е што во реалниот живот, вереникот на Рејхан (Ebru), Cedi Osman е роден во Охрид и е наш македонски државјанин кој е ѕвезда вo NBA тимот Cleveland Cavaliers и на патиките со кои настапува го имаше исцртано македонското знаме.
Хазар,покрај Рејхан и Миран ми е најомилен лик.Не знам кој ви е вас.Но мене и ликот ми е одлично напишан,и глумецот е одличен.
Да. Ќе најми луѓе да ја киднапираат и убијат Рејхан. Миран ќе дознае и ноќта ко ќе прават к'на ќе ја киднапира Рејхан, мн се јаки
Хазар да, одлично глуми и многу добар лик има во серијава. И жена му исто ми е супер. За разлика од брат му и жената на братот што се тешки намќори.
Спојлер јарен ќе и кажи за инает. Ќе се караат нешто во дворот на конакот и пред сите ќе кажи. И стариот Шадоглу ќе ја земи јарен ќе ја затвори во штала со кози
Како тоа сестра, таа нели сакаше со стариот Шадоглу да се маже? Нели ја познал стариот? Нели Азизе била во младоста со стариот па се запалила куќата и само и таа и сестра и преживеале?