Азра не е вистинска ќерка на Дилшах. кога азизе ја затворила дилшах и ја дала азра да ја чува таа уште била бебе. А вистинска мајка на Азра е таа Фисун Асланбеј.
A, во врска со синот на Султан Аслнбеј братот на Ѓонул, жив ли е каде е ? Нели го изгубила Султан за време на бременоста?
Спојлер фисун асланбеј е лош лик. таа ќе почни да му дава насоки на миран и рејхан за да откријат вистината, ама и таа ќе му кажи на миран дека хазар му е татко, ќе го куднапира бебето на рејхан... ќе прави лоши работи. Азра е нејзина ќерка ама не ја сакала и така ја зела азизе и и јдала на дилшах, мајкаму на миран. и дилшах кога ќе се појави како чакната ќе е нема да ја сака рејхан ќе сака да ги раздели со миран, значи воопшто не е мајка како шо си ја замислува миран.
Спојлер Фисун во каква роднинска врска е со Асланбеј. А Дилшах ќе се сети ли на Хазар, тој како ќе реагира?
Спојлер фисун е сестра на мажот на азизе, и воопшто не ја сакала азизе кога дошла невеста.дилшах одма ќе се сети на хазар, хазар како шо е милостив во секоја ситуација ќе и помага и ќе биде покрај неа ама како пријател,зехра ќе му остани жена и неа ќе си ја почитува.фисун ќе го убие хазар...мн е тажно посебно погребот миран ко ќе плачи на гробот. во моментот кога фисун ќе го убива хазар рејхан ќе се пораѓа со деттето.
Спојлер А, зошто Фисун го убива Хазар, од која причина. Кога ќе се дознае дека Хазар е син на Азизе, и дека Миран му е син? А Азизе во брак ли бира со стариот Шадоглу кога се запалила куќата? А Дилшах е пореметена од терапиите, како таа ќе се однесува кон Зехра, Рејхан и Хазар?
Спојлер А, зошто Азизе го крила Аслан синот на Султан. Нели го изгубила додека била бремена. Ѓонул како дозна дека е жив?
Спојлер сега почнува интересното, полека да се откриват тајните. Рејхан е киднапирана од страна на Аслан,братото на Ѓонул, кој работи заедно со Фисун Асланбеј. двајцата ќе сакаат да ја уништат азизе и сега преку рејхан ке и ја испратат првата порака.
Ама е испобркан филмот.. И мене ме интересира вистинската причина за непријателството меѓу двете фамилии.. И дилшах која е!?
Јас како што знам причината за одмаздата е кога се запалила куќата преживеала самп Азизе к сестра и. Дека стариот Шадоглу се спасил и го спасил нивниот син Хазар, и мислел дека Азизе е мртва. Сега не ми е јасно тие во брак ли биле, заедно ли живееле?
А овај Фират што му е потрчко на Миран е син од татко му на Миран оној што мисли дека му е татко или мажот на азизе му е татко?
Спојлер ќе го убие само за да и наштети на азизе, која тогаш ќе знае дека и е син, ќе сака едно по едно да и одземи се.незнам точно која епизода ќе се дознае дека хазар му е татко, епизодата кога ќе се појави фисун во конакот асланбеј тогаш таа ќе кажи.дилшах е пореметена од тоа што била затворена и од почеток нема да верува дека миран и е син ќе бега од него, кон рејхан ќе се однесува лошо и ќе ја пратат во една клиника на лечње.искрено нејзиниот лик го замислував поинаку ама ме разочара како мајка.