Spoiler мажот на азизе му е татко, тој ја силувал мајкаму, и мајкаму го труна од тераса тоа е тајна која ја имаат со азизе и затоа секогаш е покрај неа.
Spoiler вистинската причина е што азизе и шадоглу стариот се сакале и требало да се земат.азизе работела во нивниот конак и имале син,хазар.еден ден избуван пожар во конакот азизе изгорела по целло тело и мислела декаа и синот,хазар е мртов. а пак шадоглу мислел дека азизе е мртва и се жени со друга и хазар расти со друга мајка. тоа е причината што азизе сака да се одмазди мисли дека шадоглу не ја сакал и се жени со друга и на новиот син му го дава името хазар, а не знае дека тој хазар и е син.
Spoiler Есма што и сега му е мајка, таа е нели, не им ги знам имињата? А лош ли бил мажот на Азизе, штом ја силувал? Значи Есма го турнала Асланбеј, а Азизе зошто молчела, оти се гледа дека сега е лоша, како го прифатила Фират? А Фират знае ли кој му е татко?
Spoiler: Хазар нема да каже, зашто ако каже за Миран ќе треба да каже и за Рејхан дека таа не е биолошка ќерка на Хазар .
Spoiler хаха ќе се обиде да и го дотера умот ама џабе, нема лек за нејзе. Ќе ја засака вистина. Тој и е вистински син на фисун асланбеј, и ко ќе разбери јарен ќе легни со него за да остани трудна и да е газдарица на конакот. И ќе остани трудна и ќе се караат нешто и ќе пукни пиштолот и јарен ќе го убие. На крај взатвор ќе заврши.
Spoiler овој е асланбеј по неговата мајка фисун асланбеј, а татко му е др со др презиме. а другиот асланбеј е синот на она со црвена коса, братот на ѓонул.
Spoiler јарен ќе сака пак да му се пикни на фират, а тој ќе е женет со друга и ќе си ја сака, и оваа лудава за да го придобие ќе оди ќе го абортира бебето, а сите ќе знаат дека е трудна. и ќе оди кај фират ќе му речи повеќе нема пречка за нас го нема беебто, луда е.
Majkata na miran e ziva ke se pojavi , i taa gi praka pismata , samo i taa ke ispdne psihopatka nema da e saka reyan