читајки ве се осмелив дена да ја држам ако можам и повеке зошто да не ама незнам ептен тешка ми изгледа а ? дајте ми мотивација некој што е моментално да каже резултати
Воопшто не е тешка, јас сум веќе втор ден на оваа диета и се чувствувам прекрасно.Со оглед на тоа што и претходно се имам хрането според овој режим можам да кажам дека резултати има,кај мене лично резултатот беше -8килограми.Диетата воопшто не е тешка,стартувај нема да згрешиш.Ти посакувам успех.
Мислам дека можеби само првиот ден ,но потоа ке се навикнеш и нема да чуствуваш глад. Искрено мене секогаш прв ден ми е најтежок , а и дека секогаш за ручекот има овошје јас го конзумирам како некоја ужина мегу доручек и ручек кога сум многу гладна, наместо за ручек. Освен тоа до сега што имам држено некои диети само сум изгладнета , а нема некој резултат. Единствено со оваа диета имам ефект , а воедно не сум гладна. Инаку не се откажувај веднаш ако по некој ден нема намалување на кг. Јас кога ја држев немав веднаш намалена кг некаде после една недела почнаа да ми се намалуваат и намалив 5 кг. Не се мери секој ден тоа е најдобро. Па со срека
Ете ја почнав јадев чај со двопек и портокал за појадок Е сега двопек јадев 2парчиња оти овој со го земав е мало парче од најмалите грешка ли е??? Сега за сега е ок мислев е тешка и нема за јадење ама сега коа појадив сватив дека ке немам потреба од вечера а мора нели? Се мерев и шо да видам за симнување 6-8 кг
Не грешка,сеуште си на почеток.Според мене не е грешка да земеш дупла доза од наведениот продукт,грешка е да земеш продукт што го немаш воопшто во репертоарот на храна од диетата.
Имате ли некакви резултати од диетава?Јас се мерев денеска и се изненадив само два килограми имам симнато.
Jas deneska sum na rodenden taka da od utre od pocetok ke moram se. Inaku ne sum se merila ama po oblekata zabelezuvam deka sum oslabnala. Jas deneska sum na rodenden taka da od utre od pocetok ke moram se. Inaku ne sum se merila ama po oblekata zabelezuvam deka sum oslabnala. A, koj den ti e ?
Теа правиш пауза (два дена) меѓу циклусите? Мене за викендов ми се паѓаат тие два дена пауза,и јадам нормално, е не сега со претерување, ама сепак редовна исхрана. И се плашам дека ако и утре ми е ден без диета ќе ги вратам и тие два килограми. Така што ќе размислам дали воопшто се неопходни деновите со пауза.
Не правам пауза,само денеска бидејки бев на роденден и малку јадев таму зошто ми беше непријатно да се делам од останатите. Мислам дека е подобро да не се прави пауза
После 5 дена -3,5 кг добро е? Јас сум задоволна денес и утре слободни денови ама денес освен компир салата не сум јадела друго незнам немам апетит Кај вас како е кој се има мерено да каже колку симнал?
Супер Јас денеска се мерав и сум намалила 3 кг по 10 дена,но првата недела не се мпридржував стриктно на диетата така да ке продолжам уште 5 дена. Односно вкипно ке се 20 наместо 15 дена .
Pozdrav do site Jas sum edna nedela na dieta i super se osekam , izgubiv 2.5 kg .super e ne se osekam gladna voopsto .
Pozdrav do site Jas ja drzam dietata na Zan Mitrev i supes se osekam,ima nekoja nedela koga ke napravam greska no luge sme gresime , potoa cela nedela si gresam,no zatoa slednata prodolzuvam
Една недела од кога ја завршив УН-диетата и се прашував сега на која,читав по форумиве,дали Аткинс,дали Хроно,некако ми се многу комплицирани,па си реков ај од понеделник на Ж.Митрев,денес ме фати инает гледајќи по групиве колку ослабеле жениве дали од оваа или онаа диета,и почнав.....денес 1 ден супер помина,малку тоа кис.млеко ама ајде го проголтав,така ке терам 15 дена,па после ке видиме
Супер,последните 5 дена ги почнувам,немам вага да се мерам т.е. имам ама расипана е,се чуствувам полесна,а и во огледало кога ќе се видам има резултат,после ја пошнувам Турбо Ун,а ти што диета држиш?