SAKAM DA PRASAM KOLKU VREME VO KONTINUITET MOZE DA SE DRZI DIETAVA NA ZAN MITREV? JAS JA DRZAM TRETA NEDELA I IMA SUPER REZULTATI A I SUPER SE CUVSTVUVAM... BLAGODARAM ODNAPRED
Dietata se drzi 3 pati po 5 dena ,znaci 3 nedeli. A dali pravis pauza megju zemanje na namirnicite i dali gi jades po redosled? Fala ti
A da te prasam.so.moze da se jade pomegu dorucekot rucekot i vecerata osven voda moze li da.se. Jade ovosje nesto ili da.se pijat sokovi kafe caj??
И јас да искоментирам овде пред околу 7 или 8 год, додека бев на факултет, ја држев оваа диета и имав супер резултати ја препорачувам за кратко и брзо губење на килограми..но не да се претера затоа што, хмм,, не е здрава
Ja drzam dietava veke 3nedela deneska pocnuvam i se cuvstvuvam super,oslabena sum 6kg a se nadevam deka ovaa nedela ke oslabam uste malku )
Najverojstno voobicaeno sto si jades ama bez oreteruvanje i jas ja drzam ova mi e 3den ama mnogu me boli glava dali e id toa neznam..
Со оглед на тоа дека во диетава се внесува по едвај 700-800 калории во еден ден што не е ни пола од тоа што возрасен човек треба да внесе, мислам дека е јасно од што те боли глава.
Пред многу години ја држеше моја братучеда. Не беше нешто ептен дебела, а се здебели двојно. Па ми има логика она што го велат дека телото се изгладнува (шок) и после штом му дадеш храна, ја складира за да се подготви за повторен шок. А зошто да се изгладнувате девојки? Каква среќа ако те боли главата? Ај да не мудрувам многу Јас не би ја препорачала.
И јас исто не ја препорачувам. Оваа диета не е за секој да ја држи. Јас ја имам држено пред 3 години во два циклуси. Ослабев , но многу брзо ги вратив килограмите и уште повеќе се поправив. А да не зборувам за желудникот колку е штетна како мене лошо ми влијаеш. Резултатите се видливи во моментот , но последиците се појавуваат по одреден период, Не ја препорачувам дефинитивно. Сепак среќно на тие што си ја држат .
Јас ја држев диетава и ослабев 2,5 кг,, а по една недела и вратив пола кг, и се уште сум на истата килажа.
денес ми е 6 ден слободен е сега ме интересира наредната сабота имам повод морам да јадам дали слободниов ден да го скратам да почнам утре пак 5 дена или и утре да ми биди слободен па вторит пат 4 дена да бидат ? и месото само риба јадАМ ТУНА ОД конзерва дали тоа менува нешто ? кафиња колку смее макс да се пие? и место портокал оти сега грди се што да јадам најсоодветно?
Јас сум 6ти ден од диетата, за 5 дена намалив 5кг (со некои измени) Од утре пак Наместо портокал јадев лимон и место варено телешко јадев печено пилешко (без зејтин).
Ja pocnav dietava vo ponedelnikot, ne e nisto tesko ako si resena i motivirana da oslabes. Od ponedelnikot do denes, sreda, slizata sum edno kilo i toa ne ja drzam bas najstrogo zosto grickav semki vo ponedelnikot a vcera i denes jadev po edna raka cresi. Ke pisam pak kako mi odi. Pozzzzzzz