И јас го поминав третиот ден, не ми е напорна диетата. Денес не ми се јадеше портокал со месо, па месото го динстав со сок од портокал, прекраснотии .
Eve eden stimul za site sto ja drzat dietava.Jas od 97 kg stignav do 83 prezadovolna,nikakvi posledici po zdravjeto ,nitu kg povrativ a prekinata mi e dietata pred 4 meseci
здраво девојки да прашам во врска со оваа диета дали смеам да го скокнам доручекот и да го исфрлам месото дали би имало резултати,мене доручек ми е кафе и шолја чај без шекер
Здраво девојки ајде некој нека пише резултати за стимул Јас почнав вчера денес втор ден добро оди кога ке се мерам ке ви пишам резултати
Не бев активна за да ве известам. Диетата е држев 10 дена и резултат -4кг, правев грешки и поради други околности е прекинав. Сега се мислам пак да е почнам поздрав до сите и не се откажувајте затоа што имат резултати но потребна е голема дисциплина !!!
Да се слабее. И не се осеќа глад. Се навикнуваш. Само мене ми е тешко во лето да држам диета. Пивце, кафенце, пица....СРЕЌНО
Јас и маж ми ја држевме оваа диета. Јас само еден циклус, а тој два циклуса држеше и ослабнавме и двајцата.
Eve pak da se nadovrzam.efekt ima ,za site sto sakaat da ja drzat dietata podrska od mene.Jas nitu kilogram ne kaciv,a sega povtorno ja pocnav se nadevam na uste edna desetka minus,posledici po zdravje apsolutno nikakvi.Za predhodni prasajna pogore,znaci ja drzam dietava 3x5 dena so dva slobodni,znaci tri nedeli.Za sekoj sto saka da ja pocni samo napred i srejkno.pozz od mene
Да со сигурност ќе ја држам ајде заедно ќе ни биде полесно Јас ја имам држено пред многу години и тогаш имав резултати за три недели 10 кгр
Само едно ме мачи ич не ги сакам портокалите тогаш кога ја држев не ги ни јадев ама не ги менував за друго овошје.Сега сакам да прашам дали некој друг кога ја држел дали јадел друго овошје место портокал и пак имал добри резултати.