Брат, досадно ми е ми треба некој предизвик И друго, потребно ми е вакво 'изгладнување ' за да ми се собере желудникот, после немам толку апетит, јадам пола од она што имам јадено претходно. Фала Мона. 3 ден денеска не осеќам уопште глад ниту мањак од енергија. Околу јојо ефектот, мислам нормално е ако по завршувањето на диетата седнам и изедам количински за сите претходно диетни денови, да вратам назад, мислам луѓето таа грешка ја прават. Ќе видиме уште малце. А точно ли е тоа дека ако понеделниците се јаде по пропишаното дека ќе се избегне враќање на килажата ?
Втор ден ми е денеска со диетава, да прашам нешто, значи мора по редоследот да се јадат намирниците?? Не може месото со доматот? Па на крај портокалот? Ме буни оваа
не ви треба оваа диета,само ќе се измачивате и на крај ќе ги вратите изгубени килограми(ако изгубите) Пробајте да се храните здраво и помали оброци и веднаш ќе видите резултати и тоа трајни Не ја препорачувам оваа диета НА НИКОЈ
Zapocnisi so carb cycle ako sakas da bidis zdrava i da vidis rezultat. Ne si go gubi vremeto za surovi dieti. Ako vo dietata ima slab procent na protein, taja dieta e gubemje vteme.
Здраво јас ја држам диетава веќе 10 дена во обем имам многу намалено а во кг не вопшто не е тешка планирам уште 15 дена пак да ја држам и ако нема голем успех планирам да одам кај нутриционист од ресен доста го фалат. Дали и кај вас има ваков резултат утре планирам да направам крвна слика да видам дали холестеролот се намалил
Znaci sekoj si znae za sebe, nekok mozwbi saka povekje da simne i ne moze ao normalno jadenje, eee sekoj pameten se pravi Jas so taa Un dieta ne mozev sa izdrzam, prviot pat 2 dena vrorior 2 nedeli i konatanrno bev napnata, teska mi e mnogu, na brat mi verenicata ja drzese 3 pati do sega i slabee
Jas pocnav denes so dieta Den 1 Ajde moram da izdrzam 3nedeli da oslabavam dodeka sum doma. Poshto debela sum vekje iam 73kg.i sakam da oslabam Moze pomarandzata da mi bide iscedena poshto vaka me nervira?
I jas od deneska ja pocnav i ne cuvstvuvav glad pa za od utre ke vidime kako ke odi no moram da izdrzam