Кифли празни можеш да јадеш,а за смоки мислам дека не смееш. Пуканките замени ги со салата,никако пуканки. Пс.да се исправам за денешниот ден Појадок 9:00- 7days double кроасан Ручек 13:00 - Мусака со една кришка леб 17:00 мусака без леб,и три атлантис чоколада 20:00 -зелка салата.
колку кифли може? зошто не пуканки? на сите стр на нет се вметнати во продукти за слабеење. и може павлака неместо јогурт?
Бидејќи леб се препорачува по една кришка леб,добро би било само една кифла да јадеш. Јас смоките ги избегнувам зошто и три пакетчиња да изедам пак нема да ме засити,и пак се здебелувам. А павлаката,ваљда може,јас си јадам павлака место јогурт
А интегралните грисини камко, од кам маркетите што се? може да се јадат? купив денес па да знам дали може да јадам и јас или само да подголтнувам
5 ден Доручек кроасан севан дејс. Ручек чинија супа и ориз. Вечера едно парче варен стек и краставица.
Вчера.6 ден доручек парче торта. Ручек чинија супа и варен компир. Вечера една чаша млеко. Денес,7 ден Доручек шпагети. Ручек варена пченка. Вечера едно јајце.
Незнам,сеуште не сум се мерела,а и мислам рано е. Ама супер е диетава :up: ,се си јадев,нормално во умерени количини и по редослед.Така ке продолжам барем уште месец-два.
Те следам на темава... исхраната ти е супер, таман си јадеш од се . Јас ја држев пред 5-6 месеци и за 2 недели ослабнав 2 кгр, но сега ми треба многу повеќе за слабеење така да од понеделник ќе си ја почнам УН а откако ќе ја завршам, овој режим ќе ми дојде како одржување. Поздравче и ти посакувам добри резултати и намалени килограми
Денес, 8-ми ден Доручек овошјето го запоставив што не е баш добро заатоа денес за појадок јадев овошна салата. Ручек домашно пире и чинија супа. Вечера чинија супа.
Вчера,10 ден Доручек геврек. Ручек печен ориз. Вечера јогурт. Сабајлето купив и јогурт и геврек,ама јогурчето си го оставив за вечера како што е редот. И,само јас ја држам оваа диета? Гледам само јас ја полнам темава со коментари .
ja pocnav dietata vcera Dorucek: edna casa kafe so mleko Rucek: gravce so tursija Vecera: dve vareni jajca Denes dorucek: edna kroasana so marmalad oi kafe so mleko Rucek: koftenca so sos od domati, a za vecera neznam. Ama deneska ke moram da kasnam edno parce torta zosto na sin mi mu e rodenden
Кафе можеш да пиеш на сабајле и шекер ако сакаш можеш да ставиш,ама млеко не,млекото остави си го за вечер.
Денес 11 ден Доручек прво едно кафе со пола лажица шекер и потоа 2 јаболки. Ручек компир салата. Вечера риба.