Знаци БРАВО ЗА ДИЕТАВА! ЕМ СРЕДЕН МЕТАБОЛИЗАМ,ЕМ СИ СИТ ЕМ СИ СЛАБ!!!! БРАВОООО! ЈАС ВИ ВЕТУВАМ,ДА ОСЛАБАМ УШТЕ 10 КГ И СТАВАМ СЛИКИ ОД ПРЕД И ПОТОА,ПЛУС ЕДНО ТАБЛО ВО ЦЕНТАР СО РЕКЛАМА НА ДИЕТАВА! ЕВЕ ВИ МОТИВАЦИЈА,ЈАС ОСЛАБЕВ СКОРО ОСУМ КИЛА! ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ ДО ФЕМИНКАТА ШТО ЈА СПОДЕЛИ,ГОСПОД ДА ЈА ПОЖИВИ...АЈДЕ,САМО НАПРЕД СИТЕ ДИЕТАЛЦИ ШТО ЈА ДРЖИТЕ! Честитки до тебе и само така продолжи! дај ако можеш сподели со нас како изгледаше твоето мени со оваа диета па и на нас да ни дадес МОТИВАЦИЈА !!! и за колку враме ослабе 8 кг
Навистина прекрасно,алал да ви е! И јас ќе ве дружам од утре Дали некој во скоро време пробал да се исхранува на тој начин? Дали има резултати? Имам некое килце вишок... Девојки кој од вас сака да ме поттикнува од утре? т.е да ми прави програма за доручек,ручек,вечера во инбокс ,така повеќе ќе успеам или од утре ќе ви пишувам што јадам
Од денеска и јас почнувам белки ќе ослабнам некое кило Појадок:го изоставив денеска не ми се јадеше (ве молам некој нека препорача нешто што не е калорично а здраво оти од септемрви скоро секој ден за појадок јаболки јадам.) Ручек:Зелка манџа со 2 рибанки леб(тенки) Ужина:Банана и слатко од смокви(неможам да му оделам пустото) Вечера:не сум вечерана ама мислам дека на салата ќе свртам
По незнам кој пат,веќе и срам ми е да кажам, ама од утре и јас се приклучувам на ова друштво ,барем 5гк
Јас од денес почнав со овој режим морам да симнам 8 кг... Инаку сакав да ве прашам тиква варена кога може да се конзумира и дали помегу ручек и вечера може да се јаде овошје и колку време треба да имаат растојание оброците бидејки доручекот мие накај 10 а ручек накај 12 а вечера гледам до 18 да сум јадена
Со што ги јадете житариците за доручек? не смее јогурт за доручек не смее млеко па со што јадете житарици ?
Јас повеке не јадама житарици на сабајле баш заради млекото. Иначе денес мие 15 ден од режимов ама денов го направив попара. Сабајле јадов неколку суви сливи и урми,две мандарини и пет наполитанки... Е добро ке беше се ако потоа не изедев парче леб со крем за после еден час и 2 парчиња тиква... Ручекот го прескокнав отидов на гости и таму испив чаша сок. Вечерав салата зелка и како врв на се правев торта и си јадов од филовите маа не се предавам од утре почнувам пак и тука ке ги пишувамнл оброците за да се мотивирам ... Нема никој тука за да ми се придружи да не сум како утка
ахахаха... а за тие 15 дена имаш некој резултат? јас од денеска почнав доручек 4 мандарини и кафе со шеќер ручек едно пакетче печена соја (на работа бев немав друг избор) вечера урда
Сега по малку почнуваат резултатите почна мешко да се намалува мене обично после 20 дена почнува да ми делува таков мие метаболизмот...ајт со срека нека тие и да се фалиш со резултати
Доручек една пиршка без ништо и 4 ресани кафе се подразбира сега за ручек манџа со спанаќ и месо и компир ај некој поискусен нека ми каже дали ми е утнат денов?
Месото си требало да го оставиш за вечера бидејки е протеин и не се меша. Инаку денес јас за поручек имав едно јаболко една мандарина и парче торта(лажам и половина кифла со крем од внукот што не ја изеде) што да правам слаба сум на благо Ручек парче домасно коматче со кромид знам дека несмее тоа ама немав ништо друго а и немав јадено скоро 2 месеца Вечера планирам чаша топло млеко со намалена масленост и цимет И јас очекувам критики од поискусните
Доручек парче торта едно јаболко две мандарини и две суви сливи Ручек компир маџа и малки салата Вечера до сега ништо можеби ке се напијам чаша млеко ако не ке прескокнам
и јас ја почнувам од денс диетава ја почнувам со 64 кг па ке видиме како ќе биди и со вежбање ќе ја комбинирам ке ви пишам за една недела колку ке успеам да симнам
И јас ја почнав диетава пред 2 дена супер е. Комбинирам со вежбање т.е пешачење и трчање. И имам 2 оброка без вечера. Поручек во 9 часот кифла, мед, банана и обавезно чаша црн чај навика ми е тоа . И ручекот кај 5 часот тоа што има зготвено. Манџа со компири, месо, пире такви работи без леб. Не вечерам , навикната сум да не вечерам и пред диетава никогаш не вечерав, само си јадев благи работи тие ми беа вечера, ама се откажувам од благото.
Добредојдовте барем нема да си пишувам тука сама Поручав варена тиква и неколку бисквити Ручек спремам ориз и кисели краставички А за вечера стандард или чаша млеко со намалена масленост и цимет или чаша јогурт исклучиво баланс + Ке ми недостига пицата што ке ја вечераат домашните
јас оваа година пред велигден ја држев некои 3 недели, можеби и да немаше 3 цели, ама пак ослабев. здравје сега после Божиќните пости планирам пак да ја држам па ќе видиме како ќе испадне.
Денешен рапорт Доручек парче пица од вечерта Ручек мусака малку одпоке Печера мало парче сирење и подоцна млеко со цимет