цела недела бев многу болна и неможев ништо да јадам ми се гадеше па морав сосила и со температура немав време да мислам што е јаглехидрат а што протеин така да од утре почнувам повторно
Значи ден 1: појадок: 1 јаболко, 1 портокал, неколку бисквити. За ручек имаше сарма и тоа каснав со едно лепче. После за ужинка уште едно јаболко. И вечерата ја прескокнав.
ден 2 појадок: две лепчиња со ајвар и заминав на факс после од кога се вратив се напив нескафе и коцка чоколадо, ама дури сега видов дека требало 4 часа меѓу оброците да има. Валјда може и јаболкце како ужина? ручек: не знам зошто не ми текнува што јадев мислам едно јаболко само.... и чаша чај. вечера: стек со салата зелка.
Od utre vi se pridruzuvam i jas,bas mi se svigas ovoj rezim na ishrana.inaku imam 67kg pa ke vidime kako ke napreduvam
Ден 3: Поручек: Парче леб со мармалад. Ручек: Варени компири со ајвар и сирење И за вечера ништо не ми се јадеше воопшто
Јас ја држам оваа во комбинација со осумчасовна, значи јадам во период од 10-18h, сабајле јаглехидрати, последен оброк протеини Денес, ден 5: Чај од ѓумбир со лимон, Нес кафе без шеќер(со малце млеко со 0,9% масленост, морам со млеко малце ) Доручек Антиоксидант бар од Виталиа, јаболко, 3-4 суви вишни Ужина Турско кафе горко Ручек Варен микс(морков, карфиол, брокула)+ краставица+ парче интегрален леб Вечера Ќофте+ салата
Ден 4. Појадок: еден портокал, нескафе и две чоколадца. Ручек грав и едно интегрално лебче. Вечера: бидејќи бев излезена јадев пица и малку цезар салата :/
Ден 6 Чај од ѓумбир со лимон Доручек Парче домашна пица+ кафе горко Ужина Сок од зеленчук(морков, целер, ѓумбир,јаболка) ,пред трчање Ручек Печурки+ пченка+ салата марула и домати Вечера Алкохол(ќе идам у кафана вечер, па нема смисла само ја да не пијам ) Иначе да се пофалам ден 6ти, -2 кг мнооогу сум среќна
Ден 5: Поручек: Двопек со мармалад и едно јаболко Ручек: Грав со салата од марула и едно интегрално лебче Вечера: Двопек со павлака и сирење. Ден 6: Поручек: Јаболко и една банана Ручек: Макарони Вечера: Двопек со павлака и сирење. Ден 7: Поручек: Двопек со мармалад Ручек: Спанаќ Вечера: КИсело или благо млеко
Денес Чај од аронија со лимон(без шеќер) Доручек Потпечено парче леб со малку моцарела , патлиџан, краставица и свеж босилек Ужина Јаболко+ суви вишни Ручек Салата од рукола, шери домати, бадеми и пармезан Вечера Пилешко копанче+ Салата(ќе видиме каква)
Еве и ја се одлучив да ја почнам...Сега ако направам грешка може да ме поправите..Ми требат околу 10 кила да симнам(до јуни)..Ќе биде?..планирам и да вежбам (5 пати неделно) П:јаболка и едно чоколатце Р:грашок В:шопска или зелка ќе си направам со комбинација сирење.