Kristina, ти си преслаба. Треба дупло да јадеш. Знаеш, и преслабите не се убави - нема цицки, ако се слаби ги викаат стапови, жирафи, даски и слично. Јади и биди нормална, не исушена. А 2 кила само со веце одење ке ги симнеш. Фани јади и оди на темата Фемина инстаграм, не у Диети.
Секогаш и` се навраќам на диетава кога имам потреба да симнам некое кило зашто само таа ми се покажала како успешна. Зачудувачки е што кај мене има резултати за неверојатно кратко време-после само две недели панталоните почнуваат да ми висат и можам да ги соблечам без дури и да ги откопчам. Ова важи кога сум во Скопје и постојано сум во движење, т.е. кога постојано пешачам. И дома имам резултати, но малку побавни-по еден килограм неделно, што секако не е малку. Досега распоредот на предавањата ми беше таман, да сум вратена дома за ручекот и вечерата. Но, оваа година ќе бидам на факултет за време на ручекот, па би сакала да ми дадете предлог за ручек. Порано во неколку наврати земав мал ладен сендвич, но не можам секој ден сендвич да јадам. Помош?
и јас ќе ви се придружам од утре. лани ја држев оваа диета и ослабев, ама на успеав да се држам строго до неа. сега се надевам ќе успеам. позз се читаме од утре
доручек: еден ред чоколадо за готвење, едно јаболко и кафе без шеќер ручек: 2 кришки црн леб со ајвар вечера: планирам салата кога ќе си отидам дома
Де ај вака кога слушам се нервирам.Висока си 172 треба да бидеш 62 кила а ти си 50 и сакаш да слабееш? Де ајј и така си премногу слаба.Ние тука се мачиме да ослабнеме.Ти со таа тежина маникенка можеш да бидеш
прашање.....јас кафето го пијам со млеко, дали може?!!? Шеќер не ставам ама без млеко ми е јако на стомак. Предлози се добредојдени
Девојки да ви се пофалам дека ја почнав диетава пред една недела а исто така почнав и втеретана да одам.Па ќе видам резултати. Од следниот месец ке земам и L-Carnitine течност и комбинација од трите ваљда ќе даде добар ефект,да се надеваме
Здраво, здраво. Последниот месец нешто ослабев, се приметува од далеку , ама тоа без многу внимавање на исхраната, повише ради нервоза и немање време за јадење. Сега оваа недела имав добиено и мноогу јадам, ама од утре планирам да ви се придружам. Пред недела дена се мерев и 62 сум, на висина 175. Не дека нешто многу треба да слабеам, но 4-5 кг може. Ајде со среќа и со лесно нека ни е на сите. Да прашам. Млеко/јогурт кога? Насабајле може ли мусли со млеко?
Не ти се мешам во одлуката, крај краева ти сама си знаеш што е најдобро за тебе, ама помалку од 60 кила на 175 висина.... не го бива.