Spored pravilata na Irena mozes dva pati da veceras,samo da bide isto.Jas do sega ne sum ja delela vecerata .
Да, прочитав дека можиш да вечераш два пати само не знаев дали важи тоа 4-5 сати меѓу оброк или зошто е истото нешто можи и побрзо.
6 ден: Појадок: бисквити со млеко Ручек: пилешка салата со малце интегрален леб и 1 домат (морав да апнам леб иако го избегавам скроз) Вечера: пиев само чај, лошо, ама не ми се јадеше и порано си легнав 7 ден: Појадок: сутлијач и чај Ручек: макарони со оригано и јогурт потопени и салата од крставица и роквици Вечера: уште се мислам дали само салата (поголема количина) или туна
Ден 2 Вчера за појадок имав ... банана и едно крем бананче. За ручек спанаќ. За вечера топено сирење, ама и каснав парче од пицата на брат ми. --- Ден 3 Денес за појадок имав ... банана и три парчиња мини кроасани, уште три ми останаа за утре, и 4-5 јаготки, првите од градината. За ручек ќе имам тавче гравче. За вечера ќе пишам утре, ама претпоставувам јајце/а зошто немам одамна јадено, сепак ова е само претпоставка. Денес се напив и зелен чај, планирав со појадокот и капучино да се напијам од чоколадо, ама зошто заборавив утре за појадок ќе си макам кроасаните во капучино.
DEN 4 Pojadok blaga kifla,banana I malku jagodi I kafe Rucek-coeba od boranija,salata I edno krajce rzen.leb Vecera -standard sopska I kiselo mleko
5 den Pojadok-kifla blaga,banana I kafe Rucek-corba od grav I pleskavica,salata od zelka I cveklo I kriska rzen leb Vecera-planiram zelka salata I kiselo mleko
8 ден: Појадок: 3 Jaffa O'cake со слива бисквити и 1 јаболка Ручек: грав и салата од крставица и роквици Вечера: 2 парчиња двопек со путер од кикиритки и 1 чаша млеко
Ден 4. За појадок имав .... погодивте. Банана со три мини кроасанчиња. Ветувам уште утре јадам банана, после менувам ама неможам да ги остам дур ги гледам. За ручек имав полнети пиперки. За вечера напрајв утка зошто имам пак полнети пиперки зошто немам ништо соодветно моментално, ама од утре ќе си набавам. Уз брзање заборајв да си земам нешто да склопам за јадење. Почнувам да се искушувам за леб некако, тостиран со путер, ама не се давам, веќе месец и пол и повеќе немам јадено, па си викам ќе издржам подолго. Утре ќе имам нешто дефинитивно поврзано со спанаќ зошто имам свеж. Го обожавам.
6 den Pojadok-blaga kifla,jagodi.I.kafe Rucek-grav I kolbasica I salata zelka I morkov Vecera-zelka salata I dve jajca vareni
Zasto da ne jades banana mila?Jadi slobodno mene najveke me zasituva do rucek I sinko I jas si ja jademe za pojadok
Па веќе ми се смачи само банана по банана. @simce11 ќе земам еднаш блага кифла, ќе направам друг пат мафини, да не е веќе само на право така банана.
9 ден: Појадок: мини плазми и 1 витанова Ручек: си го дојдадив гравчето од вчера и кисели крставички Вечера: јогурт и смоки
7 den Pojadok-kifla so marmalad,jagodi,kafe Rucek-polneta piperka so meleno meso I eden mlad kompir ispecen vo rerna Vecera-sopska I jogurt Inaku pofalete se dali imate rezultati?Jas sabjle ne izdrzav I se merev 1 kilo sum namalila za 6 dena no vo obem mi se cini poveke
Zdravo,i jas resiv da vi se pridruzam so dietava od denesa,i pocnav i odma ja prekrsiv Doruckuvam 2 biskviti plazma i 1 banana,rucav tuna so kromidce mlado i sega vecerav cresi i banana Imam za simnuvanje 10 kg od koi 5 mi e od bremenos a 5 uste pred toa.Se nadevam ke uspeam da go simnam,od utre poveke ke se pridrzuvam.Tuku sakav da prasam jas uste dojam ,ke steti dietava ili??
Јас кога се гледам вака мислам дека сум ослабната неколку кила, се немам мерено ќе се мерам на 15 ден и ќе пишам детални резултати. 10 ден: Појадок: овошен јогурт Ручек: пак ориз сега со нов многу вкусен сос и крставички Вечера: салата од домати и крставици
Ajde so sreka,za doenje da ti kazam ne znam dali e stetna,spored moe mislenje ne bi trebalo bidejki nemas zabraneti jadenja samo pazis koj period gi kombiniras.Drugarka moja drzese vakva slicna dodeka doese pa nemase problemi.
Sekoja cest kako izdrzuvas so ovosen jogurt do rucek,jas.ne bi mozela so tolku malku,kiflata za pojadok mi baagi golemka.