Се навикнав на помалку храна да внесувам за појадок и вечера. Ден 11: Појадок: јаболка и зелен чај Ручек: потпечени компири со зелена салата Вечера: 2 парчиња двопек со путер од кикиритки + чаша млеко (така планирам)
Ден 5 За појадок имав бананчиња, од кои ќе пикачам слика во Фемина Инстаграм сега, со чоколадо замрзнати. За ручек имав полнети пиперки И вечерав смоки. Ден 6 За појадок имав едно класик капучино без додаени засладувачи и шеќер и едно канди чоколадо од кокос. За ручек имав макарони со кечап. За вечера имав варен спанаќ (околу лајца), сос од спанаќ, лажица павлака, една зденка блендирани со малку јогурт. Сосот го јадев со едно меко варено јајце и салата од краставици. Исто во план сум да прикачам слика и од ова во Фемина Инстаграм. Вчера не вежбав, денес и вежбав. Двата дена пиев по една шолја зелен чај, и во ден пет имав и едно касно кафе со едно лајче шеќер зошто си го заборавив засладувачот. Штом ги поставам сликите ќе ставам линк и тука од оброците.
Uste sme na pocetok,za sega barem kaj mene nema nekoe naglo namaluvanje vo kilogrami ama vo obem osekam,stimakot ne mi izduvan I golem kako pred da pocnam.
3 den dorucek-kafe i integralna pletenka,rucek-gravce so salata marula ,vecera uste neznam sto Oslabena sum 1 kg ,mnogu se iznenadiv i se zacudev,imam ciklus mozebi i toa e plus pricina no sepak sum presrekna clap:
12 ден: Појадок: 1 чаша млеко Ручек: сендвиче мало Вечера: сендвиче половинка денеска скорз ужас денот. немав време за ништо цел ден не дома.
Ден 7 За појадок јадев макаерони зошто ми беше нелогично да се за ручек и барав назад низ темава и си потврдив дека пожелно е да се за појадок, но не е многу лошо и за ручек. Зошто денес ништо немам дома, и за ручек имав макарони. За вечера имав пилешки прсти. Од утре се враќам на бананите, тато реши да ме части банани па како да ги изоставам да поцрнуваат.
Појадок: кафе и два реда чоколадо Ручек: грав еден тањир со една кришка интегрален леб Вечера: урда пржена со јајца
10 den Pred pojadokot ispiv casa mlaka voda so polovina limon Pojadok blaga kifla,jabolko,kafe Rucek gulas I kompir ispecen vo rerna Vecera sopska,I malku kiselo mleko
Што заборавив за вчера да додадам е дека утрото испив цеден лимон со пола цеден портокал без шеќер. Ден 8 За појадок имав една банана и едно крем бананче. Пиев и зелен чај и еден чај од жалфија. За ручек имам некој вид на манџа која мајка ми ја направи. Со ориз и кинето пилешко е внатре. Со ручекот јадов и едно тостирано лепче интегрален леб со 'рж. Одамна немав каснато леб па ме фати некој огромен ќеф за едно лепче да каснам. Имав и салата со краставици. После ручекот пиев Нескафе. И за вечера имав пола лебче со кашкавал и павлака и пола краставица со малку маслиново масло и рендано мешано сирење.
Појадок: кафе и тарана варена Ручек: печено пилешко со компири Вечера: протеински шејк или од пилешкото (ако остани)
Ден 8 За појадок зедов пола банана со неколку парчиња ресани, два бисквити и дур го правев пудингот без шеќер неколку пати го пробав колку за вкус, зошто половина од пудингот го ставив во фрижидер за утре, а останатата половина за брат ми. За ручек си испеков компир со многу зачини и малку кашкавал со сендвич од едно лепче со павлака, кашкавал, салама и кечап. За вечера имам во план една чинија краставици со рендано сирење.
Den 5 pojadok-edna banana i edno cokolatce rucek-solen rolat ,edno kiflice i kaskavalce edno parce(bev na gosti za rucek) vecera-sopska salata Ajde kazuvajte rezultati za pogolema motivacija
Еве јас сум 15 ден утре. И како што ветив за резултати. Се мерив денеска, предтоа бев 57 кила сега сум 54. Сум симнала 3 кила за 15 дена.Кога се гледам на огледалото приметувам голема разлика во стомакот, а и нозите ми се ослабнати малце повеќе. Исхраната дефинитивно делува ама ако сакате да ослабните во специфични делови на пр. јас најмногу сакам во стомакот и нозете да ги оформам ВЕЖБАЈТЕ, немора во теретана може и дома, правете вежби за нозе , за раце , за стомак за тоа што сакате да го ослабните. Исто и за побрзи резултати треба вежбање. Јас ќе продолжам да се хранам на овој начин се додека не дојдам до 50. Полека и се навикнав. Пијте течности посебно чаеви и вода. Водата многу помага во намалување на стомакот. Избегнувајте леб, евентуално ако неможете без воопшто леб , придржувајте се на тоа да јадете по 1 парче на ден. 14 ден: Појадок: трилече Ручек: грашок + шопска салата Вечера:туна
Den 11 Kifla,banana I kafe Polneti piperki so oriz ,salata Vecerata mi bese malku svadbarska ama vo glavno jadev salata I pileskiot stek Den 12 Krofna,banana,jagodi,kafe Kompir pecen salata Sopska,kiselo mleko
den 6 pojadok -kafe ,edno parce baklava so visnji rucek-kompir manca i salata marula vecera -sirence edno parce i patligan