Ден 9: Д: еден двопек со ајвар еден со мармалад од сливи, грозје и турско кафе. Р: супа и едно лиснато тријаголниче празно В: немав Ден 10: Д: супа и чај Р: печурки со стек В: мислам јогурт или краставица со сиренце ке биде ама ке видиме.
Јас пак ќе и дадам шанса на исхранава дека ми делува ама не сум издржала до крај. Ден 1: појадок:благи мусли со 1 јаболка ужина:милкшејк ручек: ориз со зеленчук (моркови,брокула,пиперки) вечера: (после вежбање) 3 варени јајца
Јас сум веќе 6 дена на овој режим ама уште немам некој резултат, ама не се откажувам имам мн за симнување. Па нека пише некој ако е на овој режим и дали има резултати позз☺
Незнам дали некој чита, да се пофалам денес се мерев 1 кг минус за 10 дена, задоволна сум полека но сигурно ☺
Диеталкии тука ли сте? Ајде да ја размрдаме темава!! Arijana22 мене ми е прв ден денеска Појадок : Сок од портокал и ѓеврек Ручек :Боранија+парче леб+салата Вечера : Малку сирење и кафе со млеко Со среќа
Ако сакаш да имаш подобри резултати благото исфрли го, за ручек јади компир, ориз, риба, пилешко со салата а вечерата ти е супер. И не е на одмет да бидеш физички активна
Се што имаш дома за ручек ама во помали количини. Што и да јадеш за ручек нема да згрешиш ама за побрзи резултати јади помали количини и не мешај јаглехидрати и протеини. На пр. Ако имаш месо и компир за ручек јади или само од компирот или само од месото. Почнувам и јас од понеделник па ќе се пратиме.
има некој што почнува од денес или што уште ја држи диетава па да се пратиме? денес доручек брусница сува 100грама и смути
И јас сакам да ја почнам од денес имам некој 5 килограми за слабеење. Предлог што да се јаде? Мене проблем мие благото и месено секој ден внесувам
Може ли некој поискусен што веќе ја држел диетата да каже колку има ослабнато и за колку време? Да ни даде мала мотивација.