Ќе може некој што ја додржал диетава да пише резултати зашто јас ја почнав ама само првиот ден и после вториот ден бев на матура ја прекршив и толку, а сакам пак да пробам затоа што не ми е тешко да ја издржам а ми требаат точно уште 4 кила да симнам а никако не ми успева
E ja погоди темата, мајке ми. Диетава е апсолутно нездрава. На ден не е препорачливо да се јадат повеќе од две банани, не па 9. Да си мислевте на време, немаше да си го расипувате здравјето со вакви глупости, мислам разбирам диети и се ама 9 варени јајца во еден ден? Ехееј, па со кој памет бре? Summer bodies are made in winter, ви текнува? Не туку си играјте со здравјето сега.
И јас се решив да ја започнам диетава од денес па ке ви кажам за резултати. Само многу се плашам од јојо ефект, ама сепак ќе пробам. Држете среќа! ќе ви кажам како ми оди
ја дрзи ли некој оваа дјета во моментов хитно ми е да симнам некое кило набрзина ако ја дрзи некој или ја дрзел скоро нека пише резултати
Значи за многу диети викаат дека се враќаат килограмите но што ако по завршувањето на било која диета се воздржуваш колку јадеш и пазиш дали ќе ти се вратат килограмите?