ау нема врска тоа со вц, леле ја секој ден идам по 2 пати па пак ако не сум на диета не слабеам е да јајцава малце се фулл со холестерол, али тоа е ке се преживее
Се исхранувам доста здраво , пијам зелен чај и многу вежбам. Сум испробала многу диети ама во скоро сите е забрането да се јаде банани , демек се калорични доста .Што знам ова 9 бабани па многу е ова и прејадена ке бидам,а не на инфузија па сеа може и ефикасна е диетава не велам не ... а и ептен е кратка 4 дена , со оглед на тоа дека сум држела диети од по 3 месеци со оваа нема проблем , па баш ке пробам ако има ефект супер доста е лесна
Да изедам 9 варени јајца за еден ден ќе почнам да ги несам следниот. Не се преоптоварувајте со вакви диети бидејќи пред се не се здрави,а и веднаш се враќаат килограмите.Најубаво е постепено да се намалува количината на храната и да станете физички поактивни.
Moram da priznaam deka mi e somnitelna dietata.Vo nikoja dieta ne se preporacuva od strana na ovoshje banani da se konsumiraat zaso debeleat ...
Дебелеат да, ако и покрај нив си јадеш и друго работи. Пример сабајле поручек, после за ручек комири со месо, ужина 2 банани и нешто благо, вечера тост и пак нешто бла и пак банани, е тогаш да многу е. Ништо не дебелее ако се јаде помалку. Ништо!
Физичка активност е клучна ем здрава. Јадете се ама во помали количини и вежбајте и резултатите ќе бидат долготрајни и што е најважно нема да се штетни по вашето здравје.
од една страна 9 банани и 9 јајца се многу ама па од друга страна и на се многу. ако видиш ти денеска не јадеш ништо друго освен банаби или јајца ке се распоредат на некое одредено време и се ке биде како што треба. а ако седнеш и да ги изедеш сите наеднаш сигурно ке ти дојдат многу . било кој и да е ке се отепа од...
Јас мислам да ја пробам па што се 4 дена, ако ослабам здравје, ако не пак здравје мене и толку кила ми се вишок таман. Па ако ослабам ќе ви пишам
и јас планирам да ја пробам па макар и само 2 кг да ослабнам доста ми се па ќе ви пишам дали делува и дали се враќаат килограмите. се пријавувам за експериментално глувче
hey ova dieta e bas zanimliva ali i cudna jas sum kandidat za da ja isprobam pa da vidam dal i e tocna bananite i jajcata sto se mnogu mnogu se ama aj ke vidime rezultat so ke pokaze pa ke vi pisam pozz
Сите "ќе ја пробам ќе ја пробам"... Аха, на 31 ФеБруар Сериозно, можда би имало резултати, ама дефинитивно 5 ден в болница ќе се заврши.
диетава е предизвик....нит банани сакам, нит јајца варени, нит јаболка, нит праски ама ќе ја пробам за да видам што е. НАВИСТИНА ЌЕ ЈА ПРОБАМ би сакала да речам од утре ама не знам дали ќе имам време да си купам банани по може ќе ја почнам од среда ќе се мерам пред да почнам и откако ќе завршам и ќе ви кажам за резлутати ако не пишам во скоро време најверојатно сум у болница