Имам слушнато за ваква диета ама јас ја знам на друг начин 1 ден само јабуки цел ден колку сакаш толку јади и само вода, може и кафе ама без шеќер 2 ден само компири, варени, печени само не пржени. Може да ставаш сол ама ептен малку 3 ден само бело месо, варено, печено само не пржено 4 ден е најмизерен ден САМО ВОДА една другарка ми ја кажува и ми кажа дека успеала да ослабне 4 кила, досега не сам ја пробала оти 4 ден ми е ужас нема шанси да пијам само вода а да не јадам ништо А и плус мое милење е дека брзо се враќат килограмите. П.С можеби ке успееш ако спиеш од повеќе од 10 саата дневно п
хаха е овоа ти беше паметна идеја како не ми текна на мене порано , а јас па ке се држам строго до правилата
Јас мислам дека од тие диети после коа ќе почнеш да внесуваш разноразна храна ќе има покачување на килограмите.
jas utre sigurno ja pocnuvam samo ako nekoj znae da mi kaze dali smeam da namalam na kolicina mnogu mi se 9 banani,jajca...primer eve 7 neka bidat a?sto mislite?
devojki jas uspeav samo dva dena da ja izdrzam dietava,vtoriot den jadev plus pileski prsti i ne prodolziv da ja drzam zasto ja prekrsiv.planiram pak da ja pocnam za nekoj den,zasto tretiot den koga se izmeriv bev 2 kg oslabnata.e sega dali ja isfrliv vodata od organizmot ili oslabev neznam bitno bev zadovolna so 2 kg pomalku,e sega vrativ edno kilo ama puknav leskovacka za rucek i jadev leb za vecera znam deka preterav i toa mnoooogu
Дали може бананите да се заменат со некое друго овошје? јас имам проблем со овие диети цел живот, затоа што не јадам банани :Ѕ а ужасно ми треба да намалам некое килце... знаете испити и све тоа ..
pa najverojatno moze zasto da ne mozes da si jades cel den na nekolku saati namesto banana nekoe drugo ovosje,a ne bi trebalo da ima problem mislam i so zelencuk,mene licno mi odgovara dietava zasto na sekoj saat ipol ili 2 stavas nesto vo usta i me drzi sita celo vreme,lesna mi e za drzenje [mod-kirilica:3qspxqiw][/mod-kirilica:3qspxqiw]
Дечки диетава стварно делува Малце се измачив првиот ден, успеав со сила да изедам ДУРИ една банана и после тоа си јадев јаболка и јагоди. Најважно е дека успеав тие 4 kg да ги симнам и многу сум среќна поради тоа, па си помислив тоа да го споделам со вас !!
Диетава дефинитивно не е за долгорочно губење на килограмите. Повеќе одговара за моментално слабеење, да речеме пред некој важен настан. Планирам да ја пробам пред полуматура, да го намалам стомачето бидејќи ми е доста изразено. За првиот и вториот ден ќе се обидам да најдам соодветна замена бидејќи банани и јајца не јадам, па ќе видиме што ќе биде.
2 ден - 9 јајца варени аууу самоубиство па ова е бомба за организмот, не знам дали знате ама 3 јајца да изедеш во денот е исто како да си примил пеницилин, а не па 9 да изедеш самоубисто
Абе какви 9 јајца што ви е? Јас изедов за ручек еднаш 3 јајца, за вечера две и се убив од повраќање. Не се зезајте..Јајце нема да сакате да видите. Еве веќе 1 година не сум пробала, ми се гади.
Zhenskii da ve prasham nesh !! Za devojche od 6 oddelenie visoko 163 cm od kolku do kolku tezina bi i odgovaralo
Јас имам слушнато, дека од висината треба да се отстрани 103-104 (пр. 175, ќе биде 72; 146, 43...) ама ова не треба да значи правила, кај секој различно. Во твој случај би било 60, ама па за 6 одделение да не е многу, би било добро околу 50 (како погоре што пишаа) ама пак ќе кажам кај секој различно
Не знам до кај ке стигнам ама да ви кажам оваа диета е .. ужас едвај ги изедов овие 3 банани.. сега неможам ништо пред мене да видам јадење а инаку ке видам дали ке можам да го издржам и вториот ден со јајца. Баш пред 2 дена ја натерав мама три јајца да ми свари. И знаете што се случи ? Со зор го изедов само едното колку да не излезе за џабе сум ја мачела мама. П.с мора се по 9 да се јаде ? Дали може барем уште 1-2 баанани до вечер ? Иако омиленото овошје ми беше банана сега веќе не