јас ја издржав целата диета пред некоја недела и навистина ослабев 4 кг за тие 4 дена но не јадев 9 банани туку три исто така 3 јајца, 5 јаболки а потоа 4-тиот ден 1 јаболко 1 јајце и 1 банана
Imam edna drugarka od skoro 11 god visoka 152 cm... kolku kilogrami treba da ima edno takvo devojce???
Извини, ОК си ти? Имате барем некаков поим што правите кога се нафаќате за диети или ќе прочитате нешто во весник и удри! Брзо и лесно! Епа нема брзо и лесно.... а здраво и нормално!!! Јас имам диета што ГАРАНТИРАМ деке ќе те ослабе 6 кила за еден викенд! Ама каде е поентата во тоа?! Ќе се издехидрираш, ќе се изнемоштиш и ќе колабираш. И после што?! После ваква диета како твојава при прво наредно внесување на сол преку храна ќе врзеш вода за тебе! Знаеш колку вода може да врзе организмот? 3 кила! Толку колку што си ослабела! Да не почнувам да зборам за тоа колку негативни страни имаат диетите со изгладнување!!! Наместо брзо и лесно, пробајте здраво и долгорочно решение! Трпение, труд и работа бара, ама затоа добиваш здравје и изглед на кој што секој може да ти позавиди! А не вакви моронски и нездрави диети....!! 42-45kg
Jas od utre pocnuvam konecno nesto bez vezbanje se nadevam nema da zavrsam u bolnica posto jas dojam preporacano mi e od lekari t.e. patronazni sestri da ne drzam dieta dodeka dojam ali koj gi sisa ke probam i onaka jadam banani po 3 na den hah ke dodadam uste6
ај да си прашам јас нешто, дали наместо варени јајца би можела да јадам нешто друго,зш варени јајца неможам ама ич да поднесам
helloooo .. 2 dena citajki gi komentarite resiv da pocnam da ja drzam dietava.. pa denes mi e prv den do sega izedov 2 banani i se e super .. ke vidime dali ke simnam 4 kg.. a tolku i visok imam
Банана и леб не е исто. Плус девет банани се околу 900 калории, што не е доволно за потребите на организмот за еден ден.
А да не се нервирате околу лебот и бананите ? Дојдете почувајте го моето сонце малечко 4 дена, ќе ослабете 6 килгорами Верувајте, се ќе ви стопи. Спојлери, бандажи, ако возете со гуми 15ки, ќе ги намали на 13ки,воздушни перничиња... Гаранција давам. :geek:
Поради сите овие глупави диети се јавува тој јо-јо ефект.Јас не познавам некој што после оваа или онаа со јаворовиот сируп барем пола не ги вратил.Тоа е затоа што телото останува без енергија овие 4 дена и наредните 4 се стреми да го дополни изгубеното.Дај почнете малце со фитнес,со убави диети,а не со вакви глупости.
4дена -4килограми е уште фали некој да го стави волшебниот напиток ..една голтка и слаб си the nutty professor with eddie murphy http://youtu.be/_lM_AXqlcHY Имам прашање за оваа диета ако ја држам цел месец дали ке завршам на гастро или ке ослабам 32 кг 100% на гастро нели
ДИЕТАВА Е НАЈВЕРОЈАТНО БАЗИРАНА НА ОНА ПРАВИЛО ЕДЕН ДЕН ЕДНА ХРАНА ДА СЕ ЈАДЕ ,НЕ Е ЛОШО АКО НЕКОЈ МИСЛИ ДЕКА Е ПРЕМНОГУ ПОЧНЕТЕ ЕДЕН ДЕН ОВОШЈЕ КО ШТО ВИКА БАНАНИ ИЛИ ВО ОВОЈ ПЕРИОД ЛУБЕНИЦА ДРУГ ДЕН ЈАЈЦА ПА ЕДЕН ДЕН ЗЕЛЕНЧУК ,ПОСЛЕ ТОА ЕДЕН ДЕН МЕСО НЕКОЛКУ ПАРЧИЊА ПРИМЕР ДВА СТЕКА ,ПЕТИОТ НЕКА ВИ БИДЕ И ТЕСТО НЕШТО ПРИМЕР МАКАРОНИ,КОМПИРИ ...... СО КЕЧАП И ПОСЛЕ ТОА БИЛО ШТО НЕШТО ШТО СТЕ ГО ВИДЕЛЕ ВО МИЛИОН ДИЕТИ НЕМА ШАНСИ НИСТО ДА ВИ БИДЕ ЗОСТО ОРГАНИЗАМОТ КЕ БИДЕ ПРЕ ЗАДОВОЛЕН ДЕНЕС ДА СЕ РАСПРАВА СО ЕДЕН ВИД НА ХРАНА ...... ВЕРУВАЈТЕ НАМА НИШТО ДА ВИ БИДЕ КОГА МЕНЕ НИШТО НЕ МИ Е СЕДМИ ДЕН НА ЈАВОРОВ СИРУП ....ПОЗЗЗ
И јас сакам да ја почнам од утре ...не знам само дали место јајца да јадам нешто друго ќе видам до вториот ден што ќе биди само ме интересира дали после тие 4 дена можам веднаш да продолжам уште 4 дена зошто јас сакам да ослабам околу 10 кг. а диетава и не ми се гледа многу тешка зошто сепак цел ден јадиш нема врска што е еден вид храна ...освен вториот ден тешко дека ќе го издржам..јас одвај едно јајце јадам и тоа без жолчка ...па ако го има ова некој пробано ве молам да пиши поззз
Уште е поубаво без жолчка има една диета кај што се јаде само белка од јајца цела недела .смени со компир или пак зеленчук пример краставици и јас така мислам да ја држам 2 пати по ред ...поззз
Јас ја почнав денеска и до сега имам изедено 4 банани до вечер ќе видиме а за утре ако може да се смени уште подобро... гледам и други имаат коментирано да се јаде нешто друго место јајца..само не забележав да не е оваа диета како оние каде што мора точно да се јаде се што е на менито без исклучок ... interistka со среќа инаку и фала на одговорот
не јас не ја почнав сега зошто моментално сум на јаворов сируп али ке ја почнам сепак со срека ..... ако си решена верувај никој нема дате сопре.... поззз