Pominaa praznicite, pa mora nesto ekstremno: 1 den: ovosje i prirodni sokovi (nesmee banana) 2 den: zelencuk i supi 3 den: kombinacija od prvite dva dena 4 den: 5 banani i 5 casi mleko 5, 6 i 7 den: belo meso i salata se slabee od 4-6kg. ako nekoj planira da ja proba, srekno!
Диетата на Ирена ја држам една недела, но немам симнато ни грам. Знам дека една недела е малку, но изгубив надеж дека воопшто ќе ослабнам. Сепак требаше да има барем некој најмал резултат... Гледам сите сте задоволни, зарем само јас нема да се помрднам од мртва точка...
Да не имаш малку килограми за симнување? Или можеби многу количински јадеш или несвесно правиш грешки? Пробај и да вежбаш, можеби тоа ти фали
Мене ми се случувало вагата да не покажува ниту едно кило помалку, а да ми велат дека сум ослабена И јас подобро сум се чувствувала... Инаку, една недела е многу краток период... тие кои имаат огромна килажа за губење, најчесто имаат толку брзи резултати во рок од една недела Јас те охрабрувам и верувам во тебе дека до лето ќе го постигнеш посакуваниот резултат ! Keep going
Ти благодарам од срце. Многу ми значи Имам 65 килограми, а сакам да дојдам до 57 или барем до 59. Бидејќи малку покасно станувам ми се случува да го пропуштам појадокот или некогаш да јадам овошје. Потоа за ручек јадам тоа што има зготвено со една кришка тонус леб и вечерата најчесто ми е зелена салата со две јајца и парче сирење или туна со салата. Немам идеја што друго би јадела за вечера. Доколку ми можеле да ми дадете некој предлог добро би ми дошло.
Колку што знам, туната не се препорачува навечер затоа што тешко се вари и ти го подувува стомакот. Доколку грешам, нека ме исправи некој Салатата е според мене најдобра варијанта, можеш некоја зеленчукова супа да изедеш, пуканки без сол ... само тоа ми текнува во моментов Среќно !
Нема да издржам само со салата, баш навечер најмногу ми се јаде. Инаку туната мислам дека баш Ирена ја имаше спомнато како вечера, па не знам....
Не знам веќе ништо. Не само што не слабеам, туку и некој грам плус имам. Не верувам дека од ова нешто ќе биде. На моменти ме фаќаат кризи, џабе се мачам. Многу се разочарав и изнервирав. Најверојатно ќе ја прекинам, барем ќе знам зошто не слабеам!!!
I jas ja pocnav dietata na Irena i sum prezadovolna iako samo nekolku dena se vo prasanje ama se osekam mn polesno i polna so energija, a so e najbitno vagata odi nadolu ☺️
а што мислите за оваа? https://www.ladybook.mk/mk/post/4270/Dieta-52 16 часа не јадеш, 8 часа можеш да јадеш
samo da si znaete ama naj iskreno Vi go kazuvam da oslabete a da nemate fizicka aktivnost toa e nevozmoznoooo
Dali ima ovde nekoj koj ima problem so teroidna i se popravil dalk drzi nekoja dieta da mi kaze da probam i jas . Mnogu se popraviv duri i vezbam i nemam nikakov efekt