Диета ли е решението или не?

Discussion in 'Канта' started by tigrica, Feb 28, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tigrica

tigrica Истакнат член

Сакам да го кажете своето мислење за мојот случај. Земав хормони и многу сум здебелена од нив т.е подуена пробувам со диети но не покажува никакви разултати за габе гладувам помогнете ве молам .благодарам однапред.....

2. glow

glow Популарен член

Јас мислам дека треба да поразговараш со доктор или нутриционист за ова прашање. Искрено не знам што да ти одговорам. :| Среќно! ;)

3. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Не... јас сепак мислам дека само редовна и умерена исхрана е правата ствар... што од диетата, ќе ја држиш еден месец, два, три... и? Неможеш цел живот, кога ќе ја прекинеш ќе почнеш пак да си јадеш и за што си гладувала? Сепак, јас немам проблем со тежината, ова е само мое мислење кое не мора да го прифатиш... поздрав : ;)

4. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Мое мислење е дека треба да комбинираш фитнес со здрава исхрана,ама најдобро сепак посети лекар па тој нека ти каже што е најдобро ;)

5. dalida

dalida Истакнат член

Bidejki ne sme strucni, lekarskiot sovet e na prvo mesto.
    Od licno iskustvo znam deka mnogu dvizenje topi masti. Samo ne mislev na dvizenje noga pred noga, tuku brzo pesacenje i toa po ugornica. Ako si od Skopje, ene ti go ZLATNO VODNO. Pri hormonski terapii, mnogu nemozes da vlijaes so ishrana iako e dobro da bide polesna, sveza, raznovidna , no sepak mora da se sogori se sto se vnesuva. Mene licno mnogu me debelee B vitaminot, sto go davaat so site antibiotici.

Thread Status:
Not open for further replies.