A kaj najdovte ren, pred nekoj den bev sk barav i vo ramstor i vero i kerfur nikade nemase svez ren? E sto znam moze ne mu e period sega od takvi domakjinski raboti ne se razbiram ic
http://vecer.mk/life/oslobodete-se-od-saloto-na-stomakot-za-2-nedeli-i-bidete-glavni-na-plazha a ova zenski? isto e samo + gjumbir i cimet, dobri se i tie sostojki za slabeenje, ama i ova se pie sabajle i navecer pa malce sum vo zbunka ne znam so koe da pocnam :/
И ренот и ѓумбирот се доста лути. На празен стомак јас не би можела да ги пијам. Ова што се пиуе за време на јадење мене повеќе ми одговара.
Па да му додадам и ѓумбир и цимет, ама да ги конзумирам со јадење? шо мислиш? ти имаш уште резултати или правиш сега пауза?
Почнав пред две недели пак да јадам ама престанав по 2-3 дена. Имам проблем со желудникот, многу бев по стрес предходниот месец и си го покварив желудникот. Ќе паузирам малку додека да го средам. Страв ми е од лутото да не ми стане полошо.
Ти ако додадеш ѓумбир и цимет не може лошо да биде, може само подобро. Пробај па ќе видиш, и пиши резултати.
Da vi se pofalam jas istovo go konzumirav 20 dena i oslabiv 3 kg napraviv pauza sega baram ren i povtorno pocnuvam celta mi e uste 6 kg da oslabam
Само да споделам, татко ми си го зезна желудникот со оваа диета. Поминаа 2 години, често има мака со подуеност, мачнина после јадење и подригнување.
На една пријателка сестра и за еден месец намали 4кг.со ова, а пријателката проба па кај неа ништо ефект нема ама она има многу кг.можеби и затоа не делува..