Е како не БЛАГО СТРОГО НЕ СЕ ЈАДЕ, освен последниот ден.. Глупости како може да ослабеш 8 или 10 кила со јадење благо и тестенини... За се си има ред, истата диета ја држам моментално 4 ден, само без благо и без тестенини... иначе еден совет од мене за сите.. јадете праски и сливи многу одма ќе ви се намали апетитот за 2 дена се навикнав.. сега ми е супер си јадам салати месо риба и овошје..
почнувам денес со риба. си спремив за денес варена брокула, туна со лимонче за на работа, а после за дома туна со марула. за утре планирам фиш фингерс, ама печени не пржени.
5 ден денеска ќофтиња на скара и салата не сум гладна воопшто ама имам ужасна потреба за благо,за чудо јас инаку не сум љубител на благо не знам сега што ми е само таму ми работи мозочево...некоја идеја како да се справам?
od utre sigurno ja pocnuvam do sega bev na proteinskata i od utre se prefrlam na ovaa samo me interesira dali mozi da se pie kafe so malku mleko i ovosje mozi da se javi vo tekot na site dena taka??? pozz
Нема ни овошје, ниту пак млеко и шеќер во кафе. Ако навистина сакаш резултати, треба да конзумираш само тоа што е дозволено во диетата. Мене ми е 14 ден денес, овие 3 дена ми беа ептен тешки, затоа што по цел ден не се прибрав дома, јадев многу малку и немав време да спремам нешто посебно. Јадев 1 ден златна мешавина со балсамико и маслиново масло, а вчера набрзина успеав да направам боранија. За денес уште немам план што да јадам, ама затоа од утре почнуваат најлесните 2 дена во диетата - компир. Ефективна е, само доколку се придржуваш кон неа.
Ден 10ти...Стек и салата...убавини...вчера се мерев 3 кила помалку...колку се толку само сега каков викенд ме чека,и покрај забраната ќе се поднапијам малку (повеќе)
Шести ден..-4кг со трчање секој ден. Јадам и овошје, а кога ќе ми падне шеќерот по малце црно чоколадо...it does work!
Па желбата за благо ја победив ама викендов си пиев алкохол а и изедов неколку парчиња бејк ролс за вечера...морав бев излезена а немаше од каде да се набави варен зеленчук Не сум се мерела ама мислам дека закочив на тие 3 килограми....дај утешете ме кажете дека при крај најмногу се губи...
-5.5 kg. Мислев дека повеќе ќе ослабнам, ама и ова е ок. Не се придржував баш, јадев сладолед скоро секој ден Сакам да продолжам, ама не знам дали треба да направам пауза ?
Se slabee od dietava i kilata ne se vrakaat..se razbira ako ne se prejaduvas..i ne jades se sto ke ti tekne..jas od 63 oslabev na 54 i poveke od 55 veke cela godina ne sum imala.. so sreka izdrzete lesna e..vo poslednite denovi se gubat poveke kila
За слабее за слабеење, ама единствена лоша работа во оваа диета е што нема овошје, односно природни шеќери, освен во еден ден во тие дваесет дена. Оваа диета е погодна за некој кој станува покасно, па го прескокнува појадокот. Искрено мене ми беше многу тешко да издржам до 11 - 12 часот за да јадам, кога сум станала во 5:30 - 6 часот.
Јас пиев нес без млеко и без шеќер. Ако ептен ригорозно се држиш до диетата, не ставај ни млеко ни шеќер.
Иако е недела,јас од утре почнувам.Нека ми е со среќа,ке ви кажувам како ми оди.Ако има некој друг од утре да почне,таман друштво ќе си имам