1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Диета 20 дена - 8 килограми

Дискусија во 'Диети' започната од ludoto19, 1 март 2010.

1. Daisy.E

Daisy.E Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    57
    Добро дојдов :) Прв ден денеска...Виш ми лак ;)

2. IamSexyAndIKnowIt

IamSexyAndIKnowIt Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    2.883
    Е како не БЛАГО СТРОГО НЕ СЕ ЈАДЕ, освен последниот ден.. Глупости како може да ослабеш 8 или 10 кила со јадење благо и тестенини... За се си има ред, истата диета ја држам моментално 4 ден, само без благо и без тестенини... иначе еден совет од мене за сите.. јадете праски и сливи многу одма ќе ви се намали апетитот за 2 дена се навикнав.. сега ми е супер си јадам салати месо риба и овошје.. :) 8)

3. babymama

babymama Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    228
    почнувам денес со риба.
    си спремив за денес варена брокула, туна со лимонче за на работа, а после за дома туна со марула. за утре планирам фиш фингерс, ама печени не пржени.

4. DaddyDirectioner

DaddyDirectioner Активен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    8
    Ја имате ли пробано ? Помага ли ?

5. Daisy.E

Daisy.E Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    57
    5 ден денеска ќофтиња на скара и салата не сум гладна воопшто ама имам ужасна потреба за благо,за чудо јас инаку не сум љубител на благо не знам сега што ми е само таму ми работи мозочево...некоја идеја како да се справам? :)

6. meme21

meme21 Активен член

Се зачлени на:
    22 март 2013
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    4
    od utre sigurno ja pocnuvam do sega bev na proteinskata i od utre se prefrlam na ovaa samo me interesira dali mozi da se pie kafe so malku mleko i ovosje mozi da se javi vo tekot na site dena taka??? pozz

7. babymama

babymama Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    228
    Нема ни овошје, ниту пак млеко и шеќер во кафе. Ако навистина сакаш резултати, треба да конзумираш само тоа што е дозволено во диетата.
    Мене ми е 14 ден денес, овие 3 дена ми беа ептен тешки, затоа што по цел ден не се прибрав дома, јадев многу малку и немав време да спремам нешто посебно. Јадев 1 ден златна мешавина со балсамико и маслиново масло, а вчера набрзина успеав да направам боранија. За денес уште немам план што да јадам, ама затоа од утре почнуваат најлесните 2 дена во диетата - компир.
    Ефективна е, само доколку се придржуваш кон неа.

8. Daisy.E

Daisy.E Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    57
    Ден 10ти...Стек и салата...убавини...вчера се мерев 3 кила помалку...колку се толку само сега каков викенд ме чека,и покрај забраната ќе се поднапијам малку (повеќе) :D

9. GretaGarbo

GretaGarbo Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2012
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    40
    Шести ден..-4кг со трчање секој ден. Јадам и овошје, а кога ќе ми падне шеќерот по малце црно чоколадо...it does work!;)

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  10. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Наместо телешко, што можам?
    Од денес почнувам и јас!

11. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    гуд лак

12. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    и како се справи?
    гледам дека си пишала 3 кг- во некој друг пост

13. Daisy.E

Daisy.E Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    57
    Па желбата за благо ја победив ама викендов си пиев алкохол а и изедов неколку парчиња бејк ролс за вечера...морав бев излезена а немаше од каде да се набави варен зеленчук :) Не сум се мерела ама мислам дека закочив на тие 3 килограми....дај утешете ме кажете дека при крај најмногу се губи... :(

14. babymama

babymama Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    228
    -5.5 kg. Мислев дека повеќе ќе ослабнам, ама и ова е ок. Не се придржував баш, јадев сладолед скоро секој ден :$
    Сакам да продолжам, ама не знам дали треба да направам пауза ?

15. simonaa123

simonaa123 Активен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Se slabee od dietava i kilata ne se vrakaat..se razbira ako ne se prejaduvas..i ne jades se sto ke ti tekne..jas od 63 oslabev na 54 i poveke od 55 veke cela godina ne sum imala.. so sreka :) izdrzete lesna e..vo poslednite denovi se gubat poveke kila :)

16. babymama

babymama Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    228
    За слабее за слабеење, ама единствена лоша работа во оваа диета е што нема овошје, односно природни шеќери, освен во еден ден во тие дваесет дена.
    Оваа диета е погодна за некој кој станува покасно, па го прескокнува појадокот. Искрено мене ми беше многу тешко да издржам до 11 - 12 часот за да јадам, кога сум станала во 5:30 - 6 часот.

17. Saki15

Saki15 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    142
    Може ли да се пие нескафе, со малку шеќер и без шлаг ? :)

18. babymama

babymama Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    228
    Јас пиев нес без млеко и без шеќер. Ако ептен ригорозно се држиш до диетата, не ставај ни млеко ни шеќер.

19. tweety123

tweety123 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    29
    Диетава дозволува конзумирање на леб, нормално во помали количини...или не ??

20. Eci98

Eci98 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    6
    Иако е недела,јас од утре почнувам.Нека ми е со среќа,ке ви кажувам како ми оди.Ако има некој друг од утре да почне,таман друштво ќе си имам :D