Ми се допаѓа диетава, а и таман уште 7 кила за симнување имам. А ми се смачи од едноврсната храна од УН диетата. Само имам еден проблем, не јадам зрнеста храна, т.е. организмот не ми ја прифаќа. Дали има некоја алтернатива?
Од 20 дена, само 3 имаш зрнеста храна. Можеш нешто како салата со пченка, домат, краставица да си направиш или па да јадеш нешто од претходниот ден. Јас по неколку неделна пауза, пак почнав вчера. Првиот пат ослабнав некои 6-7 кг.
Јас денес ја почнав диетава и на тестенините додадов малку оригано и доматен сос (домашен) и пиев нес без млеко, не го пијам со шеќер....јас сум чокохолик најголем проблем ќе ми биде да не јадам благо, ама ќе морам да ослабам и со нетрпение ќе го чекам 20тиот ден
babymama фала ептен за советот. Ако е така тогаш од утре почнувам со диетата. Се надевам дека и јас ке сум толку успешна како тебе
Телешкото е ужасно.Вчера доручкував и ми се згади,али немав прилика да вечерам па земав една вита нова.Денес еве доручкував али многу е гадно.Да ве прашам грешка голема ке напраам ако преидам одма на риба или?
Јас се решив, ја почнувам од денеска. На мени варени макарони со малку кечап и павлака. Планирам да јадам околу 12ч, па попладне во 18ч. Сабајле пред работа испив кафе без шеќер, а до оброците ќе пијам само вода... и вода... и вода Се надевам на резултати, па ќе видиме.
Здраво диеталци . И јас ја почнав денеска.Доручекот ми се погоди зошто случајно појадував макарони со сирење,па така и ми се поклопи со првиот ден од диетава Нели утре имам ориз е сега сакам да ве прашам-оризот го печете во тава или може варен со соја сос да се јаде?Може ли и по еден тањир бистра домашна чорба да се додаде со оризот?
Вчера супер поминав како за прв ден . Денеска на мени варен ориз со вегета и малку кари. И повторно во текот на денот околку 2 литри вода и 2 кафиња без шеќер...
денес 12 ден 4 килограми али мозев повеке посо јадев мнмнмн соленки бакеролс цоколади и овошје,а сите ми рекоа дека сум одлабнала
Девојки се мислам да ја оставам ун и да ја почнам оваа, ама ме кочи тоа шт станувам во 6 часот и одам на факултет а доагам во 16. Тој период нема шанси да издржам без храна. А и продуктиве не се баш некои што можам да си ги понесам на факултет па таму да ги јадам. Или па да си ја оставам за зимскиот распуст?
Zdravo, denes mi e 4 den od dietata. Do sega izdrzav bez ni najmalo prekrsuvanje. Sakam da znam dali ke napravam golema greska dokolku na primer sega jadam pola od obrokot sto sum go jadela denes. Edniot mi e vo 12 casot drug vo 18. Ama sega cuvstvuvam mnogu glad I vo iskusenie sum dali da jadam edno parce stek so salata. Nekako mi e kasno a I znam deka ke imam griza na sovest ako sega jadam. Ve molam za sovet. Blagodaram
Pocnuvaj I ne mu jamisli mene denes mi e 6 den. Do vcera super izdrzav sve, ama denes. Mozda malku ja utnav rabotata. Nemozev da izdrzam I apnav edna raka integralni grisini se nadevam deka ne e nisto strasno. A rezultati ima.
da ima jas ja napraviv vo 2 ciklusa so pauaza i sega sakam pak ama se mislamm mi treba motivacijaa ama dobra e stvrnoo
Pred nekolku godini koga ja drzev oslabev 11 kg. Se nadevam deka I sega ke imam dobri rezultati a imam golema pricina I motivacija . Samo neznam dali mi bese greska sto utrovo jadev malku grisini ama nemav nikakva opcija da go jadam denesnio obrok I nemozev da izdrzam. Sega imam griza na sovest ama toa e. Se nadevam deka toa nema da go popreci procesot na slabeenje .
Devojki pomos, ja derzam meseceva dieta I do pladne I posle koga se nafrliv na hrana, a moram itno da simnam kg barem 5