Го завршив месото стварно станува одвратно, ама мора се...немам појма колку кг имам сега ..значи пресреќна ќе бидам ако ослабам до 70..некако во последниве 10 тина години никако да спуштам од 75 кг...баш ќе ви пишам денеска ми е трет ден риба и салата значи на пола сум..би требало да ослабам!
Јас денес прв ден, тука ја најдов диетава, и ја имам држено еднаш порано и ослабнав 8 кила, е се надевам дека и сега ќе ослабам толку.
Бидете храбри и издржете jа диетава,jас неможам уште активно jа доjам малата,баш сакам да знам колку ке ослабете.а во обем се мерите ли?
јас ја почав денес ми е втор ден јадев ориз со сиренје и исецкан патлиџан. Да се надеваме дека ке има резултати . Јадам еднаш дневно накај 4-5 а наутро пијам лимун со топла вода и мед . И пијам цедени сокови и вода.
Meне ми е 4ти ден односно втор ден месо пилешко. Вчера си направив прсти само со сол и сусам и шопска без сирење, вечера скоро и да немав. Утре планирам да се мерам, како имам милион обврски деновиве очекувам барем 2 кг, нон стоп сум во трчање....ќе ве ивестувам. Целта ми е барем -8kg - i hope so и да, за појадок јадам овошје, знам дека не смее ама не можам да издржам на работа сум до 14 часот.......
и јас ја држам но малку забегувам каснувам по некој портокал , ја имсм држано диетава одамна и имам ослсбено 10 кг , а сега ке видиме колку
DIETAVA POCNAV DA JA DRZAM, ZA 6 DENA OSLABEV 3KG. A MM OSLABI 6 KG.. PRED SE I DVIZENJETO IGRA ULOGA. JA PREKINAV DIETATA I SI GI VRATIV KILATA, DIETAVA E MNOGU UBAVA ZNACI ISPROBANA E. SAMO STO OD KO KE ZAVRSHI 20TIOT DEN.. POVTORNO DA SE PRIPAZUVA NA JADENJETO ... POZ
Zdravo Zenski Aj ve molam tie sto ja drzele dietava spodelete rezultati, itno treba da oslabam pa se mislam da ja pocnam ili da zemam apcinja Lipovon gi falat deka bile efikasni Pozz
Повторно почнувам со оваа диета и денес ми е 4 ден , ако има некој да ме дружи да не сум сама нека пиши инаку имам ослабено 10 кг , сега планирам 40 дена да ја држам имам многу за слабеење , мн тешка зима беше
од истата диета имаш ослабеено 10кг... ако е така и јас да почнам од понеделник, јас сакам максимум 10кг и ке бидам во топ форма...
Женски како е успева ли дијетава ??? Ја гледам примамлива е и сакам од утре да ја почнам само незнам дали ке ми успее ако има добри резултати пишите позз