Јас ја почнувам од 8 ми март ! овој пат без забушавење како минатиот пат! кој е тука за да ја држиме заедно нека пишеее
Jas planiram da ja pocnam od utre, samo imam eden problem ne jadam boranija nitu grav, pa neznam shto bi zamenila tie 3 dena. I nema zabushavanje samo 20 dena se bar ovaa dieta da ja zavrsham, UN dietata mi e mnogu dolga
јас сум месар и ен е проблем инаку 9дена месо со зеленцук тоа ти е 9дена аткинс 3 кг би требало секако да се симнат за тоа време која ден си ти и симнуваш ли?
5 ден али мн ми е лошо од месото , валда ке се откажам , јас сум А позитив и мн ми е тешко да јадам само месо ... ја имам порано држано и ослабев
абе какво откажување ајде терај ја шо ти е гадно месото ја па месар сум мислам само мевце да си јадма со зеленчук немам гајле утре ми е прв пилешко ке земам печено пиленце
@anakonda88 сеуште си на оваа диета или ја прекина? женски после колку дена се почнува за сабеење?овие 9дена на месо се исто кода си 9дена на аткинс па би требало -2-3 кг само за овие 9дена да се симнат
срцка ја прекинав , не можам јас само месо да јадам , зависник сум од јогурт , незнам зш , али порано можев да издржам сега не!
3 дена пилешко изтерав денес 4ден туна и утре исто другите со телешко до 9 ке ги изтерам по мое битно е да се протеини се фака 9дена протеини тоа иде аткинс 9дена