нема потреба од извинување уживај ти да не ја почна диетава ? Ајде бе женски нека почне некоја ради друштво да си имам
Jas sum na un dietata i se mislev da ja prekinam da ja pocnam ovaa ama rezultati imam od nea oslabnav 4kg za 20 dena
Здраво, утре ми е 10ден од диетата. - Вежбам на 2 дена, по 15.20 мин, и имам намалено само 1,5кг тоа е малце.. А во обем на струкот и стомакот сум намалена се познава. Кај вас како е ? Колку кг имате вие симнато? Kako и по колку јадите? Да не правам утка тука.
Па со 65ипол почнав... Барем до 56-7 да дојдам.. Бидејќи сум ниска 1.59сум Т.е 8-9кг до посакуваната тежина
4ти ден и добро е сега за сега се надевам на 8 кг. ја држам правилно па очекувам и резултати. -1кг досега, само метаболизмот изгледа многу се забавува. ...
Vezbash nesto ili samo ja drzish dietata? Jadish kolku so ti se jadi ilii imash neshto ograniceno, eve jas deneska 10dena samo 1.5kg sum oslabena, vo kg ne se poznava a na telo sum sliznata. Da napomenam, voda ich ne pijam mozebi i zatoa, 1 casa vo denot
Da da... namaliv od 65,5kg na 61 Deneska pocnuvam so ovoshe.. Ama malce namaliv hah ke prodolzam i posle dietata so istoto tempo bez leb povekje ovosje, zelencuk i ke namalam viee kolku imate skinato?
Денес и јас ја почнав диетава, само ме интересира дали може телешково да се замени со риа, мисиркино, пилешко... било што. Не јадам црвено месо
и мене ми е тешко со месото , не јадам телешко ,али треба се по ред како што е напишано така да се држи ....!
Луѓе телешка плескавица имате јадено вие? Супер мелено месо, не знам што е проблемов сите што не јадете телешко, најнормално месо, ни мирис ни ништо.
Од дете не јадам многу месо, многу ми е јак вкусот и мирисот. Не знам како да опишам но многу ми смета. Јадам само риба и бело пилешко и мисиркино во минимални количества, сум пробувала многу пати да јадам црвено месо (свинско, јагнешко, телешко) но едноставно не можам да го поднесам ниту вкусот ниту пак мирисот....