Јас почнав денес со диетава, па со госпо напред... само шо јас ќе си јадам по една овошка или зелено смути посабајле, пошо ја без овошје не можам ... а и не сакам
Hello dietalki jas sum nova na forumov gi procitsv site komentari i mislam deka poveketo se pozitivni vo vrska so dietava mene mi e tret den t.e pilesko so salata jadev dva pati stek so salata i bas sum najadena ama deneska imam malku kriza za blago pa si kasnav edna praska golem zavisnik sum od ovosje i mi e tesko bez nego ama ke se izdrzi ne e teska dietava pisete ako ima nekoj vo isto vreme sto ja drzi cisto za podrska
Јас ја држам @mi-mina Мене ми е 8ми ден, последен со телешкото, од утре рипче Инаку, се мерев и сум заслабела 3 кг, јеееиии..... Само што почнав да одам и у теретана и така здраво се потам....Чисто колку да се знае дека со физичка активност све то брже иде и да, си јадам овошје за доручек, па и после вежбање си зиам лубеница или праска, така да да не се секираш, како и да е има резултат
Ti blagodaram Rose-tulip za podrskata da ti kazam i jas deneska pak jadev ovosje bidejki mnogu mi padna sekerot a i vaka samo meso i salata me potsetuva na Atkins dietata a i jas planiram da trcam pa ke vidam kakvi rezultati ke ima ma da drzev pred ovaa edna dieta na mm bez sol i odvratno e baska sto samo tri kila simnav za eden mesec a mi treba poveke vo taa jadev mnogu ovosje i zelencuk i mi se podobri metabolizmot ama pusto bez sol ne se jade mnogu e odvratno pa taka sega ovaa mi e petka vo toj pogled ke pisam rezultati cekam uste nekoj den nesakam odma da se meram da ne se razocaram od odma
Планирам да ја почна диетава, но не јадам телешко. Дали може телешкото месо да се замени со некој друг продукт??
Има ли некој што ја држи диетата 2 ден денес ? За друштво? И какви зачини можеме да користеме освен вагета? Дали може црн бибер, кари, оригано?
Zdravo , Jas jas bev na ovaa dieta i sum stvarno zadovolna.. Od pochetokot e malku teshko kako i kaj sekoja dieta no, toa e samo den dva dodeka da se naviknesh (mene mi beshe malce teshko bez blago ama izdrzhav).. Toplo ti ja preporachuvam osobeno ako imash povekje kilogrami za gubenje. Srekjno
Диетата е прекрасна, никогаш не сум глдна 2 ден од риба ми е, не слабеам нагло јас по принцип на никоја диета па затоа на крајот ќе ви пишам колку загубив, ќе почнам и со трчење сега па ќе видиме накрајот. Многу лесна диета одлично се осеќам барем ми се прочисти организмот, препорачлива од мене за сите поздравчиња
Заедно со брат ми ја држиме, тој е малко покрупен и загуби 10 кг за 12 дена од 132 на 123, можеби кај попунките побрзо делува јас сум оште на 72-71 позз
Значи јас имам неколку прашања во врска со диетава. 1. Кога се приготвува пр.орис грав леќа дали смее да се користи зејтин брашно и зачини и црвен пипер? 2. Риба ако за ручек се јаде ослич дали и за вечера мора да биде ослич или може и туна од конзерва? Планирам да ја почнам и јас ама сакам прво одговор на прашањата. Некако добра ми изгледа диетава па да пробаме
Не ја завршив 3 тата недела веќе кога како, ми влијаеше добро не не загубив ни 1 кг. А брат ми ги поврати килограмите... ништо од неа
Лелеее значи да сопрам на време јас штом се враќаат веднаш килограмите. Се размислувам да ја почнам диетата на Ирена што ја има овде па нрзнам. Имам некои 10 до 12 кг за губење
Дали некој може да ми каже какви сокови смее у диетава, зошто така пишува на почеток, само да не е густ и газиран. Значи природни?? Зошто нели не смее овошје во диетава