Mene mesoto mi dava energija zosto sum zafatena dosta plus dojam ama koga ke dojde zrnesti proizvodi i edn den ovosen neznam kako ke izdrzam,ama koga se nafatif ke idam do kraj 4minus dena uhhh ajde brzo da idat denovite pa i kilogramite.
Гледај го филмот и ке видиш дека Секирче е комедија Инаку да почниме со диетава , лето иде , да не се тешиме тогаш дека најбитна е внатрешната убавина
da 5ti den cym 3kg minus ,inaku ja imam drzeno neznam kolku pati ,pred da se porodam so prvoto poveke vodev red posle dietata se hraanev mnogu malce i se zelencuk ili meso vareno i ne gi vrakav kg,a posle bremenosta soo prvoto pak oslabnuvav 9kg ama posle nekoj mesec, obvrski,mrza,iskrajno, gi vrakav,koga ne gledav ni mislev sto vnesuvam,se nadevam sega posle vtoriot poragaj deka nema da ja pravam istata greska ama neznam dali ke imam sila da se hranam dobo so site nervozi,obvrski pa sega se i dve,p;us dojam i custvuvam deka sum gladna.P.S i mene mi e strav od tvojot avatar i jas ne suum vo tek so nastanite kako @only44you. inaku @only44you kako si kako kerkickata porasnata li, drugata kerkicka ti pomaga li vo cuvanjeto,mojata mnogu go saka bratceto se mi pomaga.
A i za site sto prasuvaat slobodno maslinovo maslo moze da se koristi do 3lazici supeni na den, i jas ja imam ovaa dieta drzeno i ja znam mnogu dobro i znam deka ne mora 3dena po red pilesko moze da se mesa site 9dena sto sakas od telesko,riba ili stek samo ako denot jades stek toa ke jades cel den ,druiot ako jades teleko cel den telesko so salata.
Ima li nekoj da me druzi na dietata,iskrajno ova teleko meso koga ne go pravam po moj nacin (samo vareno) tolku e grozno sto druga dietaa posle ovaake gledam da nema telesko meso,neznam kolku sum osllabnata utre ke se meram ,ne mi se jade samo kafe pijam ,dobiv tazni vesti sto me stavija vo depresija ama mora da ja izdrzam do kraj dietata.
за диетата на првата страна ме интересира замена за месо(некој предлог) месо не конзумирам воопшто....