сок нема..вода, чај, кафе без шеќер...евентуално вода и лимон.. а за вежбање не знам,сигурно може... Ете денес прв ден, тукушто појадував...67,5 ...цел 60...не е недостижно но тешко се одржува
Jas ja imam drzeno nekolku pati i stalno imav rezultati otprilika stalno od6-8kg no na savajle jadev i ovoshje vo par i do sega be na UN no poveke rezultati imam od drugava dieta
Ја држам диетава, строго според сите правила,16ти ден ми е денес, значи вториот ден со компири.... и ослабена сум 3кг самооо Тие што сте ослабеле по 5-6кг кога ви падна килажата? Уште 4 дена имам од диетава....и не верувам дека уште ќе слабеам Или има надеж?
Не знам зошто ми здосади Ун ,сакам да сменам ....едвај слабеам со Ун ...колку кг ослабна со оваа диета?
Со оваа диета ослабив 5кг за 20дена. И одма ги вратив.. дупло Ааа до УН за 28дена -7кг. И не се поправив 2 г.. сега пак се вратив зошто имам некое кило плус ( моментално Ун 13ти ден -3кг) Ако стагнираш со килограмите со ун пробаја Турбо Ун
Верувате у вакви диети? 8 кила за 20 дена сериозно? И да е вистина е голем шок за организмот со јојо ефекти од кога ќе се заврши. Затоа постепено треба да се регулира исхраната и малку кардио и ќе си дојде на место. Избацете бел леб, газирани сокови, грицкалици и благи работи и успехот ви е загарантиран. Среќно
Точно! Затоа ун " диета" ми се покажа како нај супер.. Повеќе здрав начин на исхрана и внесуваш се што му е потребно на организмот отколку диета да речеме
И најважното е да не се очекува резултати за месец дена, треба да бидете упорни и да не се разочарувате после првото мерење. Ко лајф коуч сум
Два дена добро ги поминав Утре 3 ден почнувам со пилешко ...се мислам како ке издржам 9 дена на месо ...
5 ден пак пилешкоо... Од утре би требало да сум на телешко месо но би сакала да го заменам со друг протеин на пример со варени јајца
Дај аман да им докажеме дека не е здраво. Имав и јас пост пишано дека не чинат вакви креш диети, ама ми го нема постот.
arnold i milos sarcev ne uspeeja da oslabat 8kg za 20 dena a ne kamoli so ovaa em nezdrava em nevozmozna dieta. Ova ne e nacin na ishrana... Vnimavajte so dieti koristite.
Мислам дека ако не ви се допаѓа диетава нема ни потреба да коментирате како другите треба да се хранат, и дали е здраво или не. Секој има право на избор, а таков вид на коментари можи да дадат само луѓе што никогаш немале проблем со голем вишок на килограми. За тој што има проблем со голем вишок на килограми и тоа како е битно да има вака брзи резултати барем на почеток кога ќе почне диета за мотивација, па после може да се продолжи и со поздрава храна и не толку стриктни диети. Диетава е добра отскочна даска за намалување на килограми а исто така и со слабеењето и губењето на килограмите ќе се посвети повеќе внимание и кон здрава храна па и вежбање. Сигурно не е исто вежбањето со 100 кг. и со 80. Сум ја држела диетава и ја држам секогаш кога ќе има потреба и потврдувам дека се слабее и дека до сега не сум имала никаков здравствен проблем предизвикан од неа. Напишано со најдобра намера од некој што мака мачел со голем вишок на килограми. Поздрав
Е да си ми жива Поздрав до т.н. експерти и како објаснете ми човек од 100кг на пример да трча? Колкава е вероватноста да ги искриви нозете? Дали човек од 100 кг и човек од 70 кг можат исто да слабеат? Или тие од 100 кг побрзо слабеат бидејќи имаат многу вишок ?! Диетава си е ок , ослабнав доста , им ја препорачувам на сите