Dali vo dietava e dozvolena grickanje na smeki od tikva? Jas startuvav od vcera, pa ke vidime za ishodot...
Луге стварно, ако се замени со пилешко телешкото ке има ли ефект? Бидејки како студент баш и неможам 6 оброка телешко да си дозволам....
ја меркам диетава од дамна али еве сега и дошло ред.Сега да ве прашам дали ке има резултат ако мешано ги јадам оброците например денес компири утре пилесхко па послем ориз и така натака али во рок од 20 дена да има 3 пати пилешко,риба,телесхко два пети макарони,компири,ориз и така натака.Фала однапред за одговорот(ако некој пише )
диетата е ефикасна мајка ми ја има држено мене ме плашат деновите на месо имам пробано диета само со месо ми паѓаше шеќерот. е сега ќе видиме од утре почнувам па ќе пишам какви ефекти има кај мене!!!
И јас ја започнав диетава, конечно, и дојдов до заклучок дека еднолична храна дефинитивно не е за мене. Вториот ден кога ја јадев рибата почна да ми се лоши, самата помисла на риба ме тераше на повраќање Дали беше до рибата или не не знам. Утре ќе јадам пилешко па се надевам дека со стекот нема да го имам истиот проблем. Ефикасна е диетава, еден куп другарки и братучетки ја држеа и имаше резултати И мислам дека нема да има никаков проблем доколку се замени телешкото, дури и може да се изостави
Па можеш да го замениш,мислам дека ке има ефект и така,ако можеш 6 дена само пилешко да јадеш,зошто да не.Јас кога ја држев место телешкото месо да го варам(не јадам варено месо),купив телешко мелено месо и си направив плескавички,ги печев на скара,без маснотии и пак имаше ефекти.
За жал немам вага и не се мерев после завршувањето.На 7 ден се мерев кај роднините и имав -2 кг. Важно после 20 дена можев да влезам во фармерките кои што не ги носев една година,стомакот ми беше намален,а и сите ми кажуваа дека се приметува дека сум ослабната.Според моја некоја проценка мислам дека околу 4-5 кг.имав ослабнато.
Dens mi zavrsi vtoriot den od dietava, konecno posle dolgo vreme se odluciv pak da ja pocnam, stvarno e dosta efikasna. Prviot pat koga ja drzev pred 3 godini oslabev celi 11 kila, ama se pridrzuvav bas spored pravilata, nemase nikakvi zameni ili prekrsuvanja. Ovoj pat mi e malku po tesko, dali od samata pomisla deka nesmeam nisto drugo da gricnam sma uspesno go zavrsiv vtoriot den. Ke vidime utre kako ke bide. drzete mi sreka pa ke gi pisam rezultatite pozz
Pa dobro vo sekoj slucaj I 3 kila ne se malku. Samo kazi mi dali strogo gi pocituvase pravilata I dali imase nekoi problemi zdravstveni. Mene denes mi e 4 den ama ne se cuvstvuvam bas naj dobro. Neznam vo sto e problemot, prv pat koga ja drzev sve bese ok. pozdrav
Знам дека не се 3 кила за потценување ама искрено очекував повеќе зашто се придржував,во обем ми се познава ама килажата еве цела недела не мрдна,значи во првите 10 дена што изгубив тоа.Страшно ме мавна на психа ова а баш бев упорна.Ќе издржам до крај кога веќе дотука стигнав.Инаку не ми беше тешко држењево на диетава само досадна е понекогаш,исто јадеш 3 дена по ред.Со среќа и се надевам ке имаш подобри резултати од мене
Ne se otkazuvaj, sekoj organizam razlicno deluva najvazno e posle dietata da go kontroliras vnesuvanjeto na kaloriite znaci da ne jades kaloricna hrana ke vidis deka naglo ke ti se namali kilazata. Jas vcera cuvstvuvav vrtoglavica so jadenjeto nemam problem ama izgleda psihicki mi deluva eve denes se cuvstvuvam podobro a I ima rezultati.ovaa dieta za mojot organizam e stvarno efikasna, daj boze sve da bide vo red pa da gi skinam tie 7-8 kg visok. Srekno I pisi za rezultatot
Диетава ја барав долго ја држеше моја другарка уште ппред 5 год ама го изгуби ливчето па еве ја овде ослабе 12 кг и не ги врати никогаш и ден денешен е слаба јас ја почнав вчера па ќе видиме прво за мене воопшто не се тешки 2 оброка дневно ама ич со тоа што кај неа беше модифицирана ако се чувствува глад можеше д асејаде свежа салата
Jaс ја држев диетава лани,и не е тешка. Јас ослабев 6 кила,и пак си ги вратив,така да зависи до организмот.
Ако не си се придржувала како што треба можеби и е можно да си се поправила некое кило ама дури 6 не ми се верува, зашто сепак и храната која се препорачува не е мноогу калорична пилешко, риба, ориз, зрнеста храна, па на крај краева и телешкото не е кој знае колку калорично ако го јадеш во умерени количини. Два оброка на ден од таа храна мислам дека не може да доведе до толкаво зголемување на килограмите, мада ке речам секој организам е различен и различно реагира. Јас сум пре задоволна од резултатите и им ја препорачувам на сите оние кои сакаат да намалат 7-8 кг, доколку строго се придржуваат кон диетата. Поздрав
до сегасум ослабела 5 кила денес се мерев ама мислам дека ќе забави сега инаку имав проблем со телешкото мн јако ми беше па јадам еден оброк не два може и затоа намалив толку вториот мие само салата или само едно големо јаболко тука отстапив си признавам
До сега за 12 дена -3кг.Не се придржував строго,поготово не изминатиов викенд ама тоа е .Имам реално уште 2кг за симнување па може до нареден петок ќе ги снема ако сум по карактер .Планирам после диетава да се префрлам на режимот на Ирена.