Девојки, успешно ја завршив диетата со строго почитување на правилата изгубив 9 кг. Презадоволна сум од резултатот. Е сега правев 3 дена пауза ама внимавав на исхраната значи јадев пилешко со салати и риба. без леб и маснотии. Од вчера ја почнав УН диетата. Незнам дали тоа е најдобриот избор, се плашам да не ги вратам назад килограмите некој совет ? Благодарам
Jas ja drzev 2 pati po red, so mala pauza i potoa se reshiv toa da mi stane rezim na ishrana. Iskreno sum prezadovolna. Po 6-7 meseci na vakva ishrana otidov i gi napraviv site ispituvnaja. Krva beshe fenomenalna, masnotii nikavki, zelezo solidno...znachi rezultatite bea perfektni! Prvite 5-6 dena se simnuvaat minimum 2-3kg, odnosno toa se zadrzanite technosti vo organizmot. Toa se kilogrami koi realno brzo se vrakaat. Jas Poentata na dietava e da se kombinira se so salata. Ako jadesh jaglehidrati, kombiniraj gi so salata, ako jadesh proteini - isto taka, so salata. Na toj nachin organizmot ne strada, ne skladira, tuku dobiva i troshi kolku mu e potrebno. Ovoj nachin na ishrana e popoznat kako ishrana po principot Dajmond,vnimatelna kombinacija na hrana. Ovaa ,,dieta,, shto e vsushnosti ishrana, ne e bash korektno napishana. Ne pishuva deka do 12h se jade edna raka jatkasti proizvodi( badem, leshnik, sonchogled, kikiriki...) shto vsushnost te drzat sit i sekako, neogranicheno kolichestvo na ovoshje. Orizot ne se kombinira so sirenje, koga imash mlechen den ( toa e prviot so testenini i sirenje) samo togash e dozvoleno mleko. Ne se jade posle 19h, ne se pie nikakov sok osven svezo isceden. Mesoto moze da e bukvalno kako sakash spremeno, duri i przeno...ne e problem zejtinot, problem e ako toa meso go jadesh vo kombinacija so oriz. Epa devojki, srekno!
zdr devojki jas ot vcera ja pocnav znaci na makaroni sum seaa samo ic riba ne jadam neznam sto ke pravam tie 3 dena inaku ne mi e tesko se nadevam deka ke oslabnam barem od 5 do 8kila ke bidam prezadovlna poz i ke pisam pak
ajde koj ja drdzel ova dieta da ni kadzuva kolku kilogrami izgubil mene mi e 4 den i sakam da slabeamm pozz
Јас ја завршив диетата пред една недела скоро и ослабев 7 ипол 8 кг. пред две години кога ја држев ослабев 11. Ама и од овој резултат бев презадоволна со оглед на тоа што ја прекинав на 17 ден бидејки имаше крштевка на внука ми па не одолеав . Сега ја почнав УН диетата еве денес ми е 5 ден и да ви кажам супер ми оди, по лесно од првата диета. Ваљда поради тоа што веке организмот ми е навикнат со по малку храна. Само треба строго да се придржувате, Бидете истрајни и резултати ке има секако. И јас не јадам многу риба па затоа си купував туна во вода големи парчиња ставав малку кромитче внатре и пола лимон, со голема салата и топ ми беше. Ајде поздрав па пишете резултати
zdravo devojki , jas od denes pocnav da ja drzam dietava se nadevam deka ke oslabam barem 5-6 kilca ke pocnam i da pijam nasabajle mlaka voda so lazicka gumbir i limon za da ima poveke rezultati !!! ke ve izvestam kako mi odi !!!
denes mi e 9 den i sega sum na telesko devojki aj piuvajte koga osetivte razlikaa ili slabevteeee pozz dietaki kaj steeeee
pa nemam vaga i ne sum se merila a taka neznam ne mnogu modze 1 ili 2 maksium zosto nema nekja promena pozz
и јас планирам да ја дрзам ова диета само ме интересира дали има стварно резултати пошто имам мноооогууу за слабеење срекно
Здраво феминки јас ја дрзам ун диетата и имам ослабено 4 кг за 15 дена ама сакам да смена малце се е ок се си писит јадам ама не јадан телеско ко за инает 3 дена се пак сакам да прасам дали телеското месо мозе да се замени со несто др по мозност да не е месо ?
pa mene mi e 13 den ama imam veke razlika sum oslabnal samo sto ne sum se merila za da znam kolku kl ama uspesna e dietava probajte devojki mene ne mi e tesko ima za jadenje dovlno mislam samo sto e ednolicna hrana pozz
Практикував ваква диета пред 2 години. Ми ја кажа една стара женичка. Во првиот ден јадете што сакате па макар и компири пржени со многу масло. Наредните 18 дена јадете за поручек само шпагети без сос а за ручек млеко со јајца. На вечер само овошје и да , треба многу вежбање. Позз
PA IMA PROMENA SE SLABEE AKO SE DRDZIS TO NEAA I VEDZBANJE PLUS SUPERRR PA MODZE OD 6 DO 8 DA SE SLABEE POZ