Вчера се отвори дискусија во темата "Сакам да кажам" за Дискорд, па изгледа модераторката ги избришала мислењата (не добив нотификација). Па еве да ја отворам темава зошто не ја видов. Спојлер: Што е Дискорд? Discord is a VoIP, instant messaging and digital distribution platform designed for creating communities. Users communicate with voice calls, video calls, text messaging, media and files in private chats or as part of communities called "servers".Servers are a collection of persistent chat rooms and voice chat channels. As of December 2020, the service has over 140 million monthly active users. Дали користите Дискорд? За што го користите? Кои сервери ви се омилени? *Ќе ве замолам само да не ги објавувате вашите никови за да не ја затворат темата
Користев пол саат... со неколкумина членови на форумот, брзо откако се зачленив. Се заклавме сите меѓу себе и тоа беше. Јас бев првиот 'отпадник'
Дискорд е мнг корисна работа. Стриминг квалитетот е одличен, нормално ако нетот ти е супер брз. Го користам за предавање, работење и за гледање што гејмаат моите другари. Топ е
Користам. Последнава пандемска година барем ми се најде многу особено ради намален социјален живот и ми поможи да одржам многу контакти таму, шо играње, шо гледање филмој, шо гледање и цртање заедно, башка текст канали и чит чет. Исто едно време бев и во сервери од јутубери шо ги гледав али како ми здосадија излегов пошто неќам сервери прашина да ми фаќат, but it was good while it lasted.
pozz, imase discord so edna mala ekipa od forumov, da li use nekoj e aktiven tamu ? bev izlezen pa sakam reinvite