Имам што да покажам и носам. На факултет никогаш не сум си дозволила да носам, ниту на работа фала Богу планирам. Кога ќе излезам низ град, на кафе во кафиќ или дискотека, па и на гости кога некаде се собираме, си се стегнувам дотерувам, си имам што да покажам и гордо си го носам тоа. Не делувам вулгарно и ефтино, без грижа
Кога гледам на друг преубаво ми изгледа ама јас.. некако ми е срам незнам зошто. немам преголеми гради или премали, нормални се ама несакам да ги разголувам.
Зависи кога и каде. Во некои случаи одобрувам во некои не. А ретки се случаите кога одобрувам, на пример кога се оди некаде на вечера со партнерот тогаш може, но да те гледа цел свет, на факултет, додека патуваш, на работа, кога одиш на гости, тогаш не.
За некои посебни свечени прилики си дозволувам да облечам нешто поразголено, но сепак и тоа е со мера..Ми изгледа невкусно кога ќе видам некоја со многу длабоко деколте А и имам големи гради така да се трудам што е можно повеќе да ги покријам
Не носам деколте, пошто не се осеќам пријатно. Но немам ништо против културно деколте на девојка што и стои и знае како да го носи. Длабоко делкоте ми изледа убаво па може да кажам и елегантно на мали гради. Додека длабоко деколте на баш големи гради ми изгледа вулгарно.