Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневникот на Кери (The Carrie Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Elena-97, 2 јануари 2013.

1. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.654
    Допаѓања:
    4.564
    И официјално втората сезона почнува на 25 Октомври , а може да ја гледаме веќе на 26-ти :)

The show will move to Fridays for its second season and premiere in the Fall ! Premiere date in the USA October 25, 2013

На irena.1, Mishela и Waka-waka им се допаѓа ова.
  2. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
  3. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Па, онака на прв поглед личи по малку на Саманта, ама лоша поза зазела на сликава и не можам убаво да дефинирам, така што морав да ја прогуглам. :D
    Некако старичко ми изгледа, Кери и екипата се како детенца спрема неа. :?:
    Се надевам дека нема да ѝ го извитоперат ликот, па ќе се покаже како Саманта која ја знаеме од оригинал SATC. :)

О, да, дај Боже да го мавнат и овој Себастијан. Доста време Кери кршеше нерви по него, нека донесат некое машко за кое вреди да се гледа серијава па. :wasntme:

4. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    ^ Саманта секако беше постара од сите нив, не бајаги, ама и 5-6 години е доволно да се примети разлика.
    Јас па не барам упер сличности со Сексот и Градот, не знам зашто, оваа серија ја сватив упер тинејџерски и не ми смета тоа што има апла утки и работи кои не се поклопуваат.

На Hipica и Mishela им се допаѓа ова.
  5. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Да Хипстер, но муабетот ми беше за оваа актерка која ја избрале во серијава, барем да гледале некоја која нема да изгледа како дадичка во споредба со Кери, зашто вистинската Саманта во оригиналот иако е постара, сепак не дели толку од другите три грации, а тука буквално ко големата дада ми изгледа. :D
    Тоа ми беше муабетот, ама како и да е, баш ме интересира како ќе го вклопат нејзиниот карактер во серијава. :wasntme:

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Конечно! Уште малку ќе почекаме, ама барем датумот е одреден.

Актерката што треба да ја глуми Саманта мноогу личи на неа, еве слика од официјалната страна на The Carrie Diaries.

7. fashion.owl

fashion.owl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2013
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    21
    На Belieber15 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Ни се врати Кери. Последната сцена беше соу Кери енд Саманта.

А и Дона со ланчето од АлиЕкспрес кое ми стои 2 месеци во кошничка, и вреди 1.77 долари. :D

http://www.aliexpress.com/item/2012-fas ... 27467.html

На Elena-97, MaxyMax, sweet-cherry и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Не беше лоша првава, што знам, ми се допадна Сам, онака е кул постаро изгледа бајагии, но добра комбинација се со Кери. Јас типувам дека ќе ја смират со муфљузон Себас, а баш сакам нов типац да и најдат, со сила ја праат хемија меѓу нив, некако ми сплавна мене лично веќе тој интузијазам за Себастијан.
    Убава ми е Софија, преубава, пренежна и преслатка, заради неа и најмногу ја гледам серијава ја сака камера.
    Башка топ им е музичево, најдобр елемент од серијава, убедливо.

На MaxyMax му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Кога ќе излезе втората епизода од втора сезона?

11. black-angel

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.654
    Допаѓања:
    4.564
    Излезена е

На Waka-waka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Уху, каква епизода, мене ми беше навистина интригантна 3тава, доста непредвидливи работи се случија.
    Кери ама го задрапа Себастијан, дури и он се изненади и не очекувано го фати, да не им влезеше професорот квалитетно ќе се задоволеа :D
    Алија уплескаа после тоа, што знам дали од гордост или од што друго, ама можеби не требаше така Себас да се откаже а на оваа толку и требаше. Глупа работа у секоја смисла, ја извара не помалку не повеќе со другарка и, не се зборава тоа ни се лечи ни со добар секс ни со голема љубов.
    Само што му стана да се бутка со милфици, не ми е јасно.
    Инаку официјално Меги ми е најтапа и најдосадната особа во серијава, и Маус ја надмина со тоа колку не ми е занимљиво да ја гледам нејзината себичност, самосожалување и плачипичење.
    Интересни ми се Саманта и Лариса, требаш да им текне дека нема да се согласуваат, исти се и двете, само еднава е малку сноб а друга без никакви граници и ништо не и смета :D
    Само имам една замерка, требаше повеќе да потрае летото у Њујорк, некако подосадно ми е кога се во ова градчево никакво досадно,врти сучи исти работи се дешаваат.

Според промото за следната, очекувам досадна епизода
    http://www.youtube.com/watch?v=nQkU1bURvBo

На Mrs.Cuper му/ѝ се допаѓа ова.
  13. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.503
    Допаѓања:
    114.983
    А знаете која глумица е оваа Деб што ја глуми? Ви текнува на таа жената во Сексот и градот што ја направи фацата за Кери кога дозна дека е таа бившата на Ејдан??

Можеле некоја друга да најдат за за оваа серија.

На mona.s и Hipster им се допаѓа ова.
  14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.654
    Допаѓања:
    22.365
    Sex and the City си беше толку јака серија шо се` останато (вклучувајќи им ги и филмовите) ми е некако бледо, се труди да дојде до тој степен, ама слабо...барем мене...

15. Perina

Perina Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    321
    Почнав да ја гледам при крај на првата сезона. Не е нешто special. Некако облеката ми е over the top али ај простено е само дека е Sex and the city ;) Во секој случај, фина е за попладневна релаксација :)

И едно големо браво за актерката што ја глуми Саманта, одлично ја има доловено!

16. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.503
    Допаѓања:
    114.983
    Инаку според мене има многу промашувања во серијава во однос на Сексот и градот.
    Во сексот и градот Кери кажа дека била оставена од татко и и растена со мајка и. Сестра никаде нема спомнато.

и нели дечкото во средно се викаше Џереми, оној кој беше во лудница?

Овде гледаме девојка чива мајка умира, и останува со татко и и сестра и?? Ако е ова животот на Кери пред Сексот и градот тогаш писателката на серииве заборавила што пишувала претходно!!

И онаа глумицана што а глуми Дона Ла Дона ми е благо речено одвратна со тоа устата како да ја каснала пчела.

Можеле поубави глумци да најдат за серијава.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Play

Play Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    69
    Девојки линк од последната епизода ако може да ставете? Не можам никако да ја најдам. :)

18. black-angel

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.654
    Допаѓања:
    4.564
  19. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Какво раскинување даде Дорит, бед ес е значи. :D Нека научи Кери нешто од нејзе, не можеше, а да не му се понуди на Себастијан како придружба.

И на Кери првиот е бомбона. :lol: кој патем ме потсети на Џек Бургер, писателот што и беше момче на Кери.

20. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Кога нова епизода?
    Леле, ко изгубена се чувствувам во последно време со серииве. :sweat: