Во USA на 6ти декември ќе излезе новата,што значи ние торент ќе имаме на 7ми,т.е идната сабота. Вчера немаше нова епизода,заради Black Friday,веројатно стравувале од пад на гледаноста.
Ја гледам Дневниците на Кери редовно. Ја чекам сега да излези новата епизода. Во меѓувреме стигнав до петтата сезона на Сексот и градот и нема поклопување, меѓу Сексот и градот и Дневниците на Кери, бидејќи во Дневниците на Кери , Кери ја губи невиноста на каучот со Вивер, а не како што кажува во една прилика во Сексот и градот дека тоа се случила во оставата на друго момче. Исто така во 4тата сезона на Сексот и градот Кери му кажува на Ејдан дека татко и ги напуштил неа и мајка ѝ кога имала 4-5 години. Така да нема никаква врска таткото на Кери (Во дневниците на Кери )и сетрата нејзина која засега(до 5та сезона сум стигната)во Сексот и градот досега Дорит воопшто ја нема спомнато. Инаку има сличности во гестикулацијата и однесувањето на Кери во Сексот и градот и Дневниците на Кери. Не ми текнува сега и на други разлики, ама ако ми текни ќе пишам пак.
^ Јас ја симнувам на http://torrentz.eu/ пиши која епизода/сезона ја сакаш и ќе ти отвори еден куп торенти за симнување. Инаку вечер нема да има нова епизода,дури наредната недела.
Ја изгледав вчерашната епизода Спојлер Забавата беше интересна, но најсмешни ми беа кога чистеа пред да дојде татко им
Спојлер Колку се израдував кога го видов Себастијан на врата и покрај тоа што на промото знаев дека ќе се појави А најмногу ме израдува тоа што ќе остане во Њу Јорк Лариса ми е дефинитивно најголемата драма кралица! Саманта ја немаше оваа епизода Најак момент Маус и Дона кога ќе се разбудат гушнати на торседот Промо за следната, 10та епизода www.youtube.com/watch?v=LYRebd8FmvM
Да девет, а превод има на самиот BS player, е сега колку има на српски не знам, јас лично гледам само со англиски превод, најпрактично ми е и наједукативно од секој аспект Али мора да има превод на podnapisi.net или тука http://www.subtitleseeker.com/ Mене серијава ми преслатка, ептен ми е при срце, заедно со Минди ми се guilty pleasure. Me враќа у деновите кога бев тинејџерка, сите тие страсти, љубови и џингрлака џикица. Ептен ми е мила Софија, подобра од неа за Кери мислам дека не можеле да најдат. Само сметам дека прерано ја споија назад со Себастија, ако и упоште требаше да ги спојуваат. Меги и не заслужи баш втора шанса, пресебична особа е. Маус па тамн ми стана интересна и забавна, раскрсти со дечково, иаку малку си заслужи типчето. Али со стајлинзите се подобруваат, имаше доста добри комбинации во последниве 3-4 епизоди. Спојлер Со мерак си ја чекам во сабота, душата ми ја грее, без разлика колку и да нема некоја длабока тежина во неа.
Абе Хипстер јас знам за на Bs player ама кај мене вади само англиски преводи, други никакви Се сложувам и јас, серијата ми е феноменална, баш ми е преслатка првата сезона ја изгледав во 1 ден Ја претерав. Ептен е добра серијата
Вечер нова епизода,утре торент за нас. Ептен ми прирасна за срце серијава,забавна е,некако ме одмара кога ја гледам. Еве го промото. http://www.youtube.com/watch?v=lqRazWrgtyE&feature=player_detailpage
Кај нив во 21ч,ама 6-7 саата се назад,плус не го ставаат одма торентот туку за саат два,значи околу 5-6 наутро по наше време ќе ја имаме епизодата.
Серијава мене ми прирасна за срце, иако не можам да кажам дека е кој знае колку квалитетна, ама едноставно релаксира и ми го исполнува времето. Спојлер Во последнава епизода доста интересно ми беше што спомнаа личности кои што денеска се доста популарни, а ,,тогаш'' биле на почетокот на кариерата како Woody Allen, Tony Hawk...Инаку иако ги обожавам Кери и Себастијан како пар, мислам дека пребрзо ги смирија и ги испокараа и ги смирија, Keри премногу ми драмеше за целата -Валентајн деј- работа, али убаво се заврши.Инаку Саманта ми е многу погодена, супер си е во улогата, и татко и на Кери ми е навистина интересен лик, како го прифати Валт и целата приказна околу тоа навистина беше убава, и какви само родителски тактики има .И pretty much ми е интересно пријателството на Дона и Маус. И промо за наредната http://www.youtube.com/watch?v=xa4d2e2CXz0
Ептен ја засакав серијата, абе срцкаста ми е Ја гледам буквално без да трепнам, со душа ја чекам новата епизода, бтв кога излегва?