Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Жал ми е за Ребека, колку пати се спремаше на забава да оди, дури и сама организираше...и секогаш ја убиваа пред да појде :D Ама ми се чини во 20тите, барем од тоа што го видовме на флешбекот, како посилна, посамоуверена ми делуваше :^)
    За Кол не се тепам, фала пријатно :D
    И да било непланирано за Аларик, многу добро ја извртеа неговата приказна. Ќе беше глупаво туку така да умре. А е неопходно за една добра серија да умре еден од главните ликови, или по не толку главните :) Така да, иако недостасува мислам дека неговата смрт додаде на плус оцена на серијава.

И го сонував Дејмон, не ми се верува. А баш се прашував, волку заразена од серија, кога ќе ми се појави некој од ликовиве. Санс оф Анархи кога ја гледав, го сонував главниот лик во пешкир. Сега Дејмон како ме следеше до подрум, мислам дека барав компот :tmi: и таму ме пољуби. А јас не сакав :| Иш бре таму, оди си кај 1209 во сон :D

На Sanniii, danichap, Bunny2 и 3 други им се допаѓа ова.
  2. VampireLover

VampireLover Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    Ново промо од Вампирски Дневници!

Елена плаче на новите слики... :o

Хахахахахаха :D :D

Инаку сакам да ве прашам дали вие ги спуштате епизодите или како?? кај мене дома ја немаа телевизијата а која се прикажува серијата па морам секој петок(после денот коа ке излезе еп) да ја спуштам... ме интересира вие како ги гледате епизодите?? :)

На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Леле ДА ДА ДА ДА! :D

Леле 1209 алал да ти е како си ме изнасмеала коа кажа дека Клаус бил многу плаво жолт хаааааааааахахаххахахах :rofl: па да ти кажам кога ќе го загледам малце подобро,да ти кажам и во право си :P А иначе и јас си го сакам Дејмон(ко демек не го знаевте ова,ама јас да ве потсетам :lol: ) ни Елајџа,ни Кол,ни Тајлер,а богами и Клаус не се за фрлање,ама Дејмон аххх :inlove: :inlove:

А и уште нешто... де бре женски,една ноќ ќе преспијам и другиот ден коа станувам,што да видам,колку сте изнапишале ехехееее :D ми се насобрало за читање :)

На 1209 и Bunny2 им се допаѓа ова.
  4. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    МОЈ си е Стефан :!: хахаха ама гледам дека нема никој заинтересран па...ама ај јас да си кажам :D

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Хаххаха ајдеее се распишувавме :D
    Тоа е кога ги собрале сите најубави актери во една серија,сега ќе се тепаме тука :D
    Елајџа со неговата перфектна фризура :D
    Иначе за Ребека и мене ми е жал,ама ете изгледа ќе ја легне Стефан :D
    Кетрин ќе ја вратам сигурно,неможе серијава без неа.Демек неможела да се врати во Мистик фолс ради Клаус,па кога ќе почне новата серија со Клаус,он си оди во Њу Орлеанс,а Кетрин ни се враќа

На deedee0 и rhcpfan им се допаѓа ова.
  6. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    Ахх Ианн :inlove: :inlove:

Мислам дека сте во право дека не треба да се замараме со слики и нивното значење :D Прочитав се и сешто и едноставно не знам во што да верувам.. :) Сите претпоставуваат различно,а всушност никој ништо не знае.
    Знаете ли во колку вечер кај нас ќе можеме да ја гледаме епизодата ?

На deedee0 и Bunny2 им се допаѓа ова.
  7. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    1 по полноќ почнува во Канада,2 во Америка :)

8. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Леле не можам да дочекам вишееееееее :D :D Новава епизода баш ќе биде интереснааа :wasntme: Дејмон ми е омилен, мноооооогу е згоден[​IMG] Ама и Клаус и Тејлор и Џереми не се за фрлање :$ Стефан не ми е ич убав :| Дејмон и Елена ми се преубав пар и појше ми се свиѓа новава Елена, старата ми беше некако многу невина, добра .. ]:)

9. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.815
    Допаѓања:
    25.457
    Еве баш за ова зборувам секогаш и поради ова ги сакам Стефан и Елена како пар. Колку искрени емоции, да се расплаче човек, толку не ме допрела ниту една сцена меѓу неа и Дејмон, со нив е ... жешко, ама нема олку емоции... Поубава беше серијава додека они двајца беа пар од секој аспект, поубава беше приказната, па што сакате кажете...
    Ама сега оваа стана вампир и се ова и се избриша. |( Мене ептен тапа ми стана серијава, ич не се возбудувам на нови епизоди како порано....

На prettyliar и curlygirl им се допаѓа ова.
  10. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    4x11 '' Catch Me If You Can''

На Bunny2 и deedee0 им се допаѓа ова.
  11. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    конечно утре нова епизода жими се ке станам порано само за да ја гледам не можам да дочекам да си го видам Дејмон и Клаус :inlove: :inlove: :inlove:

12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Што е работата со сликава знае некој, гледа ли онлајн? Се изнервирав, сега на тамблр ја видов.
    [​IMG] Ако го убијат Дејмон и кажувам на серијава чао бела. :fubar: свашта. (па ако го оживеат ќе ми кажете пак да почнам да гледам :D

13. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Нели е ова слика од 3 сезона кога се бореше со Аларик ? :^)
    Јас мислам дека е тоа.

14. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    Да, сликата е од сезона 3, последна епизода во гаражата 1020.
    И да ве израдувам, кој е нестрплив уште сега може да ја гледа епизодата. Има live streaming.
    Еве http://misclivestream.blogspot.com/p/va ... aries.html

15. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Моите впечатоци за новата епизода :D
    Значи конечно една многу подобра епизода,повозбудлива во оваа сезона ! Вредеше да се гледа и срцето како ненормално ми лупаше цело време :$
    Ќе почнам вака...Ребека значи фала богу ја живнаа се покажа баш како што треба им врати се убаво и ми се допаѓа таква,тоа се чекаше :D
    И фала богу што Елена убаво призна иако беше компелната и ми беше мило да ги гледам фаците на Стефан и Керолајн.Керолајн испадна голема кучка,покажа дека повеќе е од страна на Стефан а не на Елена.Каква другарка -.-' Греотка за Тајлер стварно,многу ми падна жал.Дејмон како и секогаш ме импресионира.Прво што не ги слушаше повиците на Елена а после што му направи на Клаус за Керол (иако го сакам Клаус,сепак не му требаше да ја убие Керол)И бидејќи сум hard Delena shipper сцената со телефонот беше подобра и од нивниот секс :lol:
    [​IMG][​IMG]
    Дејмон,срце конечно и тој барем малку да биде среќен (ако може да се каже така) А Стефан ич не го оправдувам ама ич и и воопшто не го жалам,го заслужи сето тоа ! ! ! Ми се слоша кога кажа дека го мрзи брат му ! Кретен...Дејмон колку патеше заради него !Само не ми е јасно како Шејн оживеа и не ми е јасно зошто Дејмон прифати Џереми да убива вампири ? :^) :^)
    Извинете што е малку долго но,кратев колку можев :D

На poison.ivy, Bunny2 и deedee0 им се допаѓа ова.
  16. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    На deedee0, Bunny2 и the.vampire.girl им се допаѓа ова.
  17. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.574
    Допаѓања:
    43.066
    Гледате сега колку големо гомно испадна Стефан?!Дејмон во ниедна ситуација, колку пати и да беше повреден од Елена и од тоа дека таа го сака Стефан, никогаш не му го сврте грбот на брата си, секогаш гледаше да не го повреди и некако секогаш тој му беше на прво место, а сега што направи Стефан, се здружи со Ребека и ќе им работи на сите зад грб :clap:

Многу ама многу ми е мило поради признанието на Елена и на последната сцена ми се наполни срцето.Сакам кога се заедно и кога си изјавуваат љубов.А и она што го кажа Елена дека се чувствува како скршена играча, мислам дека сосем е во право.Стефан го сака лекот само за да докаже дека сепак Елена кога нема да биде вампир го сака него, а не Дејмон, нека се надева само на тоа.Цело време уствари тој не е повреден оти Елена е со Дејмон туку пати од повредено Его, оти не е научен да губи.Уф колку го замразив да знаете.
    И сега секој го бара лекот за своја цел,а Шејн мислам дека само сака да си ја врати фамилијата, зошто рече дека кога ќе го оживат тој како и да беше, тој ќе ги врати сите души кои умреле за него, значи веројатно неговата фамилија умрела така, па сега сака да ја врати.Што знам, ама јас Елена не сакам да се врати како човек, заморна е, исто ни Дејмон.Ќе видиме ајде.

На KejtiKaulitz, poison.ivy, kravce и 3 други им се допаѓа ова.
  18. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    ^^^ Епа не приметив дека е од трета сезона, сите ја имаа реблогнато сликата, викам еј што е работава...
    Добро е, грешка :lol:

Инаку стварно беше добра оваа епизода. :) Баш ме интересира како ќе се одвиваат понбатаму работите. :)

19. VampireLover

VampireLover Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    Сосем се согласувам со тебе во врска со Стефан! Дејмон до сега колку пати беше повреден и навредуван но тој секогаш помагаше иако тој гласи за "лош". но според мене стефан е тој кој е лош и незнае да прифати пораз никогаш. баш ми беше мило кога елена му го бапна тоа за Дејмон! :)

Инаку за тоа со Шејн ке треба да чекаме и да видиме!
    многу ме нервира стефан осебено за тоа што рече дека го мрази дејмон а тој секогаш беше тука за него.

СЛИКИ ОД СЛЕДНАТА ЕПИЗОДА!!!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.541135915905140.125547.438248159527250&type=1

ЕВЕ ГО ПРОМОТО ОД СЛЕДНА ЕП!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hZ3ZMPavN4Y

20. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Супер епизода,посебно појавувањето на Ребека :D И ми беше жал за Стефан така што се наеднаш му лупна Елена дека не го сака добро иако беше компелната,што им е крив Стефан бе?а и Елена можеше да почека одма кога раскина со Стефан легна со Дејмон |( И фалаа Богу да не и биде потрчко на Елена фала Богу што не остана,мислам дека Стефан не треба да се замара више за Елена и Дејмон и не верувам дека ќе им работи позади грб.А што сега и Дејмон го бара лекот да ја направи Елена човек а кога Стефан го бараше сите мислеа дека не ја сака како вампир.А зашто Керолајн да не каже дека Елена спиела со Дејмон па Стефан мислам дека има право да го знае тоа.Џереми и Мет :inlove:

На kravce и MandyLane им се допаѓа ова.