Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    ^ Чиче гугл вели : маало обврзници. :rofl: :rock:

На MandyLane, kravce, rhcpfan и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Јас читав едно интервју на Џули дека дури до крајот нема да се знае дали Елена се чуствува така поради бондот.Според мене од една страна нема да биде фер ако на крај таа сфати дека се оваа што го чувствувала за Дејмон не било вистинскo -.-' Толку лигавење и се и на крај да му каже дека не го сакала..Кој знае што ќе направат,се надевам дека оваа е последната сезона...

3. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Точно е дека договорот беше таков и Дејмон требаше да си оди, ама од кога Елена стана вампир и од коа се појави Конор сите беа во опасност и работите многу се закомплицираа и не можеше само така да ги остави, да си отиде. Тоа и го кажа кога отиде на гробот на Аларик.

Damon: ....So thanks, friend. Thanks for leaving me here to babysit. Because I should be long gone by now. I didn't get the girl, remember? I'm just stuck here fighting my brother and taking care of the kids. You owe me big.

А иначе Дејмон не е никаков светец и има направено мнооогу грешки и не го оправдувам за тоа.
    Навистина се гордеев со Стефан кога му се предаде на Клаус за да го спаси брат му, ама ако стварно озбилно го мислеше тоа "I hate my brother" ,одлепил :@ :^)

Јас мислам дека sire-bond-от се скрши кога Дејмон и кажа да си оди дома и да го остави :)
    Еве што најдов на твитер и да ви кажам право ми држи вода :!:

На Bunny2, francais, poison.ivy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    [​IMG][​IMG]

Сега верувам дека sire bond-от има врска со "љубовта" на Елена... :( :@

На curlygirl, Bunny2, kravce и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Да беше прекинат сајр бондот Елена немаше да чека Дејмон да ја повика за да оди кај него, значи она чекаше дозвола од него за да појде пак таму. Верувам дека сеуште а "маало обврзник" :D ама дали тоа ги вклучува емоциите, не се знае.
    Еве ви една песна и од мене (ова серииве од ист жанр, истите песни ги вртат по епизоди :lol: )
    http://www.youtube.com/watch?v=bcubvMSO1mU
    од најдобрата сцена со Елена

На deedee0, rhcpfan и Bunny2 им се допаѓа ова.
  6. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    ај ве молам линк каде да ја симнам или гледам четврта сезона? благодарим

7. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Вештерката во Њу Орлеанс на Дејмон му кажа : Зошто јас НЕЗНАМ начин на кој може да се прекине sire-bond кај вампири,најдобро ќе ти биде да и кажеш да си оди,за да може да си го живее животот далеку од тебе.( Ова не е начин на кој се прекинува sire-bond )
    Патем,му кажа дека sire-bond помеѓу вампири има само доколку вампирот кој е sired имал претходни чуства.Тајлер кажа дека не влијае на чувства.
    Држи вода она на deedee0,ама и она на kravce.
    Затоа и одвај чекам да завршат ова глупостиве,да незнаш дали да се радуваш што му кажала "те сакам",или да плачеш :D
    [​IMG] :rofl:

На the.vampire.girl, deedee0, rhcpfan и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. VampireLover

VampireLover Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    Можеш да ги спушташ епизодите на странава http://torrentz.eu/

ако сакаш да ја гледаш сезоната на интернет можеш на следниве страни:
    http://www.filmovin.com/ (има српски превод)

http://cucirca.com/
    http://one-tvshows.eu/ :) :)

На joelle му/ѝ се допаѓа ова.
  9. KejtiKaulitz

KejtiKaulitz Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    43
    Конечно Дејмон да ми се насмее искрено, срцето ми се исполни.. редно беше Џули да помисли и на нас Делена фановите. Она со Ребека, значи капа и симнувам што да не беше она Стефан сеуште ќе си беше убеден. Вистината исплива. Сајр бондот и да постои сепак тие се сакаат, а се надевам нема да умре Дејмон, 10000 % би престанала да ја гледам серијата, да ја гледам Елена со патетичниот Стефан No no no no, did I mention no ? х)

:clap: за епизодата Џули. Се надевам нема да ме разочараш.. :D

На rhcpfan, Bunny2 и deedee0 им се допаѓа ова.
  10. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    хаааааааааааххахахахха :D :rofl: :lol:

На Tiki-lolipop, Bunny2 и rhcpfan им се допаѓа ова.
  11. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    На deedee0 и rhcpfan им се допаѓа ова.
  12. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    http://www.youtube.com/watch?v=aNzCDt2eidg

Се сеќавате на песната ? Премногу беше прилагодена на сцената (кога умре Џена и кога Елена го читаше писмото од татко и ), се утепав од плачење :$

На Sparks, Sanniii, curlygirl и 5 други им се допаѓа ова.
  13. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Значи овие од тимот на серијата се мајстори за бирање на песни :clap:
    ахх бе rhcpfan, што ме расплака вака со песнава.... Уште го памтам првиот пат кога ја гледав таа сцена, езерце од солзи си напраив по дома :lol:

Сценава ми е совршенство!!!!!! колку емоции :clap:

http://www.youtube.com/watch?v=SwaRoZtF4wg

Damon: Cute pj's :)
    Elena: I'm tired Damon.
    Damon: I brought you this.
    Elena: I thought that was gone.Thank you. Please give it back.
    Damon: I just have to say something.
    Elena: Why do you have to say it with my necklace
    Damon: Because what i'm about to say is probably the most selfish thing I've ever said in my life!
    Elena: Damon don't go there!!
    Damon: I just have to say it once, you just need to hear it. I love you, Elena and it’s because I love you, that I can’t be selfish with you. Why you can’t know this. I don’t deserve, you but my brother does.(и иде музика у позадина: I was wroooong, I was wrooong :D ) God, I wish you didnt have to forget this but you do..

Прочитав негде еден quote: The only guy that deserves you is the one that thinks he doesn't. :!:

Еден од многуте дијалози од серијава, што ќе ги памтам до крајот на животот :P

На 1209, Bunny2, rhcpfan и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    http://www.youtube.com/watch?v=F50MHWRMkTM
    Оваа песна ми е деф омилеееееееееена од вд :D Текстот ми е прекрасен и баш ми одговара за делена тим :inlove:

15. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Прочитав дека ќе има spin-off со оригиналите вампири :?:
    После епизодата која ќе биде емитувана на 25 април, Клаус ќе одел за New Orleans и таму ќе биде со Elijah и женската што е врколак (заборавам како се вика) и тоа ќе било базата за новата серија која ќе почне со емитување на есен.
    Сигурно рачунат дека ќе има гледаност поради Клаус и Елајџа останува да видиме дали ќе ја намали гледаноста на TVD или ќе биде пропадната инвестиција.

На deedee0, DzingrlakaDzikica и kravce им се допаѓа ова.
  16. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Мислам дека гледачите ќе имаат време и двете да ги следат :wasntme: :D Ако опадне гледаноста на твд мислам дека повеќе ќе има улога развојот на приказната натаму, отколку друга серија. А јас би ја гледала и другава, Елајџа штом се придружил на тимот...ќе биде фан :) Хејли е иначе врколакот, и она ми се свиѓа, мислам Фиби Тонкин како актерка, по фри спирит ми е, забавен лик е. А дали и колку ќе трае серијава не се знае (може да заврши како тајниот круг, несудено, со една сезона). Еве сега читнав и Ребека може ќе се појави во новава серија. И ќе има нов лик, девојка, која изгледа ќе биде наменета за Клаус :geek: :D
    А дали знае некој оваа епизода што ја споменуваат е крајната епизода од сезонава на твд, или оригиналиве порано ќе си одат од Мистик Фолс?

17. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.577
    Допаѓања:
    43.077
    На selly.gomez, Sparks, rhcpfan и 3 други им се допаѓа ова.
  18. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    Кравицо, ако уште не е падната одлуката, ја би сите феминки да дадеме по некој долар за тебе да одиш на кастинг за цура на Клаус. :D [​IMG]

На kravce, 1209 и prettyliar им се допаѓа ова.
  19. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    ^ Give me looove my my my myyy give me loveeeee give me love like never beforeeeee
    Си се распеав јас :rofl: преубава песна

http://www.youtube.com/watch?v=ZojI_Dkf4LM

и оваа е многу убава , што иде у позадина :)
    Elena: Seriosly?! :^)
    Damon: I was wrong.
    Elena: ...Are you drunk?
    Damon: No. I thought Stefan was gone but I was wrong.
    Elena: You saw him out there? Damon, is he okay?
    Damon: No, he's not okay, Elena. He's an insufferable martyr who needs his ass kicked. But he can be saved.
    Elena: What happened out there? What changed your mind?
    Damon: I changed my mind because even in his darkest place, my brother still can't let me die. So I figure I owe him the same in return. I'll help you bring him back. (Дејмон добро го познава Стефан и затоа се повеќе и повеќе од кога се сетив на оваа реченица мислам дека Стефан ја искористува Ребека :!: )
    Elena: Thank you.
    Damon: But before I do, I need you to answer one question. What made you change your mind?
    Elena: What do you mean?
    Damon: You were so hellbent on staying on that mountain, then you just gave up. So what changed your mind?
    Elena: We were under attack, Damon.
    Damon: You had a bag full of weapons and a teacher with an eternity ring. You could have kept going.
    Elena: It was too dangerous.
    Damon: It was too dangerous going out there to begin with, so what was it?
    Elena: Why are you being like this?
    Damon: What changed your mind, Elena?!
    Elena: I didn't want to see you get hurt, okay? I was... I was worried about you. (е фала богу кажа :* )
    Damon: Thanks. :D
    Elena: Yes, I worry about you. Why do you even have to hear me say it?
    Damon: Because when I drag my brother from the edge and deliver him back to you, I want you to remember the things you felt while he was gone. Goodnight, Elena.

Кога ја погали се стопив :$ што да правам, ми нема спас :angel:

На rhcpfan и 1209 им се допаѓа ова.
  20. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Порано ќе си одат.Не е последна.Таа епизода е 20,а сезонава ќе има 23 епизоди.

Иначе,неможе ли Дејмон да ја праша Елена да му каже вистински што чуствува и секако на крај да го додека она : Please for me.That would make me happy ? :^) Или не функсионира така?
    Требаше уште еден webclip да излезе до сега |(

На kravce и deedee0 им се допаѓа ова.