Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Уфф ги сакам Ребека и Стефан заедно :inlove:
    Елеништето нека си трчкара по Дејмон колку сака, расипничка, кај едвај дочека да раскине со Стефан за да се фрли одма во креветот на Дејмон, па сега уште му префрла на Стефан што правел со Ребека, таа се обидела да ја убие |( И се чини центар на светот е, сите неа треба да и угодуваат. Ама убаво и го рече Стефи :lol: Па уште као увредена госпожата кога и рече не ме знаеш каков сум кога не сум заљубен во тебе |(
    И нема потреба Стефан да чека да види после лекот што би било, поготово откако во минатата епизода таа му го плесна во лице дека го сака Дејмон.
    Ете и го сега, нека не му досаѓа на Стефи наш :lol:

2. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.578
    Допаѓања:
    43.077
    Стефан и Дејмон потекнуваат од Клаус сигурно.
    А ова за Силас мислам дека ќе се вратат само оние луѓе што умреле во жртвување за него или така нешто...не верувам дека вампирите ќе ги вратат.Оние кои умреле поради него, а штом толку се плашат оригиналните од него можеби откако тој е слободен пошто нели е моќен вештер а тие се борат за рамнотежа во природата, ќе изумрат сите вампири и врколаци :^)

А инаку немој да ме сфатите погрешно дека ве напаѓам со ова за Стефан и Дејмон, секој има свое мислење и јас ве разбирам, само што јас си го оформив мислењто за секој лик поединечно многу, многу предходно, па не го менувам лесно и затоа си стојам на тоа.Одамна го сметам за таков Стефан,Дејмон исто, Елена дека е кучка одамна го сметам и тоа, не поради скорашните дешавки, само сега си го потврдувам она што сум го мислела.Ќе видиме сепак како ќе заврши и кој бил во право, а баш ми е мило што се развива дискусија сакам кога вака има жустри коментари зошто темава беше замрена бааги време :)

На deedee0 и rhcpfan им се допаѓа ова.
  3. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    И јас мислам дека од Клаус потекнуваат, нели Клаус ја претворил Кетрин, а таа Стефан и Дејмон :^)
    Колку што се сеќавам...

4. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Еве ме и мене :D
    Мене епизодава доста ми беше интересна, конечно почна да има акција, да не биде мутаво и досадно и драматично. И да си признаам, не дека сум против нешто Дејмон, ама интересно ми беше со Кол кога го компелна полека сам да си се боде :D дет вас кул :rock: Бони е апла смотана, и ќе ги молам сценаристите или да сменат нешто во нејзиниот лик или веќе да не ја даваат, ете она нека умре таму во 15та епизода :D
    Оваа Ребека исто како Елена, со двајцата браќа, како да нема ни други мажи, ни други жени во серијава :tmi: ама барем Ребека знае дека е само за секс и не се лигави како оваа другава. Патем, остајте го Стефан да се секса, оти ќе му се зберат фрустрации после може пак -рипааа- да стане (кољач де) :D
    За Еленка смотанка, еве ова
    Можеше да трае подолго тоа брканицата во шумата, возбудливо беше. И сега, Дејмон ќе биде затворен кај Стефан и иде пак драма :puke:

И да :wasntme:
    се осечам како тинејџерка :D

На prettyliar, caroline.costa, Bunny2 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    1209 тамн работа, сеа за очи ќе се фаќаме за Дејмин и Стефан, не е ова величенствениот :D
    Знам дека ти и Спаркс многу си ги сакате Дејмон, знам уше коа полнав да гледам летото ептен си бевте ватрени за него :rofl:
    Нема врска ако сме сите истомисленички не ќе е интересно.
    Само мислам дека темава од сите американски има најмногу дускусија и гледачи и најативна е.
    Малку може стагнирала али пак има 10 страни од нова година па навака.
    Јас морав на стендбај да ја ставам 20тина други гледам не се постигнува :(
    Не сум со сите знам.
    Инаку ептен се испреплетени работиве, жабе читам спојчери ништо не побрзав :rofl:

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Пак ќе го кажам моето мислење,гледам има дебата :)
    Јас Стефан воопшто не го оправдувам за сето оваа.За некои работи не го оправдувам ни Дејмон,но сепак Стефан не може да прифати дека Елена чувствува нешто за Дејмон уште пред да стане вампир ! Мисли дека ако го најде лекот,готово Елена пак ќе го сака...Сеуште не знам што да мислам за сајр бондот.Но,без разлика Стефан не може да се помири со тоа дека можеби Елена го сака навистина Дејмон.Велите кога Дејмон спиел со Ребека зошто тогаш не сме зборувале каде е неговата љубов спрема Елена.Епа можеби Дејмон спиеше со Ребека затоа што Елена доволно го повреди таа вечер и многу беше друга ситуацијата за разлика од оваа.(Не велам дека и Стефан не е повреден)Плус Дејмон ја искористуваше.За Стефан сеуште не се знае што и како прави со неа.Се сложувам со мислењата на 1209.Како и да е за мене Дејмон е оној добриот.А и би сакала Керолајн да дознае дека Стефан спиел со Ребека и баш би сакала да и ја видам реакцијата. :D

Значи Џули ги унакажа сите ликови,освен Клаус мене ми е тој ист :rofl: :rofl: .Катастрофа голема.Сакам Кетрин да се врати !

На Bunny2, deedee0 и 1209 им се допаѓа ова.
  7. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Значи стварно не држат струја ниту обвинувањата кон Стефан, ниту оправдувањата за Дејмон.
    Како прво за иста работа едниот го оправдувате, другиот го критикувате :^) Елена многу повеќе го повреди Стефан отколку Дејмон и што има врска дали Стефан спиел со Ребека од што бил повреден или има нешто повеќе меѓу нив? Со Елена е завршено, таа прекина со него и отиде со брат му.
    И искрено мене ни едниот ни другиот ми се лоши, туку напротив-наивно прости.
    Единствен лош во серијава е Елена, си игра играчки со двајцата и пак таа се прави добрата, пак сите гинат за неа да ја спасат, пак за неа е оправдано се |(
    Навивам за Ребека и Стефан дефинитивно :)
    Елена може слободно и да ја нема во серијава, што се мене тиче 8)
    И бај д уеј, многу чудно телце ми има :^) ко икс е :D

8. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Епа тогаш што има врска зошто Дејмон спиел со Ребека ?

Среќен роденден Michael Trevino <3

На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    198
    Оваа Џули па како намерно да сака да им даде причини за р'чкање меѓу Делена и Стелена фановите, мисли дека така ќе добие на гледаност серијата |( Лош потег, вака само досадна станува, сериозно, мене ми се смачи.

Ве читам дека го обвинувате Стефан за ова што го направи со Ребека, мене искрено скроз иста ми е ситуацијата и кога Дејмон спиеше со Ребека и сега Стефан. Двајцата беа повредени и ова им беше на некој начин лек и одвлекување на вниманието од болката.

Единствен добар момент од оваа досадна епизода беше кога Стефан се испречи меѓу Дејмон и Џереми, сигурна сум дека го направи тоа за да си го спаси братот, знаеше дека или Дејмон ќе се жртвува или Џереми ќе го убие. :!:

Ич не ми се допаѓа што Стефан и Дејмон комплетно си ги сменија улогите. Stefan is now the Damon we used to know :lol:

И да, сакам само конечно Дејмон да биде среќен, ама оваа глупава Џули тоа не му го дозволува :@

На curlygirl, m2m2m2, Bunny2 и 3 други им се допаѓа ова.
  10. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Иии уште јас фалам и можеме слободно да се степаме :rofl:
    Се шегувам.
    Се сложувам и со 1209 и rhcpfan, но и со poison.ivy
    Точно е дека Елена е кучка невидена и веќе на глава ми е качена со тоа нејзиното: I don't want to hurt the people I love ,а цело време ги повредува на сите можни начини! :!:
    Иако сум за Делена, некако веќе ми ја нема таа хемија што постоеше помеѓу Дејмон и Елена ;(
    Не ми смета тоа што Стефан спиел со Ребека, и тој и брат му легнаа со неа со една мисла во глава: Да ја заборават Елена.
    Убедена сум дека Стефан не престанал да ја сака Елена и знам дека и покрај се пак ќе бидат заедно(нека си се лигават у дует, ајт со здравје).
    Заклучок за триаголникот: Елено моме лигаво :puke: се молам да те убијат. Дејмон и Стефан не треба во никој случај да ја уништуваат нивната bromance за една девојка, девојките доаѓаат и си идат,ама семејството останува!

Бони не вреди ни колку црно под ноктот сега за сега и сеа глуми женската дека има контрола |-) иди шишај овци бре или залапај се со Шејн, можда тогаш ќе живнеш :D

Единствено дечкото на kravce(Клаус) си е ист и тоа ми се допаѓа

И нека пробаат да го разбудат тој типот Силис, можда така ќе ми се врати Аларик,душиче :doh:
    Мат- ни он не знае што му се дешава,само го искористуваат, Еј Мат ај дој малце на момент да ми изиграваш blood bag |(
    И нека ја вратат Кетрин, ова веќе нема смисла :@

П.С. Делот што најмногу ми се допадна од епизодата беше кога Стефан дојде да ги спаси Џер и Дејмон да не се испоубијат :) Во моментов најупадлива разлика помеѓу браќата ми е тоа што Дејмон го бара лекот за лигавана да биде среќна,а Стефан го бара за своја среќа, за да му се врати лигавата.

На MandyLane, Hipster, kravce и 4 други им се допаѓа ова.
  11. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Конечно епизода во која лигавиот триаголник се стави во втор план :clap:
    Колку и да сакам да ги гледам Дејмон и Елена,веќе претераа.
    Стефан и Ребека многу ми беа добри :lol: Што е до мене Стефан што сака нека прави,само Дејмон нека не го чепка и нека не се прави подобар од него,зошто не е.
    На Елена добра идеа и падна на памет,ми се свиѓа што започна да размислува конечно.
    Конечно убаво се виде како Шејн ја хипнотизира Бони.
    Оваа Џули да не планира да ме умре?Како се стресов неколку пати,се мислев Џереми ќе го убие Дејмон ( зошто сеа тоа се очекува нели )

Само да напоменам колку неможам да дочекам ова глупиов sire-bond да биде прекинат ! :swear:
    п.с. на неколку од вас нема потреба да читам што сте пишале,од старт знам дека се согласувам :rofl:

Web clip 4x12
    http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Joqex3gQXw
    Australian promo
    http://www.youtube.com/watch?v=4e-yjS-TSPA

На kravce и deedee0 им се допаѓа ова.
  12. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    :rofl: баш, типов нема никаков значаен удел во серијава :D Иначе не ни ги дадоа Кер и Тајлер ни еднаш, валјда се надвор од градот, ја дават тагата во некој жежок вампир-хибрид секс :D

Мене од епизодава најмногу ми се свиѓаа моментите кога го мачеа Дејмон :tmi: (ме потсети кога Клаус ја компелна Кетрин така сама да си се боде), Кол ми се виде интересен во целата ситуација, се дешава нешто, не е лигав. Исто и кога Дејмон го бркаше Џереми, јако беше, а уште појако ќе беше да се испоубиеа :wasntme: И фацката на Клаус кога Елена го молеше, прајслес
    И повторливата сцена. Ви текнува на првата епизода од 3та сезона, кога Стефан и дишеше на телефон на Елена, а она као -Те сакам, држи се до нашата љубов- сејм булшит и на Дејмон сакаше да му го продаде
    и башка па му вика, ќе направиш се за мене |( ај ма мрш :D
    И не можев да најдам сличе
    Klaus: "Well then, I think you need a lesson in how to properly dagger a sibling."
    :* срцка :D

На rhcpfan, Hipster, 1209 и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Секогаш џентлмен :D

На deedee0 и kravce им се допаѓа ова.
  14. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Ноуп, није могуЌе да е олку секси. Мажиште бре, мажиште.

Место него да го вратат, чуваат толку непотребни ликови во серијава... Ко тинејџерка напалена по Џастин Бибер сум :rofl:

На wolf4e, poison.ivy, Sanniii и 8 други им се допаѓа ова.
  15. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    Веќе кога сме кај Бибер...
    Само мене ли ми личат? :^)

На prettyliar му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    ^ Eлајџа е овој? уф вака не е лош.
    Ма да јас досадна сум али Аларик ми е посекси, после Клаус.
    Туку еден генерален закчучок сите сме хорни на темава, по малце :D
    Али како да не бидеш, има ли грд маж у серијава?
    Аббре кај ги наоѓаат се сексиљави, грр..
    Мене озбилно сите ми се секси.
    Го заборивме и чичко му на Тајлер,сега го гледав баш во една друга серија,лиги ми потекоа
    Клаусчо не го зборам, аукаков е ]:)
    СИЛОВАЊЕЕ
    И тој Кол не го знам ама не е за фрлање.
    И Џереми некако нагло ми го разцексаа, и Мет не е лош. Тајлер ми е многу јак, исто.
    И Стефан и Дејмон се секси на свој начин двајцата, иаку не ми се посекси од Клаус и од Аларик.
    Викам јас СИЛОВАЊЕ се сите мужи. :drunk:
    П.С Уште еден заклучок сум почнала да се палам на постари мужи, Харви сеа и Аларик,Клаус не е баш млад, шта ми је :| Ќе не пореметата овие хормонално :D

На Mimi123, KalaV, Bunny2 и 8 други им се допаѓа ова.
  17. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Чичко му од Тајлер е во врска со Лејди Гага :(
    Шок ме мавна кога видов, не можев да поверувам.

И како што е доцна во ноќта, фино ќе ве замолам да не постираме повеќе слики бидејќи може екцес да се деси. Сето напалени женишча на темава сме се збрале :lol: :lol:

На deedee0, teddybear и Hipster им се допаѓа ова.
  18. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    WHAT!!!!
    I weep for Humanity :(
    Абре нема очи тој нема, се видел ли што чоек е :@
    Ах некои мажи незнаат колку вредат :devil:
    Ај за крај да кажам дека саунтракот им е незаменлив, ма да гледам си ги вртат ептен песните со Свичет ет Брт, па да постирам нешто што ме фацинираше пред некој ден.
    http://www.youtube.com/watch?v=xQonkFNR2To
    Сепак блгодарност до Спаркс, 1209 и каролинче што ме заразија со серијава, ако си има забегани делови, ова муживе ме подмладија, кхн, убаво доаѓаат навечер посебно :D 8)
    И убава музика се изнаслушав абре за мерак.
    Ај идам јас по Харви сеа да си пуштам лиги, штом не давате више тука :D

На Sparks, caroline.costa, Sanniii и 2 други им се допаѓа ова.
  19. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    |( Човек да не може ни да поспие бре, сте се разграбале по маживе, нема смисла стварно :wasntme:
    Гледам со Хипстер истите ги бендисуваме, со Елајџа на листата плус :wasntme:
    И во центарот на цела серија, сите ја сакаат и бранат најсебичната
    ова све кажува :D

На Hipster, Bunny2, poison.ivy и 4 други им се допаѓа ова.
  20. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Во врска со Лејди Гага?!!! :@ од секогаш знаев дека овие познативе се одлепени,ама па до толку ли? :envy: За Гага коа ќе ја видиш не се знае дали е машко или женско а тој со неа иде? ооо Боже дај им памет :|
    ааа ова мажиштава уфффф :$ да ги грабнеш и да бегаш :P

Добро направено видео :clap:
    http://www.youtube.com/watch?v=VwJF3dy6eLw

Само на мене ли ми се врти сцената во глава кога ќе ја пуштам песнава?
    http://www.youtube.com/watch?v=bo23eVk9fJo

[​IMG] [​IMG] епа само Елајџа е џентлмен :*

хахахаха ова најмногу ме насмеа во последнава епизода
    Клаус многу опасен бе :rock:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

На Sparks, Bunny2, rhcpfan и 3 други им се допаѓа ова.