Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Еве нешто убаво .. :D :D

На Bunny2 и deedee0 им се допаѓа ова.
  2. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Не можам бе не можам... ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Come on skinny love just last the year,
    Pour a little salt you were never here,
    My my my, my my my, my-my my-my...
    Staring at the sink of blood and crushed veneer.

http://www.youtube.com/watch?v=fLr2PtMnoIk

Come on skinny love, what happened here? :x

Инаку ова е добра претпоставка :talk:

На mona.s, Bunny2, Sanniii и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Јас како што разбрав поентата им е од лекот и на Клаус да му дадат сосила.На тој начин да се справат со него,ама како и да е нема да им успее барем јас така мислам.
    Јас одвај ја чекам 15 епизода да дојде,незнам за вас :lol: Ме изгледа како доста интересна со оглед на сите спојлери.
    4x15 Стефан се враќа во Мистик фолс со Елена и Џереми (значи Дејмон поради некоја си причина останува на островот ), Керолајн е загрижена за Елена ( ?! ) и Стефан бара помош од Мередит и Мет ( ?! ).На островот Дејмон и кажува нешто на Ребека и е изненаден од нејзината реакција.Сите се преплашени кога Бони ќе им го каже планот на Шејн.Откако Дејмон прави се за да и помогне на Елена,таа смислува нејзин план. ( Значи нема знаци дека Дејмон ќе умре.)

За 4x16 нема уште ништо објавено само глумците.
    Како и да е јас мислам дека Дејмон нема да умре,ама ќе биде пред умирање :D
    По слатки неможат да бидат :$
    http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... PpEuy1ykGQ

На kravce, mona.s, deedee0 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    И мене не и е сфатливо то шо ке прат после од ко ке излези Клаус :o и шо веке ако го имат земено лекот тој луге ке ги напрај и дури тогаш нема да можат во никаков случај да се одбранат, а инаку дека Елена ја прат наивна невина не му успева то демек Џерми поарно вака еден да убие а покрај него којзнај колку вампири испоубија демек то не е до токлку лошо а ако убиеше 10 полошо нема смисла ама ајде :fubar:

5. GoodGirl99

GoodGirl99 Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    24
    Јас малце закаснав со епизодата :)
    Ја мразам Џули моменталноо!!!!!!!!! Зошто Кол?! Мозеше некој друг да биди на пример Ребека. Поќе го сакам Кол од Ребека! И + како јаготка на шлагот уште и Клаус ми го изнервираја! Леле на сите ке му ги извам глајте! :@
    Елена нека умри глупачата! Стефан ми оди на нерви. Дејмон е супер, тој нека остани како шо е. Бони пак прај глупости со незината магија и е многу досадна.
    Иначе Џереми рече дека можат да ја побарат Кетрин за бегање од Клаус пошто како шо гледам планот му е никаков и ко ке се вратат во Мистик Фолс Клаус сигурно ке биди гостопримлив и расположен за колење на сите :P Дај нека ја вратат Кетрин!! Таја и Клаус се најзабавни во цела серија.
    Изгледа единствена сум ама сакам да има еден жежок секс мегу Клаус и Кетрин :wasntme:

Колку е пренајточно ова!!
    И од шо мака ова му го напраја на Клаус?? ;( Уште еднаш ако го расплачат или било како го натажат или изнервират ке ги испоколам сите!!! Не можам поке да му го гледам тажново фациче во серијата ;(

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  6. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    Мислам дека планот им е да го направат Клаус човек, па после да прават се друго... Ама очигледно нема да им успее, чим Клаус ќе глуми во The originals. И стварно се надевам дека ќе им направи нешто лошо! Знам не може да ги убие дека се главни ликови, ама сакам да им врати на некој начин, посебно на Елена :swear:

BTW си гледав епизоди од другите сезони кога ми беше досадно и во споредба со сега каков е, Дејмон бил ептен интересен, саркастичен и bad-ass. Елена дефинитивно го прави досаден. Колку јаки реплики имал и какви работи правеше, а сега се само за Елена. Ок и порано правеше скоро се за неа, ама има разлика. Мислам дека премногу пробуваат да го направат добар, демек се сменил, ја сака Елена, има чувства, блаблабла, а само го уништија ликот. I WANT THE OLD DAMON BACK!!!

На poison.ivy, kravce, rhcpfan и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Овој Стефче живна некако, да ви кажам право.
    10 пати му е подобро без Елена.
    А и оваа Бони се распамети, сега веќе нема запек, сега е ко да има дијареа, само рипка наоколку и е бесна, де наваму, де натаму. :D
    Дали некому му фали отсуството на Керолајн? :shake: Мене секако не, дури некако убаво ми дојде овој одмор од нејзината напорна појава.
    Ајде сега да се најде лекот. И што понатаму?
    Кој се` ќе го земе? Мене не ми личи дека Дејмон сака да биде обичен смртник, а ако Елена го земе... па компликувано бајаги.

Елена е навистина пасивен лик, не знам искрено кој друг главен лик во друга серија ужива толкава омраза, колку она во моментов. :D

Не знам зошто воопшто Кетрин не ја враќаат. :^)
    И кога ќе му се најде салам девојка на Клаус?
    Јас лично не сакам да го видам со Керолајн, ама ич.
    |(

На mona.s и kravce им се допаѓа ова.
  8. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    На Bunny2 и rhcpfan им се допаѓа ова.
  9. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639

Што се однесува до sire-bond-от...
    Кога беше на пауза серијава си ги гледав сите сцени со Дејмон и Елена.Промената се забележува од 5та до 6та епизода.Предтоа немав приметено најверојатно зошто после една недела гледаме нова епизода.
    Ако е sired Елена нели треба да биде уште од почеток ?
    Според мене или ова sire-bond-ов е лажен или многу лошо ја имаат склопено целата приказна.
    Преку ноќ Елена почна да му се потресува на Дејмон и да се топи пред него.Абе ајде..

И ова "леков" кој знае каков лек е.

На mona.s и deedee0 им се допаѓа ова.
  10. Freckles

Freckles Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2012
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    9
    Четвртава сезона не може да поверувам дека оваа серија е истата која ја почнав пред 3 години... прва и втора сезона беа феноменални, третата беше досадна ама се трпеше некако, ама четвртава... аууу! Ептен паднаа со квалитетот.
    Среќа последнава епизода беше добра, ме потсети на старите добри времиња.
    Ќе видиме сега што ќе биде Сајлас ќе се појави и ќе ги зареди сите :D

11. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    198
    Тоа е тоа, така го треснаа според мене. |( Само нешто да се комплицира. |(

Друго нешто што така си го треснаа во последната епизода: На Клаус не му бил битен лекот за да создава хибриди, туку за да го уништи. Молим!? А па зошто тогаш ја држеше Елена жива цело време? Можеше или да ја батали или едноставно да не замара толку за она да го земе лекот.

Реченицата на цела епизода и тоа е таа разлика меѓу Дејмон и Клаус: If you're gonna be bad, be bad with purpose. Ете Клаус, не можеш само така да си убиваш како ти текне и да очекуваш дека девојките ќе ти паѓаат пред нозе. |(

Ребека дефинитивно заслужува среќен крај.

И јас се согласувам дека треба да го вратат стариот Дејмон. Овој е „малку“ (повеќе) папучар.

И Кетрин каде ееее?

Се израдував кога видов дека ќе се вратат
    Елајџа и Аларик.
    :dance:

На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Да дефинитивно го нафрлија тоа со бондот.Прво он ја спаси таму кај мостот и таа готово одма му раскина на Стефан и ништо не се спомна во врска со тоа.А после сакаш ли компликации...Веднаш со тоа фустаните (колку да ни назначат дека тоа стварно е , што ќе се зборува во наредна епизода за бондот) и таа бам со него во кревет и гоооотво ...До sire bond-от е нема што тука -.-' само да се нафрла..
    И за Клаус,тој цело време сака да го бара лекот за Елена да биде човек и тој да прави хибриди и ај одеднаш не му се битни..Некои работи ептен ги прават без везе...

13. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Целата збунка е што имаат изјавено дека sire-bond-от им е планирам одамна.Значи не е само така нафрлено во 4та сезона.
    Слики од 4x15
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

14. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    А Клаус да не се исплаши од оној Силјас (како и да се викаше)?? :^)

15. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    :wasntme: ако Кер нејќе... :wasntme: пик ми, пик миии :D (патем, јас сум у групата фанови на Керолајн со Тајлер :) )

Патем, нели ќе биде јако да умре Елена уствари. Нели? :D

На GoodGirl99, poison.ivy, rhcpfan и 2 други им се допаѓа ова.
  16. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    И јас така мислам,ама па браќа ќе бидат тажни, а не сакам такви да ги гледам... ;(

Мислам дека само Кол се плашеше од тој,ама кој знае...? :?:

Сируп од аптека :lol:
    А овие па ко што ми изгледа сите се канат да земат од лекот, и Елена и Ребека можно е и Дејмон... :P
    Што мислат бе? Тоа шише кока кола од 2 литра е? :fubar: сигурно нема да има многу...можеби ќе може само еден да го земе. Е тогаш ако пак трчаат по гзот на Елена... :@ :swear: Според мене најправилно е Ребека да го земе!

Иначе вака додека ја чекаме новата епизода, си читам разни теории и на нет. Па така случано наидов на една изјава на Џули дека не се знае колку сеозни ќе има серијава, можно е и 10. Па тие нормални ли се бе?! така со рејтингот у минус ќе отидат. Исто така изјавила дека она и Кевин го имаат веќе испланирано крајот на серијата.
    еееее е ако они двајца го испланирале црно ни се пише на нас Делена фановите :envy:

На Bunny2 и rhcpfan им се допаѓа ова.
  17. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    Ми фалат уште 2 еп и да видам до крај но да кажам дека едвај чекам да го тргнат овој професоров посхто мнн ме нервира ама максималнооо мнн мнн
    како може да има толку јака Волшебничка во НУ Орлианс, а никако да не запозната со Бони?
    хехехе хехе нешто промашиле или мислам дека ке ја користат мнн мнн скоро пак !!!
    Тајлор почна мнн АЛФА да се прави!
    Незнам дали снемааа идеи или мораат да тапкаат во место извесно време :lol:
    Ама едвај чекам да има некое поинтересно движење на настаните
    И ако се врати ЕЛЕНА на Стефан ја претераааааа!!

18. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Here we go :)
    Незнам која е поентата да ги нема во последните две епизоди Каролин и Тајлер :fubar:
    Во првата, па и во втората сезона исчезнуваа ликови буквално секоја епизода а сега ми е некако монотоно.Мисла дека ја отупеја малку 4 сезона ама им давам уште шанса.
    Елена е најдосадната глевна женска улога до сега а и стајлингот подитно да и го сменат, не му парира на Дејмон.
    Кога ќе ми текне во втора сезона кога ќе се спомнеше Клаус страв и трепет беше а сега како на мајтам дури го имаат сватено :^)

19. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Прочитав дека на 5 и 6ти февруари снимаат епизода во Њујорк (4x17)
    Што значи дека...
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    Ако оваа е 17та епизода ваљда нема да умре Дејмон,или ако умрел па у 16та да го вратиле :rofl:

На Bunny2 и deedee0 им се допаѓа ова.
  20. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    ^Јас мислев ќе кажеш дека ќе се врати Катерина дека таква и е фризурата на Нина и насмевка од 6 до 6 и чекам до доле хаха :wasntme: :D