Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Искрено кога ги видов сликите,Нина повеќе ми личеше дека е спремена за улогата на Кетрин :D :D
    Но,ќе видиме дај боже да е така :rofl:

2. GoodGirl99

GoodGirl99 Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    24
    е сликиве ме бендисаја :rofl: и мене ми личи поке на улогата на Кетрин, ауфф колку ја чекам. Ако е за Кетрин спремна, серијата се надевам ке стани поинтересна :) Надежта последна умира :P

3. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    ^ Сите коментираат дека е можно Кетрин да е.
    Еве уште една слика.
    Со на Дејмон колата. :D

Излезе и уште една нова промо слика.
    Will Damon Make the Ultimate Sacrifice for Elena? - But Damon, determined to get the mystical fix-it for Elena, may lead himself directly into a literal dead end — as the following exclusive February sweeps poster for the CW series suggests. “Give him enough rope…,” it reads, and… he’ll hang himself to save the girl he loves?! After all, the elder Salvatore is so in love that despite not wanting Elena to take the cure, he’s going after it simply because “it’s really what she wants,” Will that journey end with a sacrifice when Damon has a bloody run-in with a hunter in 4x15?
    Фино :swear:
    Ова е од едно интервју со Нина изгледа.
    "What’s coming up is big, big changes. “Something happens in the near future, something pretty tragic and terrible and kind of show changing,” Nina Dobrev tells us. “It’s going to really affect every single person. It’s going to especially affect Damon, Elena and Stefan in a pretty crazy, controversial way. The whole show is going to shift. It’s going to be explosive.” That sounds ominous. Any guesses as to what’s about to go down?"

На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Абе ајде... не сакам он да се жртвува за неа ! НЕ ВРЕДИ ! ако е тоа воопшто точно..

Еве уште една слика...Дефинитивно повеќе ми личи на Кетрин :rofl: :rofl: :rofl:

На deedee0 и Bunny2 им се допаѓа ова.
  5. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    ^ И јас помислив Кетрин,ама еве од истиот ден :^)
    Нејзиниот прстен си го носи :swear:

6. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Оооо мори мајкооо,каде со ваков памет ќе стигнат?! :fubar: Не смеат да го чепнат. Јасно им е или да им појаснам уште малце? Единствена личност што сакам да ја убијат е Елена, барем сега за сега... :puke:
    Другите да не ги закачаат. Но сепак, морам да признаам дека малку ме копка како ќе реагираат другиве ако Дејмон стварно умре.

Па зашто не ја враќааат Кетрииин? аман бее :swear: и јас си помислив дека она е на сликите,ама од коа го видов прстенот, безнадежна останав :envy:

На rhcpfan му/ѝ се допаѓа ова.
  7. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Немора да значи, она сигурно снимала сцени и како Елена и како Кетрин. Може ова и е аутфитот за Елена, па после ја средиле :)

Инаку мене само на таа слика кај што е седната на колата ми личи на Кетрин. Според стилот на облекување и косата. На другите не, зашто Елена ја носи косата права, на Кетрин и ја виткаат :)

На rhcpfan, Sanniii и deedee0 им се допаѓа ова.
  8. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Премногу анализирате, оставете простор да се изненадите :) Нина мислам има шишки шишано, затоа и е косата таква на сликите :)

На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Chimera

Chimera Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.965
    Јас сум мноооогу голем зависник од серијава, абе дрогирашка ! :DDD кажете ми што е со 13та епизода, излезе ли ? Никаде неможам да ја најдам?!

10. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    Излегува денес во 2, можеш онлајн да ја гледаш, или па утре да ја симнеш

На Chimera му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Фина слика од 17та епизода :swear:

Иначе во Америка се врти реклама на радио на која се слуша Елена како вика : Take the cure with me Damon.
    И Дејмон : It's not me.
    Нема логика и незнам што треба да значи ова :^)

12. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Веќе преку глава ми дојде од тие шпекулации претпоставки,мислам дека kravce е во право...Да не се замараме и да си чекаме :D :D (секогаш го велам тоа и пак се замарам :@ )

13. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    ^ Знаеш колку пати сум го кажала тоа и пак:"Опаа нов спојлер.Чекај да го оставам на фемина" :D

На deedee0 и rhcpfan им се допаѓа ова.
  14. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    ^^ Абе во право си е,ама знаеш како викаат: Љубопитноста ја убила мачката :)
    Јас едноставно не можам да се воздржам а да не барам некои спојлери :$
    :@ ама и да најдам некаков пак ми е исто. Бидејќи кога за гледам епизодата секогаш се изненадувам ;)

На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. SmilerGirl

SmilerGirl Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    262
    А нели ќе биде најубаво ако се врати Кетрин и ја убие Елена :devil: :devil:

На mona.s му/ѝ се допаѓа ова.
  16. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Ужас!Како ги изигра Шејн :tmi: Иначе ми се свиѓа групата Елена,Ребека и Стефан сакам они да го најдат лекот ама само еден да може да го испие да видам што ќе прават :lol: Ребека е кралица Елена е ништо за неа :rock:

17. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    Арно му го рече Ребека за Елена на Стефан...Оти сите ја прат Ребека лошата кога Ребека сакаше да ја убие Елена за да го спаси нејзиното семејство а Елена веке уби двајца од нејзиното :!: :!: :!: Шеин ги заеба сите и само Дејмон чактиса овие сите ко земени се ако му се деси нешто се заради она Елена глупата...и значи онај шо го уби Дејмон го спаси Џерми....Леле Клаус не можам тажен да го гледам ;( ;(

На m2m2m2 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    ЕЛЕНА НАЈСЕБИЧНО НЕШТО ВО ЦЕЛАТА СЕРИЈА !!!Не требаше Ребека да ја спаси ама воопшто !
    Дејмон како и секогаш во право,само никој не го слуша и требаше да му го крцне вратот на Шејн.Ми падна жал што тој покрај се мисли и на брат му,додека тој глуми дека не го бара лекот за Елена туку за себе -.-'
    Фејк Стефан,фејк...И ако ја повреди Ребека,ќе го мразам уште повеќе :rofl: :rofl:
    Клаус жалче..:( Фала богу Тајлер се појави :D
    Друго не ми се коментира..Епизодата беше ок..
    Дефинитивно најомилени ликови ми се ДЕЈМОН и РЕБЕКА и тие најмногу заслужуваат да го земат тој лек !

На Bunny2, deedee0 и mona.s им се допаѓа ова.
  19. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Мене па многу ме изненади Дејмон што нејќе да стане човек а не ни сака Елена да стане човек.Ребека дефинитнивно го заслужува лекот а исто така и Стефан зашто како вампир на почетокот на серијата највеќе се обидуваше да го одржи човечкото во себе. :)

20. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.564
    Конечно интересна епизода.Најмногу ми се свигаше што Елена во цела епизода беше ко 13 то прасе.Прв пат по толку време да не се врти се околу нејзе и да мочаат у гаки по нејзе. Ребека ми е најмила од сите .Навистина сите ја прават лоша ваква таква,а само она си знае колку пати и забореа нож во грб и пак влага во екипа со нив. Очекував некоја ваква далавера од Шејн бидејки ке беше многу просто и едноставно само да ги однесеше до лекот. Клаус и Керолајн БОЉИ ПАР дефинитивно. И ко за крај серијата не би била тоа што е ако нема некоја досетка од Дејмон. :D

На mona.s, rhcpfan, Bunny2 и 1 друга личност им се допаѓа ова.