Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Извинете вака едно по друго,ама морав да ве информирам :D
    What the fu*k Klaus?!

Втор webclip.
    http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... jT0B4i4Exs

На Chimera му/ѝ се допаѓа ова.
  2. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Прочитав дека :
    Кетрин се враќа во 20та епизода :rofl:
    Јас сепак имам некое претчувство дека се враќа во 17та :rofl: :rofl:

На deedee0 и Bunny2 им се допаѓа ова.
  3. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Нови спојлери ( кој е заинтересиран )
    Австралиско промо
    http://www.youtube.com/watch?v=gqD6ea5FB5s
    The cure is close,there is just one catch.It's every vamp for themslefs.
    Hot hybrid sex ;)
    Any Klaus scoop before he heads to New Orleans on The Vampire Diaries? — Rachel
    NATALIE:
    Can we say hot hybrid sex? Joseph Morgan’s wishes have been granted and in an episode to air in March, Klaus is finally getting some lovin’. But who’s the lucky girl? Share your best guesses in the comments!
    Што се однесува до актерот што го глуми Vaughn...
    Го изјавил ова за љубовниот триаголник :
    Charlie Bewley: My outlook on relationships is not one you want to hear, but in the context of TVD I’ll say this: I cannot believe these two brothers toss around a girl they supposedly love, neither can I believe that Elena willfully hops into bed with one after the next, and back. Sire bond is no excuse.

И после го пишал ова на twitter:
    Од каде толкава храброст незнам :!:

На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    Па во право е...

5. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Јас не коментирам за серијата бидејќи ги немам гледано последните две три епизоди само да ви го постирам Клаус со изјава за Валентајн и како ја учи Керолајн на Бритиш акцент :D
    тука се двете видеа:
    http://telly.com/josephmorgan_4

Па срце е да го И З Е Д И Ш! :rofl: на крајот кога ќе речи Mwah :inlove:

На Chimera и the.vampire.girl им се допаѓа ова.
  6. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    573
    Допаѓања:
    885
    Е ова беше епизода. Посебно крајот, ептен се враќаат во форма.
    Кетрин се враќа и во неа е лекот.
    Ајдеее Петок иди да видам што ќе се случи и баш ме интересира сега кој ќе го земе лекот.
    Штом го има Кетрин претпоставувам дека на Клаус ќе сака да го даде. Ама ништо не се знае.

7. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
    Јас ќе умрам до следната недела... Нормални се???
    Само што ја догледав епизодата...

Знаев дека нема лек за сите!!! :D Не може тоа така едноставно да биде :)
    И конечно стефан пак со елена се враќаат во нормала.
    Знам дека сите гласаат за тимот Делена ама јас од старт си бев за стефан! :)
    Иначе Кетрин ју бич!!! :D
    Сепак на крај мислам дека ќе се обединат сите и ќе го убијат Сајрус и тоа е тоа.
    Цело време се мачеа да стигнат дотаму за на крај ништо.
    И керолајн со Клаус сонцки!!! многу ги сакам па заедно, повеќе ми одговараат отколку со Тајлер :)
    И Клаус е единствениот лош лик во серија што го обожавам! :) :D
    Кој ќе чека до петок... офф :)

8. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.352
    Допаѓања:
    286.325
    Добра беше епизодава. Толку добра што веќе очекувам од наредна во удолна линија да оди :rofl:

Јас одамна се откажав од љубовниов триаголник. Само ми го нервираат Дејмон |(

Де таа се лигави, де тој се лигави, па после таа несигурна па тој несигурен па и ноа најголемоно лигле и душегрижникот (Стефан де)...
    Ми ја уништија онаа хемија, жарчето кое се будеше при секој нивни поглед и допир. Сега и да се плеснат не е тоа.

Сега сум посветена на чисто физичките предиспозиции на глумците, се откажав од љубовта.
    Јас имам сикрет краш кон Клаус. Милина ми е за очи, баш вистински бед бои со вулкан во себе(нешто што беше и Дејмон на старт пред ваа влечугава да му исплакне мозок). Јас отсекогаш сум ЗА Клаус и Керолајн, би биле одличен пар. И добро што не избрзуваат со нивната врска, не дека имам нешто против Тајлер или па дека сакам он додека е со Керолајн, но убаво е исчекувањево.
    Секој поглед, дијалог измеѓу Керолајн и Клаус е исполнет со некоја сексуална напетост :P
    Кога ќе го вратат Елајџа :inlove: . Типот има стил и држење...тешко да му надат некоја рамна на него.
    А епизодава...Џереми верувам дека ќе умре и ќе заплеткаат сценаристиве нешто. Оти нели, многу арно не е на арно.
    Не дека многу ќе ми фали, имаше мускули детето не беше лош за око....али не беше способен да внесе некоја возбуда или сексуална напетост во одност со Бони.
    Добро што Кетрин се врати, добро ќе биде да замеша прсти некаде малку раздвижување за да се разбие монотонија.

А во оснос на тоа дека лекот е само за една личност.... |( па беше јасно. Зарем очекуваа едно изворче да тече таму на среде пештерче и да не секне додека сите вампири не се напијат.
    Дали сите ќе се повлечат од потрагата или ќе почне да паша крв за шишенцето ќе видиме. Ќе биде ептен патетики доколку и понатаму сите трчаат да го зедат за да ја спасат елена.
    Добро што е кај Кетрин, нека гид ржи во неизвесност.
    Само се прашував дали ќе сака да воопшто да го зеде лекот откако евентуално би умрел Џереми. Вака ќе има вечност без него, но и можност да ги блокира чуствата. А како човек ќе нема фамилија за да и се врати и може да го изгуби Дејмон. Иако Стефчо гарант ќе трчка околу нејзе во тој случај...

Ја чекам наредната епизода :geek:

На Chimera и kravce им се допаѓа ова.
  9. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.273
    Знаев! The bitch is back! Станува интересно! ^_^

10. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Се врати побрзо од што очекувавме :rofl: :rofl:
    Интересна но во исто време и тажна епизода.Ме расплака сцената со Тајлер и Керолајн :( Не знам зошто сите мислат дека после ова таа веднаш ќе му рипне на Клаус во кревет и слично (не дека јас не би сакала)но,сепак тој сака да го убие Тајлер..па малку ми е чудно.Но добро,со Џули се е можно.Мислам дека Џереми не е мртов пошто видов на слики дека го има прстенот. Би сакала да е така.Ми се допаднаа сцените со него и Бони,баш ги сакам заедно.Клаус ми беше многу секси,со тоа зборувањето,уф :inlove: .Дејмон,како и секогаш ми го измачуваат.. |(
    [​IMG]Многу ми беа слатки.Сакам повеќе сцени со нив ! :)
    [​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG]
    Абе Стефан,Стефан, се лажеш и себе си и другите...Убаво му кажа Ребека.Ме нервира што толку се глупави,зошто таа би го заслужила лекот најмногу. :^) Ма што саакат нека прават.Ме интересира само што ќе им направи Кетрин :rofl: Едвај чекам да видам што ќе направи

На kravce, mona.s и deedee0 им се допаѓа ова.
  11. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Многу добра епизода.За Кетрин не ни претпоставив,стварно ме изненади.
    За Џереми веќе знаев.Кога го исклучија Дејмон како опција се знаеше дека Џереми ќе умре,само мислев дека ќе треба да го жртвуваат.
    Ајде за наредната се очекува дека ќе биде добра.
    Ме интересира Кетрин што ќе прави со лекот.

12. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Не сакам да барам назад по темава, пошто малку заглавив со епизодите и не сакам да прочитам нешто однапред.. Последна изгледана ми е 9-тата, 13 е последна? Во вторник излегуваат?

:tmi:

13. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Последната епизода излезе во 2 часот ноќеска и тоа беше 14та епизода.
    Излегуваат во петок кај нас :D

На francais и Chimera им се допаѓа ова.
  14. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Ц ц ц,
    нејќам да бидам бесчувствителна ама...не беше Џереми толку битна особа у филмов :D (на страна шегата, малце и тужно ми стана онака, таман се набилда дечкото :D ). Значи најлоша ствар во серијава е, да ти се падне да глумиш роднина на Елена. Ем мораш да ја трпиш, ем загарантирано умираш. Ребека арно му напраи на Стефан мухахахах :D и Дејмон ете го одма, виде дека Еленка со Стефан отиде, ај пак кај Ребека. Смешни ми се веќе љубовниве врски во 13 насоки што одат :D Шта је то шта криеш у погледу Керолајн? Јеси ли се заљубила? :rofl: Искрено, тажно ми беше што се разделија со Тајлер. Од него порано можевме доста да видиме, оваа сезона ептен ни го скратија.
    За Кетрин, ју амејзинг бич, ви лав ју :D добредојде. Мислам дека со лекот ќе сака да се избави кај Клаус, за да не бега и се крие повеќе :^)
    Наградно прашање, кој што осеќа тука измеџу у сликава а? :D
    и јес јес јес лав :D
    ах нека дојдат тие прекрасни епизоди кога пак ќе ги видиме Елајџа и Аларик :inlove:

На teddybear, SuperGirl24, deedee0 и 4 други им се допаѓа ова.
  15. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.480
    Стварно добра епизода, многу интензивна.
    Ете гледате, нема сцена со Дејмон и Елена заедно, серијава одма станува поинтересна. :lol:

И колку и да ги сакам Клаус и Керолајн заедно, и нивните сцени, погледите...не можев а да не се расплакам кога се разделуваа со Тајлер. Зашто сепак, ми беа омилени во втора(?) сезона онаму, кога Тајлер за прв пат се претвораше во врколак, ја гледав серијава само за нив двајца...

На curlygirl, prettyliar и kravce им се допаѓа ова.
  16. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    А Џереми нели си носеше прстен , тој што го оживува кога ќе умре ? :D
    Мислам дека нема да го тргнат .
    Епизодава добра ама малку и заспав , сите толку се потресоа за Елена |(
    Да не беа Клаус и Кер немаше да ми биде интересно ]:)
    А Кетрин знаев дека однекаде ќе рипне :lol: А што сака она со лекот ? Клаус да го тргне :?:

Мене ме интересира овој Сајлосот :D дали ќе се појави во серијата како личност или брзо брзо ќе го скинат ...

17. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    Мајкл (Тајлер) нема да се врати до крајот на оваа сезона. Договорот му бил само за 14/15 епизоди.
    А и стварно во овој момент ми е некако third wheel со целата Керолајн/Клаус ситуација.

На Sanniii му/ѝ се допаѓа ова.
  18. danichap

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.352
    Допаѓања:
    286.325
    Јас колку што сум у тек прстенот има ефект само на normal human.
    Моментот кога Џереми стана hunter, прстенот веќе нема дејствие па Џереми е мртов.

19. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Extended promo 4x15
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sYXZgumEecg
    Не сум психички спремна за наредната епизода :|
    Иначе за Џереми и јас мислам дека ќе се врати.Го носеше прстенот,ма да има логика во она што го има пишано danichap.Ама зошто би го носел тогаш? :^)
    А и Сајлас може да го врати ако воопшто е вистина тоа дека ги враќа тие што умреле поради него.
    За Сајлас не сум сигурна дали воопшто ќе се појави како лик,немам причитано никаков спојлер за тоа.
    Што се однесува до Кетрин и јас мислам дека за да се избави кај Клаус го зема лекот.Како и да е според сликите што излегоа од снимањето на 17та епизода изгледа ќе ја гледаме почесто :rock:

На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. danichap

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.352
    Допаѓања:
    286.325
    Ме изнасмеа со ова дека не си психички спремна :lol:

За враќање да има би било фино, секако аларик ни е прв на листата на поголемиот број тука. Па нели враќање, адаптирање, евентуални компликации и сајд ефектс...ќе заплеткаат они би имало друг тек на настани.

:!: Но Шејн имаше само халуцинации во кои Сајлас си игра со неговиот ум.
    Тоа не беше неговата сопруга кога му кажа дека мртвите може да се вратат. Не ми текнува дали освен Шејн некој друг официјално потврди такво нешто.

На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.