Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Discussion in 'Серии и емисии' started by Maturantka, Sep 15, 2010.

1. kravce

kravce Форумски идол

И јас мислам така, всушност за сите умрени што барам да се вратат :D не очекувам оживување, на Бони финтите и се потрошија, мене последно на ум ми е дека Џереми ќе го оживеат, така да луѓе, збогувајте се дур е време :D Ама, како што беше гостин Аларик во една епизода (на гробот кога Дејмон си се исповедаше) така верувам и Џереми ќе го вметнат. Се друго, каша попара.
    Тајлер само бега бре :D нема веќе тајни средби во сред шума и водење љубов во зандани за врколаци ;(

2. drugarka

drugarka Популарен член

Јас па сакам Бони да ја снема од серијава.
    Не ја можам девојкава нит како глумица нит како лик. :devil:

И веќе нека заврши серијава, не се трпи, ама пусто тоа што ми е "шубе", не мoжам а да не ја догледам :D

3. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

deedee0 and Bunny2 like this.
  4. deedee0

deedee0 Популарен член

Џенцки за вас не знам,ама мене се ми е испобркано во главата :swear:
    Знаев дека ќе го вратат Џереми :P ама не мислам дека ќе се појавува како дух или нешто друго туку дека некако ќе го вратат во живот.
    Ама едно нешто не ми е јасно...како можат сите ликови да ги враќаат, а Аларик да го остаат да пцоиса?!
    :@
    Иначе
    во некоја од наредните еп. Лекси ќе ја има во флеш-бекс.

5. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Хахаха ме изнасмеа со сликава и фацата на Стефан :rofl:

За топ моментот, Кетрин кога ја бутна раката на Џереми во устата на тој Сајлас си реков: го носи прстенот, ќе го убијат детево ама ќе преживее и оп еве го мртов. Ама кога падна на земја си реков: чекај, некој требаше да умре во 15-та епизода, некој значаен а и видов слика со Елена како носи прстен што мислевме дека е на Дејмон а уствари на Џереми е сигурно. И така си се убедив дека стварно е мртов :'( Ама глупаво ќе биде ако го оживеат стварно.

Друго не знам што да коментирам, се` сте кажале. Го гледав промото, мило ми е што некако ќе ја размрдаат Елена да ја видиме во лудо издание :lol:

Edit:
    Дали на некој му беше сладок моментов? :wasntme:

CoverGirl10, rhcpfan and deedee0 like this.
  6. Bunny2

Bunny2 Популарен член

До сега од сите спојлери што ги имам прочитано ( а го читам секој можен спојлер верувајте :D ,и гледам да бидат веродостојни секако ) кажано е дека ќе умрат 2 ликови и дека продуцентите не се плашат да убијат една од поважните личности ( Џереми ).
    За тоа дали Џереми ќе оживее не се знае уште за сигурно,меѓутоа ако ме прашувате мене Џереми не се враќа.Плус,актерот што го глуми,веќе си се преселил во LA.
    Мене не ми беше сфатливо зошто го носи прстенот кога нема ефект,тоа само за да не збунат :!:

Исто така беше кажано дека еден лик ќе отсуствува подолго од серијата ( Тајлер ).Него не го гледаме до крај на 4та сезона,а за 5 не се знае уште ништо.

Инаку за некој што пишал погоре за Сајлас дека не му е јасно.
    Сајлас е вештер ( според Шејн ),а во меѓувреме е и првото бесмртно суштество.
    Сајлас бил заљубен во некоја си девојка и сакал да биде со неа цела вечност,па затоа заедно со другарка му Кетсиа направиле магија за бесмртност.Кетсиа станала љубоморна и ја убија девојка му.Сајлас разочаран прави лек за бесмртност,ама Кетсиа го закопува во пештерата заедно со лекот.Е сега,поради некоја си причина потребно беше да се прават шртви пред да се оди кај Сајлас.15 луѓе и 15 хибрити. Тоа е се што знам.

Што се однесува до наредната епизода,Елена нема да ја исклучи човечноста,само нема да може да прифати дека Џереми е стварно мртов.

Една епизода (мислам 16та ),мислам дека постирав тука ќе бидат Аларик,Фин,Кол,Лекси...

deedee0 likes this.
  7. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Ахх... опасен е damon salvatore :inlove:
    “Do I look like I know anything about tattoos? Look at my skin. It’s flawless.”

Attached Files:

8. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Еве тука има за Сајлас :D
    http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Silas
    Мене многу ќе ми биде интересно да го игра некој млад згоден актер :geek: Ако го вклучат како лик де
    А Џереми дали ќе умре , ќе видиме, него кој ќе ја трпи Елена |(
    Ако толку го сакаше брат и немаше да дозволи да биде користен како мапа и да го изложува на опасност за нејзин кеф :?:
    Инаку ако има спин оф - The originals . Дефинитивно ќе ја гледам , многу по интересна ми стана серијата кога се појавија оргиналните вампири 8)

deedee0 likes this.
  9. Sanniii

Sanniii Популарен член

Заборавив да кажам колку се смеев кога Дејмон му кажа на ловецон:

Шрек бе. :D
    Од каде му текна.

Инаку мене ми е апсолутно сеедно Џереми дали ќе го оживеат или не. Според мене не имаше некоја којзнае каква улога. Само во последнава сезона го експонираа малку заради тетоважава, инаку цело време беше во позадина.

deedee0, rhcpfan and mileystar like this.
  10. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

11. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Еве го Елајџа.Чекајте 18та епизода.The gentlemen is back :lol:
    [​IMG][​IMG]

12. prettyliar

prettyliar Популарен член

На промото ама ме изнервира Елена кога онаа докторкана сакаше да го земе телото на Џереми и Елена одма вика Бони,Бони офф |( Ама жал ми е малце за Елена сите и умреа и тие билошките мајка и татко и тие што ја земале и Џена и сега Џереми :( Ај важно си ги има вампирите да ја штитат :D И што сега нема да биде интересно ако Бони го врати Џереми зашто ако е за така ич да не умираше.

deedee0 and poison.ivy like this.
  13. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Аа, знаев дека е Кетрин уште кога Елена кажа ,,Ноу‘‘. :angel: Во една епизода два омилени лика ми отидоа, и Тејлер и Џереми. Не дека беа нешто посебно важни, него симпатични ми беа. Ама затоа Кетрин е тука и едвај ја дочекав. Клаус пак мораше да попушти. Ваков-таков ама да не беше он...
    Којзнае за кој Кетрин ќе го искористи лекот. Очекувам и следната епизода да е добра оти после тоа ќе има пауза, again. Мислам дека треба да заврше оваа година, нова сезона ептен ќе биде непотребна. Ќе биде и глупо ако Џереми го оживеат, по не знам кој пат.

14. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

4x18
    Елајџа и дали тоа е Кетрин ? :D

1209, kravce, Bunny2 and 2 others like this.
  15. deedee0

deedee0 Популарен член

^
    Мислам дека е Кетрин. А што ако она го земала лекот за Елајџа?! ако погледнете поубаво ќе забележите дека во рацете држи нешто...

16. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Малку ќе биде глупо ако Џереми се врати зашто не е више интересно а некој умре одма Бони го враќа :^)
    Добро е што Кетрин малце се појави али и таа само 1 епизода и после ќе ја снема... Сеа мислам ќе ја одовлекуваат до кај 22 епизода - сеасон финале коа некој ќе го земе лекот али кооој.. :o

17. prettyliar

prettyliar Популарен член

Па можно е Кетрин и Елајџа да се здружиле али не верувам дека Елајџа ќе го сака лекот за него :)

18. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

19. Neytiri

Neytiri Популарен член

Серијава искрено почнува да ми вреѓа интелигенција...Се измеша ова Џулито и сама не знае што прави веќе, една работа не е како што треба. Се изгуби смисла СЕ! Серијата Дневници на вампирот тој 2 сезони ни пиши дневник ни со очи го има видено. Дејмон, Стефан, Елена милион пати биле прободени со дрвено колче и ќе си го извадат и ко ништо да не било после тоа, а Лекси и уште неколку други одма умреа. Глупости. Клаус името кога ќе го слушнеа страв и трепет бше, сега сите си играат со него. Елена семоќна стана почна Ориџиналс да убива, на Ребека и се закануваше со тој колец или како и да се преведува на македонски, а демек ние заборавивме дека вампир не може да прободи ориџинал оти ќе умри заедно со него. Елена била сајрд драпај си м****а. СИТЕ, буквално СИТЕ во серијата што умреа, умреа заради Елена и само заради Елена, ама уште Џули не масира со тоа дека Елена е срце што не сака НИКОЈ да умри заради неа. Абе ај. С*ање тешко ја направи серијата, а прочитав изјавила дека ќе има 7 сезони СЕДУМ АЛООО...Серијава до крајот на четврта ќе нема гледаност, а не па уште три сезони што ќе се случи сите ќе си имаат по две-три дечиња и потоа нивните животи ќе ги гледаме? Пффф...Нема смисла веќе. И аман Џереми нека не се враќа сите ги умре и сите ги воскреснаа Бог да чува, ова ни на филм не го бива веќе.
    Муабетот ми е серијата е дупка до дупка.

Sanniii, drugarka, rhcpfan and 5 others like this.
  20. kravce

kravce Форумски идол

^ Заборави да напоменеш дека од вампир нема ни В веќе :D овие изгледа на диета се :^)
    За мене најдобра до сега ми се чини, од 4тава сезона беше 9та епизода, кога Клаус си прибра 12 срценца и ја удави мајка му на Тајлер. Крваво, баш како што треба да биде филм со вампири :)
    до фановите на Делена, нели беше поинтересно кога Дејмон си наоѓаше девојки, ги компелнуваше и им цицаше крв постепено, за забава :)
    Па ако добро ми текнува, Елајџа бил заљубен во Кетрин, во флешбековите што ги даваа :^)

figgiMK, rhcpfan and Neytiri like this.