Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Хаха дури чуден ми беше Дејмон кога го бркаше Џереми :lol: Одамна го немав видено со тоа вените под очите.
    Поинтересно беше,не викам не,ама неможе да остане истиот Дејмон 4 сезони,не зезајте.

На Tiki-lolipop и deedee0 им се допаѓа ова.
  2. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Луѓе Филмовизија повеќе не објавува филмови дај кажете ми друга страна каде што можам онлајн да ги гледам со превод?

3. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    http://www.vojvodinanet.com/
    веројатно брзо ќе го средат сајтот :) инаку има секакви серии и филмови со превод

На Mimi123 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Одамна ве следам на форумов па решив и јас да се приклучам на дискусијава.. Редовно ги следам епизодите и голем фан сум на Делена но во последно време серијата почна да ми здосадува .. нема никаква акција, Дејмон се претвори во Стефан.. ужасно ме нервира тоа што се се врти околу Елена и заради неа сите страдаат.. се надевам дека ќе се подобри серијата

На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. AnNnNiI

AnNnNiI Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2010
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    1
    Женски ај ако сакате кажете страна на која можам да ја гледам серијата оти страната на која ја следев повеќе не работи.И ако има со превод ќе биди уште поубо :) фала

6. Butterfly14

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    http://www.leptiricabioskop.com/kategor ... 2012-2013/
    Тука ама треба да се регистрираш :)

7. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
  8. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Не се нормални :D
    Now might be an excellent time to let people know you're looking at my junk in your Avatar. :lol:

9. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    јас еднас писав ама одговор јок :D :D ке заврси ли серијава веке или нема крај набаргу :?: :?:

10. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    ^
    Па во скоро време сигурно нема да заврши.
    Особено откако најавија дека ќе почнат да снимаат и петта сезона. :)

11. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.220
    Допаѓања:
    25.785
    последнаа епизода од оваа сезона ќе биде на 25 април,значи има уште 4 епизоди до крајот на 4 сезона,е после незнам кога започнува наредната сезона, видов на IMDB дека оваа година почнува и 5 сезона .ако прашањето беше дали серијава завршува со оваа сезона,одговорот е НЕ :)

12. curlygirl

curlygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    521
    ^^^
    Мислам дека има до крајот уште 6 епизоди,всушност 20 се вкупно или грешка сум :?:

13. Butterfly14

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    23 се :)

14. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Vampir ... _(season_4)

На 25ти април ќе биде 20та епизода а би требало во мај да заврши сезоната бидејќи има 23 епизоди.
    За 5та сезона мислам дека ништо официјално не е потврдено,само е кажано ...дали навистина ќе има или не сеуште не се знае за сигурно.

15. ClaudiaLeBoursier

ClaudiaLeBoursier Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    22
    Незнам за 23 епизоди инаку претходните 3 сезони имаа по 22
    А да си прашам јас дали знае некоја од вас...во план е нешто Керолајн да биде со Клаус или за џабе ја гледам серијава???

16. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
    Дефинитивно една од најтажните епизоди досега... штом јас успеав да бидам на работ на плачење. Многу ми е жал што Џереми е мртов, се некако се надевав дека ќе го вратат назад. А и овој Silas како и да се изговара , што му е проблемот? Ееее ме нервира! Го зеде телото на Шејн...
    Ми фалеше Клаус во епизодава некако...Кој знае што ќе се дешава понатаму, не ми се верува дека ќе ги вратат сите мртви назад.

On February 11, 2013, The Vampire Diaries was renewed for a fifth season, expected to begin Fall 2013

И официјално ќе има нова сезона од Септември!!! :D :D

17. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Си плачев од почеток го крај.
    Алал да им е на сите за глумата,поготово на Нина :clap:
    И покрај тоа што до пред 2 секунди плачеше како луда,успеа сценава да ја изглуми онака баш како да нема ни една емоција.

Многу ми падна жал за Џереми,поготово оваа епизода.Не дека го сакав како лик нешто посебно,ама беше тука од прва епизода. ;( И не само за Џереми.За Аларик,за Џена..
    Мет како плачеше,Бони.. :([​IMG]
    На Стефан и Дејмон конечно им дојде памет.
    Зошто мораше да ја запали куќата бе ? Ќе ми фали куќичката.
    Многу работи се сменија епизодава.Ма да незнам дали сакам да ја гледам Елена без никакви емоции.
    Фалеше Клаус епизодава [​IMG]

Промо за наредната што ќе излезе на 14 Март.
    http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ld-kdZpufA

Иначе продуцентите се предомислиле,ќе го вратат Тајлер сезонава.
    И најверојатно во некоја од наредните епизоди,се враќаат сите мртви,ама само на епизода или 2 и после ќе напраат нешто за се да си се врати во нормала.

На Tiki-lolipop и deedee0 им се допаѓа ова.
  18. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Прилично тажна епизода,чудно не се расплакав..Искрено жал ми е што сепак Џереми нема да го има некако се навикнав на глумецот :( Не сфаќам сега што е ова со Шејн и Сајлас..Ако може некој нека ми појасни малку.Од тоа што сфатив,мислам дека Сајлас си игра со нив и дека нема да врати никого,но зошто си игра со нив? Ако е воопшто така.Фала богу Стефан и Дејмон да пројде епизода без караници.Ми беше чудно кога Бони го гушна Дејмон :lol:
    [​IMG] :D :inlove:

Едвај чекам наредна епизода,баш да видам Елена што ќе прави :)

19. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Е јака беше епизодава.Јас си се изнаплакав и многу ми е жал за Џереми бе и малку ми беше глупо што така го оставија да гори.Ете знаев,Елена ќе биде како Катерина дека и ги исклучија емоциите.Сајлас и се појавува на Бони како Шејн,му го украл телото или што знам таму некој магии.И одвај чекам следна епизода зашто ќе биде интересно со Елена,а и ќе уживам гледајќи ја Елена како не се лигави :)

20. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Мене не ме расплака самата смрт на Џереми, толку колку што начинот на кој сите го изглумија сето тоа. Елена кога почна да ја претура цела куќа со алкохол за да ја запали, Мет кога плачеше во колата... :(

Многу ми беше чудно кога Дејмон и Бони се гушнаа. Дури во тој момент помислив дека Сајлас се "претворил" во Бони, а не во Шејн. Ова што Сајлас го ветува, не ми држи многу вода. Си има тој некои свои зацртани цели, па не верувам дека му е гајле дали овие сакале да ги вратат мртвите или не.

И конечно The Ripper Elena. Мислам дека тек сега почнува интересното.:)