Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Која ви е таа Џули?

2. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    На AlicaInWonderland му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    На mileystar и deedee0 им се допаѓа ова.
  4. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Серијата за жал уште на почетокот на 4та сезона ја затупија до немај каде..Ама и мене не ми се прекинува,ќе издржам уште малце.За 5та сезона не коментирам.Се плашам да помислам што ќе направат од неа..
    Мислам дека злобата спаѓа под емоции,а таа нема ни човечост ни емоции :^) Е ај сега ? А си има доста злобни испади.Се сложувам со тоа дека за сите овие 4 сезони требаше да најдат некоја положба што ќе и одговара на Елена.Навистина беше досадно да ја гледаме како плаче,можеби за нијанса вака е подобро но сепак претераа ја направија злоба за ич ништо.
    И мислам дека Дејмон го бара лекот за неа не затоа што таа сака да биде човек,туку затоа што тој сака да види стварно дали го сака или не ! Аман веќе ! Нека го остават со неа или нека му најдат некоја друга а не само го мачат.Што е до мене може и Ребека искрено во последно време повеќе навивам за неа :D

5. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    Злобата не е емоција. Омразата е. :)
    Јас колку што знам Елена никој не мрази, само овие неколку епизоди ќе мора да изиграва bad ass.
    Во спротивно ќе треба да ја килнат*. Ете до толку не е потребна.

И бидејќи на сите гледачи им ги исполнуваат желбите јас да ја кажам мојата:
    Да ја испукaат со еден машин ган во гнасната фаца.

Во прилог слика како изгледа машин ган за сите што немаaт видено. :D

На kravce и MandyLane им се допаѓа ова.
  6. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Овде сум, овдее. Ве следам, и ве читам јас.
    Останав запрепастена од сцената па мораше да помине повеќе од еден ден за да си ги соберам лигите, зошто сцената ја превртев илјада пати :D .

Сакав Хејли прва да му биде на Клаус :D . Откако нели ја дадоа после Керолајн. (патем Кер не ми е интересна веќе за со Клаус. Сега видов и подобро :wasntme: .) Како што кажа некој предходно и јас ја знам од ''Тајниот круг'' и ми се допаѓа нејзината појава како фигура. Како лик засега нема многу вртки околу неа.

За епизода што да кажам. Мене ми се допадна Елена ваква. Некако фацата сега и е по ведра и насмеана, и имаше некои бичи погледи. Мислам подобра е отколку да се лигави и да цмизди насекаде. Искрено неможев повеќе да ја гледам како плаче, и како има моќ а да не ја користи. Па тогаш која е поентата што е вампир. Мислам дека заборавив дека гледам филм со вампири.

Најубава сцена ми беше кога отиде во автобусот кога и ја зема лентата на девојката и кога се појави со неа пред Керолајн, кога ја доведе журката дома и секако New York. The city that never sleeps. :mm:

На Sparks, kravce, deedee0 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Па добро де,ама зошто така и направи на Керолајн,на мајка и ? Едноставно немаше потреба од такви работи,колку и да нема човечност.Сепак таа и е најдобра другарка ! А според мене доста беше злобно од нејзина страна.Далеку ми е од bad ass.Ми се свиѓа само што е ладнокрвна и се и е рамно.Баш таква треба да биде.Но тие работи не ми се допаднаа :)

На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Конечно и јас најдов време да ја изгледам новата епизода.Толку чекав до нова епизода и очекував многу повеќе.Елена од плачка во рипер.Појака дури и од Керолајн па ќе ја убиеше -.- Не ја сакам Хејли воопшто (особено не со Клаус) ама морам да признаам многу беше секси сцената.Мислам дека нешто ќе се случи со Стефан и Керолајн.Едвај чекам наредната, се надевам на многу подобра епизода сепак во Њујорк ќе бидат Дејмон и Елена.И да, сакам да се појави Сајлас.

9. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    100 пати ја стопирав и сакав да ја исклучам, ама ја догледав. Ако следната биде вака лоша, дефинитивно нема да ја гледам повеќе серијата.

На mileystar му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Alex-Somerhalder

Alex-Somerhalder Активен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    17
    На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Alex-Somerhalder

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    17
    Што се однесува до Тајлер, малку ми е мило што замина, КАРОЛАЈН коначно да се случи хахах :3

Но овој не планиран секс на Клаус .. Не дека лошо ми дојде да го видам разголен хахаха :D
    http://data.whicdn.com/images/55691958/ ... _large.png

Ребека заслушува повторно да биде со Стефан .. Двајцата си се заслушуваат ..
    Кетрин ми фали хахаха ^_^

И се надевам дека коначно сите ќе ја прифатат ДЕЛЕНА, време е хахаха :D
    Иначе нова сум на форумот, долго време читам но никогаш не коментирав па сега на кратко си ги искаѓувам мислењата хаххаха :D btw не зазимам страни, ги сакам и Дејмон и Стефан, само Дејмон е по секси и поради него почнав да ја гледам серијава :3 А и како карактер ми се допадна .. И неговата љубовна приказна со Елена е многу по epic од таа на Стефан според мене хахаха :3

http://data.whicdn.com/images/55760735/ ... _large.png

На MiladyDeWinter и mileystar им се допаѓа ова.
  12. Alex-Somerhalder

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    17

Слушнав некои негативни мислења за новата фризура на Нина/Елена .. Мене ми се допаѓа слатка е :lol: ^_^

Ваше мислење? :$ :l:

13. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.220
    Допаѓања:
    25.785
    се надевем вечерва ќе не почестат со добра епизода,време е да се разбие монотонија :rock:

14. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Ех,и јас се надевав на доста добра епизода т.е очекував но не џабе велат не очекувај ќе се разочараш xDD
    Не ми беше ништо посебно,се повеќе и повеќе ме разочаруваат со серијата -.-'

Не знам од каде да почнам..Ми се допадна флешбекот со Лекси.Елена? WTF..Додека беше вампир со емоции цмиздреше за лекот,сега го нејќе..свашта.А сега па со Ребека у тим.И тоа против Кетрин.[​IMG]
    Искрено ги жалам овие браќава што неможат да се справат со девојкиве и испаднаа толку глупави и наивни што е дури смешно ! А сите 3 имаат спиено и со двајцата :lol: :lol:
    Клаус мене ми е моментално единствената светла точка во серијата :rofl:
    [​IMG][​IMG]
    Ми се допадна моментот иако не ги сакам многу како пар.
    Бони,Сајлас...Малку без везе испадна.Немораа да го прикажуваат Сајлас како Шејн -.-' Глумецот ми е одбивен не знам зошто..Немам веќе коментари,освен да продолжам да гледам како се повеќе прават глупости :)

Промо за 4x18
    http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... SLSeVMFaMQ

И еве некои слики за наредна епизода :
    [​IMG][​IMG]

На mileystar, deedee0 и the.vampire.girl им се допаѓа ова.
  15. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Ај ќе бидат кратка :)
    Highlights :
    * Керолајн почна да му се пушта на Клаус :D
    * Ребека и Елена team bad ass
    * Дејмон со креончето

Во наредната епизода Елајџа ќе мисли дека Елена е Кетрин и ќе ја пољуби хаха :D

На mileystar и deedee0 им се допаѓа ова.
  16. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    И мене ми е жал за браќава :x Иначе Елена го сака Дејмон или...?А Бони се појави нешто глупо се случува.Иначе следната епизода изгледа ќе биде интересна,незнам зашто ама вака викам секогаш ии после пак досано,па што да правам ова промото е интересно и јас си мислам цела епизода ќе биде :D Елена и Ребека бед ас :rock: А Елена тоа што и го викаше на Ребека дека некако не била за со неа дека сакала да стане човек нешто била слаба,а Елена беше таква до пред некоја епизода |( И сега Керолајн и Клаус,е неможе помина редот сега сакам Сефан и Керолајн :D

На poison.ivy и deedee0 им се допаѓа ова.
  17. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.220
    Допаѓања:
    25.785
    кога беше последен пат ко видовме убава епизода??? и синоќешната беше Гола Вода |(
    знаев дека Керолајн нема до крај да издржи да не падни на "шармот" од Клаус, тссс шо се замислува,која е таа :D
    од цела епизода нај јако ми беше ко и го сврти грбот и ја остави целата изгубена :lol: БРАВО за Клаус :rock:

Прикачени фајлови:

На kravce, Tiki-lolipop, mileystar и 2 други им се допаѓа ова.
  18. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    епизодава ја гледав со 5% внимание...

19. SmilerGirl

SmilerGirl Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    262
    Oд цела епизода само флешбекот со Лекси и Дејмон ми беше интересен а се друго беше booooring.

На rhcpfan му/ѝ се допаѓа ова.
  20. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Абе пааа не сакам и оваа серија да се расипе :worried: ;(