Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. phoenix1

phoenix1 Активен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    8
    Ух, баш ми се допадна коментаров! Ко јас да сум го пишувала :D И јас навивам за Кларолајн и Делена :lol:

На deedee0, Alex-Somerhalder и Bunny2 им се допаѓа ова.
  2. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Почнувам да се разочарувам од серијава.Последната епизода ми беше досадна, едвај чекав да заврши дури гледав уште колку минути ми останаа.Ме интересира како ќе делуваат Ребека и Елена како тим и дали ќе ја најдат Кетрин.Инаку штета што Лекси е мртва, одличен пар се со Дејмон.Можеби Сајлас ќе ја врати :D
    [​IMG] :inlove:

На mileystar му/ѝ се допаѓа ова.
  3. SmilerGirl

SmilerGirl Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    262
    [​IMG] |(

На m2m2m2, mileystar и curlygirl им се допаѓа ова.
  4. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Да се јавам и јас на репорт? :wasntme: Иако епизодава ништо спешл :?: освен Клаус што не испадна лигле и и плесна така на Керолајн (овај мислам...па веќе редно време беше...малку си го заслужи нели :angel: ). Се испомешаа и негативци и добри и лоши и све.
    Оваа Бони :puke: како не умре до сега. Затоа го сакам супернетурал, нон стоп умираат луѓе :rofl: И замислете, го немаше Мет во епизодава. Ај кога ќе дојде ред некој да умре, ќе се појави...меѓу живите де.
    Псајхо килер, кес ксе фа фа фафа фафафафа фар бедр :D Бар имаше добро музиче :wasntme:

На thevampirediaries25, deedee0, Neytiri и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.220
    Допаѓања:
    25.785
    YEY!!! и конечно убава епизода,ами редно беше,да го запишиме датумов,оти има шанси да не затепаат со низа смотани епизоди :D туку кој ќе чека до 18 април до наредната епизода та била глупава или убава,јас лично знам дека ќе здивам 3 недели без TVD,ама и другиве серии сите се на пауза.
    малце офф.
    ама и Beauty and the Beast вечерва имаше јака епизода,а тек како заврши :x и сигурна сум утре и Grimm ќе биде WOW
    и сега ќе седам како на трње цели 3 недели до наредните епизоди :@
    P.S.нај јаки ми беа овие моменти
    кога Ребека смотаната се освести и мислеше дека не повеќе Вампир :lol: MWAHAHAHAHA BEKAH,SORRY!!! :rofl: и муабетов меѓу Ребека и Алајжа, :D Ребека: You and Katherine? I thought you were the smart brother.
    Алајжа: You dont have a smart brother. Turns out I’m as stupid as the rest of you :rofl:

На mileystar, Bunny2 и rhcpfan им се допаѓа ова.
  6. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Се,се ама Елена без чувства веќе станува досадно.И промото за наредната ( http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0WGJvi0R1Ks ) :puke:

Керолајн и Клаус :inlove:

Кетрин сакав со Стефан да си биде,ама Со Елајџа ми се срцки.
    [​IMG] Леле ако го мафта :@

За сцената Елена кога ја имитира Кетрин...Алал да и е на Нина :clap:

На mileystar и kravce им се допаѓа ова.
  7. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Пак пауза?!?!
    Е аман де, сега пред 2 епизоди нели имаше пауза, бог да чува |(
    Инаку што се однесува на Елена, баш истото што го пишува погоре на сликата го мислев, како 2 Кетринки да гледам во серијава. |(
    Не го бива :^)
    Инаку официјално сум фана на Клаус и Керолајн, ги сакам заедно :inlove:
    Само не разбрав што поточно и рече Клаус на крајот пред да си замине таа?

8. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Една е Катерина бе :rock: Многу интересна епизода,ги сакам заедно Катерина и Елајџа и Керолајн и Клаус од денес.Абе сигурно има нешто за да и ги вклучат емоциите на Елена,мора да има зашто глупо е вака.Бони и Мет многу ретко ги има последниве епизоди скоро ич,ама не ми фалат многу.
    И како што гледам на промово за следната епизода
    Стефан и Елена пак ќе се враќаат заедно???? :o :o :o Ама му го плесна на Дејмон дека не го сака :tmi:

9. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Не ми се коментира нешто многу бидејќи стварно се разочарувам од серијата...
    Знам дека на нас фановите тешко е да се угоди но МЕНЕ ОВАА ЕЛЕНА НЕ МИ СЕ СВИЃА.Стварно беше досадна и кога плачеше и се но ова не го бива.Пробуваат да ја направат у карактер слична на Кетрин.ЕДНА Е КЕТРИН.Елена ми е фејк во споредба со Кетрин,сепак не може да биде како неа колку и да се филма :lol:А и досадна е.
    Дејмон и Стефан..Зошто бе не се откажете од неа,не ви ја треба !Сега па ке се вртка у наредна епизода покрај Стефан.Глупости..сигурно и него нешто ќе го зеза.Клаус срце :inlove:

[​IMG][​IMG]
    Ама ми се слатки Дејмон и Ребека :D

10. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Ако оваа Кетрин го мотка Елајџа ќе им појдам таму по една заушка и неа и на онаа Џули ]:) :D Патем, баш беше секси, елегантен, среден, умерен како и секогаш, перфект :wasntme:
    Иако константно сум против Клаус-Керолајн, морам да признаам дека во сцените со нив имаше доста хемија (биологија, физика, географија :D ). Мислев секој момент некој некому ќе му ја лиже фацата :D Останатото...бла бла бла.
    E, и да. Не ви се чини дека Керолајн е дури подобра личност од она што сакаат Елена да ја направат :^)

На 1209, caroline.costa, MandyLane и 4 други им се допаѓа ова.
  11. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Мене ме мрзи више да коментирам ама морам нешто да прашам
    На сцената при крајот меѓу Елајџа и Кетрин, коа Кетрин му го даде лекот, тоа беше она или Елена?

12. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Кетрин :D

На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
    Ке ја вратат Елена , ќе биде плачка повторно за 2-3 недели, само немојте после да кукате дека е пак плачка :P :P И многу сакам со Стефан да биде пааа!!! Знам дека сум една од ретките ама Дејмон како Дејмон не ми иде со Елена, премногу лигава ми е за него. :)

Илајџа со Кетрин оооо но но но!!! Никогаш немаше ни да помислам заедно да ги ставам во пар.
    Не иди во предвид.

И дај конечно Керолајн нека направи нешто со Клаус, више пукнав од чекање. :)

На curlygirl и MandyLane им се допаѓа ова.
  14. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Според мене,логично е Елена да не чуствува ништо за Дејмон зошто нели сепак нема чуства.Како што нема за него,така нема и за Стефан.А Стефче ако направи нешто со неа во наредната епизода,сам ќе си плукне на зборовите што ги кажа.

Сега гледам дека повеќето од вас беа во право кога рекоа дека Дејмон и Елена и избрзаа.Сега некако го нема тоа исчекување,сексуална тензија итн :D
    Секако дека сакам да ги гледам заедно,ама некако не е тоа,тоа веќе.И преку глава веќе од љубовниов триаголник.Нервно ќе оболам од оваа Џули значи :rofl:

Иначе колку беше среќен Дејмон? 2 секунди или 3 ? :D

Еве кој го интересира спојлери

"PROM NIGHT IN MYSTIC FALLS After making a decision that infuriates Klaus, Elijah proposes a life-changing challenge for Rebekah. Caroline finds that her carefully laid plans for the perfect Senior Prom night are disrupted by Elena, so she turns to an amused Klaus for a solution. Determined to get through to Elena, Damon and Stefan both attend the prom, but the evening begins to spiral out of control despite their efforts. When Elena suddenly lashes out in a way no one could have predicted, Matt turns to Rebekah for help. Finally, Bonnie makes a terrifying discovery, and Klaus receives a message that could change everything."

"First of all, Elena — who chooses a dress that matches the new hot-pink highlights in her hair — finds herself caught between Stefan and Damon once again."

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

The originals
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

"There’s conflicting information out there about whether or not the whole cast of The Vampire Diaries has been filming scenes in New Orleans for the back-door pilot episode, or if it’s just the Originals cast. Can you confirm which one is true? – Audrey
    “I am assured that TVD regulars definitely appear in the planted pilot, but the exact and complete RSVP list is a well-guarded secret – including who appears in New Orleans, in Mystic Falls or in both settings"

15. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    :emo:

Прикачени фајлови:

На 1209, deedee0, Alex-Somerhalder и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Гледам по tumblr цело време вакви слики дека тоа на матурската вечер не е Елена туку Кетрин. :lol:
    Не знам зошто ама мене не ми изгледа така.
    Btw мислам дека Кетрин го лаже Елајжа :D :P

17. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    ^ Да и јас го видов тоа.Ама ќе видиме.

18. Alex-Somerhalder

Alex-Somerhalder Активен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    17
    Пред се, Елајжа беше толку убав во епизодава *____________* :inlove:
    http://data.whicdn.com/images/56872343/1_large.jpg

И искрено, ја сакам Кетрин, и сакам да бидат заедно, а ако го изигра .. :swear: :puke: хахаха
    http://data.whicdn.com/images/56820397/625468_601864336509293_941544392_n_large.png
    :inlove:
    Елена .. Од кај да почнам хаха се гледа дека што и да и ги врати емоциите ќе бите epic .. Искрено се надевам дека што и да се случи во серијава, ќе престанат да го повредуваат Дејмон .. |( Кога видов што ќе му каже Елена/Кетрин кој и да е следната епизода .. http://media.tumblr.com/0b4661d6df72c233814b25e42cf35cea/tumblr_inline_mkhnygQhaz1qz4rgp.gif

И не знам зошто комплицираат толку: Елајжа збори со Клаус и ја ослободува Кетрин .. Го убиваат Сајлус ( бидејќи изгледа Стефан и Дејмон со тоа што се преокупирани Елена да ја вратат како човек заборавија дека Сајлус може да направи беља)
    Не можам да ја замислам Ребека како човек .. :o
    И кога веќе знаеме дека Тајлор ќе остари и ќе умре, логично е дека Керолајн ќе биде со Клаус :wasntme:
    И јас се изморив од љубовниот тријаголник, на почетокот колку и да го сакав Дејмон мислев дека нема шанси на крај заедно да биде со Елена, и ете беа, и сеа се толку испомешани работите, што не знам дали воопшто некој од нив ќе биде со Елена .. |(

http://data.whicdn.com/images/56820680/149206_601851566510570_600737570_n_large.png
    :inlove:

19. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Мое предвидување на работите: Стефан ќе почне да се вртка пак околу Елена и сам ќе си го погази зборот, Елена ќе си ја врати човечноста или ќе го испие лекот, како и да е :^) и на крајот пак ќе биде со Стефче и ќе се лигават happily ever after... :puke:

20. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Арно што се појави Елајџа малце ја освежи серијата инаку работата не е сјајна. Ако го зафркни Кетрин тогаш најсериозно ќе престанам да ја гледам серијата...Нема смисла, Ориџиналс беа нај нај од сите, никој ништо не му можеше, Кетрин цел живот бега од Клаус, а сега Клаус го матка една Керолајн, овај ја моли, плачи и фали уште Елајџа што секогаш е приземјен и реален да го изматка една Кетрин. НЕ! :x

Што се случува со веѓите на Нина? Чудна ми е. Поубава ми беше инаку.