Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Ако мене ме прашуваш многу ќе биде предвидливо ако го испие Елена лекот.Затоа мислам дека ќе заврши кај некој што најмалку очекуваме.Освен Клаус,Дејмон е единствената личност што несака да го испие .Многу ми беше проѕирно кога кажаа дека sirebond-от може да биде прекинат само ако Елена или Дејмон стане човек.

2. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Многу добра епизода.Конечно се појави Елајжа - Complicasion speaking :rofl: и да, прекрасен е.Се надевам дека ќе останат со Кетрин барем до крајот на сезоната.Елена ми е досадна од крајност во крајност оди.Многу беше добра сцената со Керолајн и Клаус. :inlove:

3. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Добро луѓе јас сум некоја грешка или е голема прпуст на продукцијата, нели ако вампир убие ловец ќе има халуцинации многу време, тоа го осети и Елена кога уби ловец па ја држеа во соба затворена.Муабетот ми е бидејќи Кетрин го уби Џереми треба да има последици, а знаеме дека немала по тоа што Елајжа не знаеше дека го убила Џереми :^) :^) :^)

На deedee0, CoverGirl10, rhcpfan и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. curlygirl

curlygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    521
    ^^^
    Таа не го уби директно,како Елена кога го уби ловецот.Всушност таа му го предаде на Сајлас за да се нахрани и избега-.Излегува дека Сајлас е убиецот на Џерми.

5. thevampirediaries25

thevampirediaries25 Активен член

Се зачлени на:
    14 март 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    4
    значи пред две епизоди имаше прекин сега пак.. колку време ќе чекаме аман! мислам дека претеруваат.. а инаку оваа елена баш ме нервира до вчера беше наивна,чувствителна,а сега ќе ми глуми лудило.и така ја мразам значи уште да оди повторно со стефан,ќе прекинам да ја гледам серијата! сега за сега најмногу ме радуваат керолајн и клаус х3 :$ ЕДВАЈ ЧЕКАМ ДА ЛЕТНЕ НЕКОЈА ИСКРА,нема смисла вака! а за дејмонче мислам дека треба да му најдат некоја соодветна а не ваква глупача ко елена :D

6. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Мене па ич не ми пречи што прават пауза и така е досадна дури и во петокот заборавив дека има,требаше другарка ми да ме потсети :D

7. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Па нели би требало Сајлас да има халуцинации тогаш, ако го убил Џереми? :^)

Да ми извините ама и ние малце претеруваме,малце повеќе...
    Ни беше преку глава од лигавењето на Елена и ни ја покажаа во сосема друго издание,како рипер и ние сега пак се буниме. Се знаеше дека ако Елена стане таква лошка ќе не потсетува на лоша копија од Кетрин |( една е Катерина! :rock:
    А што се однесува до Дејмон и Стефан...неам зборови. Век ипол се живи(или и поише), а една клинка ги врти околу малиот прст :fubar: ајт и двајцата нека ја откачат и така ништо добро не им донесе од кога ја запознаа.

На figgiMK, Mimi123, rhcpfan и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Do not open, it might me too much to handle!

Е добро де, што да правам :wasntme:

На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Еве што ми излезе на почетна.
    Иан со новиот лик во серијава.
    Ако е овој Сајлас, дефинитивно не направиле грешка. Ептен има фаца на негативец, плус и какви очи има.:wasntme:

10. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    Ова последново за Браќава да ти кажам е она кое навистина мнн мнн ме насмеа ! :О :lol:
    Инаку да си кажам мојата мислам секако е истата се тоа дека имаат милион години во гзот или се мали габе е МАЖ си е МАЖ не користи мнн мнн мозок !!
    Ситуацијата дека Дејмон заврши на истиот покрив каде ја оставил Лекси мислам дека беше врв ! Илаџа (некако мнн поубав овој пат) и верувањето во Катерина- негова Катерина мисламм хеллооооо !!! Како може да верува во некоја која со целлл свет го изневерила хихихи хихих их
    Јас повеке ја сакам „Новава“ Елена ... и сакам веќе Клаус да заврши со Каролаин ,,,колку ми изгледаат супер заедно !

11. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.826
    Допаѓања:
    23.628
    Јас се заразив буквално со серијава :) Ви се верува ли дека за 2 нецели недели ги изгледав 3те сезони, сега ја завршив третата сезона и сакам одма да продолжам со 4та сезона ја имам в компјутер :D ама ќе паузирам до утре (ако издржам).

Многу ми е убав филмов Дејмон ми е многу убав :inlove: Елена веќе почна да ме нервира, а во четврата сигурно уште поќе ќе ме нервира според последниве коментари :)

12. princess11ska

princess11ska Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    64
    Стварно веќе и јас се нервирам со прекиниве. Не бев во Мк предходниве две недели и едвај чекав да изгледам три епизоди одеднаш. Баш се напнав :) .
    Инаку и на мене Клаус и Каролајн ми се најинтересни, Елена многу ме нервирала одсекогаш без разлика дали е добра или лоша али у секој случај повеќе навивам за Стефан и Елена. Дејмон е само мој! :!:
    Патем, сакав да ве прашам колку сезони ќе има серијава? Јас се си мислев дека оваа четвртава е последна. :lol:

13. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Па зборуваат дека ќе има и 5та.Мислам дека е и потврдено. :)

14. princess11ska

princess11ska Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    64
    јеееееееееееее

15. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Ако и петтата сезона им е пасвина како и четвртата тогаш подобро е ич да не ја ни прават |-)

16. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Се надевам дека ќе се случи нешто и ќе се вратат.Многу ми фалат сцените со Дејмон и Аларик.

На figgiMK, Bunny2, the.vampire.girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Нешто за Џереми :)
    http://tvline.com/2013/04/05/vampire-di ... r-mcqueen/

На Bunny2, the.vampire.girl и Butterfly14 им се допаѓа ова.
  18. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Може и Џена да се врати :)

Готово е финалето

На Tiki-lolipop, rhcpfan и deedee0 им се допаѓа ова.
  19. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Мислам дека џабе си се надеваме на нешто меѓу Клаус и Керолајн зашто ми нема логика Керолајн да сака да биде со него по се што му направи на Тајлер. А и нели Клаус рече дека нема ништо да му направи на Тајлер ако се врати дека нели Керолајн го спаси :)
    А што се однесува до .. омилената тројка.. веќе не ми се ни гледа серијава само заради нив. Од досадно оди во уште подосадно.. ништо не се случува, се` се завлекува а финалето се ближи..
    Мислам дека уште фали Стефан и Елена пак да бидат заедно а што не ме чуди и дури тогаш деф. ќе прекинам со гледање. Подосадна двојка од нив двајца нема!! И двајцата лигуши.
    Дејмон ми е срцка. И оваа новава Елена појше ми се свиѓа пошто не се лигави ко порано!
    И најверојатно е дека лекот ќе го земе Дејмон, зашто и во книгите е така... ако ја следат содржината..
    :)

На rhcpfan му/ѝ се допаѓа ова.
  20. doubleinfinity

doubleinfinity Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    2.336
    Допаѓања:
    4.611
    It (the cure) will "be ingested by a vampire. This will be one of the finale's final moments.

- Julie Plec

На rhcpfan му/ѝ се допаѓа ова.