Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.485
    Не и рече дека Тајлер може да се врати во градот и дека нема да му направи ништо, само и кажа дека нема да го бара за да го убие т.е. и даде до знаење дека воопшто не се ни замара со неговото наоѓање. Ама не рече дека може да се врати.

2. phoenix204

phoenix204 Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    17
    Кларолајн засекогаш! Од кај знаете, можи Тајлер ќе умри. Иако, не би го сакала тоа. На почеток ми беше ептен секси и убав, и навивав за него и Керолајн ама сега некако ми стана многу антипатичен и патетичен... Клаус е подобар за неа. :D

3. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Тајлер се враќа во следната епизода.Мислам дека му е последно враќање во серијата :( :(

4. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Па добро слично е, јас на мој начин си го протолкував :)

5. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Мислам дека целата поента на серијата е да ни покаже дека не можеш да избегаш од тоа што го чувствуваш. Тоа е ко да идеш сам против себе... :!:
    А Керолајн осеќа нешто за Клаус..не нешто, туку сешто. Се кладам дека одма би рипнала у кревет со него(па ретко кој и не би :$ ) ако не ја гризе совест :D
    Според мене има логика Клаус и Кер да се заедно(само се молам ако тоа се деси, да не ја снема хемијата меѓу нив како што беше со Делена).

Иначе ако така гледаме на работите(дека нема логика да бидат заедно) како тогаш има логика Дејмон и Елена да се заедно?! Во втора сезона тој му го скрши вратот на Џереми кога избувна, бидејќи Елена му кажа дека it will always be Stefan, тој никогаш не ги почитуваше одлуките на Елена(и тоа со право) и ја имаше улогата на бед бој...Дали тоа значи дека чувствата на Елена спрема Дејмон не треба да постојат и се погрешни? No no no no did I mention no?!
    ова не го кажувам како фан на Делена и Клеролајн,само сум реална

6. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.220
    Допаѓања:
    25.785
    уште 8 дена до новата епизода,мене лично многу ми недостасуваат,сигурна сум дека и на вас исто ;) и затоа си реков дај да ставам некоја сликичка од лепотаниве :inlove:

Прикачени фајлови:

На mileystar и Butterfly14 им се допаѓа ова.
  7. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Утре има нова епизода? :)

8. curlygirl

curlygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    521
    Новата епизода излегува на 16 април,следната недела :)

На prettyliar му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.220
    Допаѓања:
    25.785
    не на 16-ти :) туку на 18-ти април, во четврток е нели ;)

10. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
  11. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
  12. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Постерoт за The Originals

На mileystar му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Колку и да не ја сакам Елена како лик, сепак морам да признаам дека Нина Добрев е исклучително талентирана глумица, бидејќи едниот лик кој го глуми ми е тотално антипатичен (Елена), а другиот тотално симпатичен (Кетрин).
    Значи сепак малку ја бива, штом успева да побуди вакви емоции кај публиката и различни спротивставености.

Новата улога на Елена како bad ass bitch ми е многу промашена. Воопшто не ѝ доликува, некако пожална ми е и од нејзината вистинска природа (жална врба). :D

Ако успеат да ги вратат сите мртви меѓу живите (Аларик, Џена, Ана, Вики |( ) е дури тогаш ќе настане потполн хаос...

Се чудам како Мет издржа толку долго како лик во серијава.
    Мора да има многу добар агент. :D

На lackygirl, figgiMK, rhcpfan и 5 други им се допаѓа ова.
  14. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

HAHAHAHAHAHAH ELENA-BAD ASS :clap: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.485
    ^ Исто ко да гледам тинејџерска романтична-комедија. Траги-комедија поточно. |(

16. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.564
    Еве што ми излезе на фејсбук за новата епизода.
    The Vampire Diaries SPOILERS!
    - Go down if you want to know!
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    - Elena's humanity will be back on.
    - We will see Silas' real face.
    - Jeremy will be back, but in what form isn't sure yet.
    - One vampire will be human.
    - Stefan could be the one who ingest the cure.

Според ова би требало да биде интересничко. :)

На the.vampire.girl и Butterfly14 им се допаѓа ова.
  17. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    ^ Глупости се ова.
    Ова ти е спојлер од 21 епизода
    Damon (Ian Somerhalder) and Stefan (Paul Wesley) try a brutal new approach to provoke Elena (Nina Dobrev) into turning her humanity back on, and Caroline (Candice Accola) is frustrated when her attempt to intervene backfires. Што значи дека Елена уште ги нема вклучено емоциите.

Сајлас се појавува меѓутоа во друго тело.
    Silas is on the prowl, and he's wearing every body in town. [Спојлер од Карина за наредната епизода]

Џереми се враќа Најверојатно во 21 епизода,како и Аларик и многу други што може да се види од самиот наслов на епизодата-The Walking Dead.

Да,некој вампир ќе стане човек,но тек во финалето не во наредната епизода.И според спојлерите ќе биде некој најмалце што очекуваме [Само Дејмон и Клаус не го сакаат лекот.Ако ме прашуваш мене најверојатно ќе заврши кај Дејмон зошто и во книгата станува човек.Плус моментално ја снимаат последната епизода и се утепаа продуцентиве од твитање слики од Дејмон.]

Еве ги сите спојлери од Карина за наредната епизода.
    We will find out who wins the prom king and queen. We'll also see Elena do some, uh, "campaigning" for Rebekah, her new roommate and only friend.

Well, Matt is Bonnie and Caroline's doting date, but they're all strictly in the friend zone, so I can't confirm or deny whether he actually bought the corsages. I mean... the dude may now live in an enormous mansion, but he still has to eat his Kraft dinners. Maybe he picked some flowers and tied them to a hair elastic or something.

Just one teen is hurt. A lot of not-so-innocent teenage supernatural creatures get injured in this one, though. Silas is on the prowl, and he's wearing every body in town. That leaves most of our faves vulnerable.

Here's what I'll say -- someone uses the word "boyfriend." But don't get too excited! Of all the high school dances he's inappropriately attended, we're pretty sure this one will go down in history as Damon's least favorite.

Matt's opinion of Rebekah does change in this episode. Since she can't use any of her vampire "perks" -- speed, hearing, compulsion, strength, etc -- she's in a whole new position.

Elena doesn't have an official date, but they're not there just as her babysitters. Stefan and Damon are determined to convince her to flip her humanity switch back on -- and they've got Plan A, Plan B, and Plan C ready to put into action.

Bonnie gets a dance. In fact, Bonnie is pretty freaking spectacular in this episode. Kat Graham gives a standout performance as Bonnie rides a roller coaster of grief, anger, and power.

Caroline and Stefan do share a dance... and she suggests that maybe he'll meet someone who will help him move on from Elena.

Oh, our girl Katherine certainly makes her voice heard.

18. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Јас читав дека:

Елена до крајот на сезоната ќе ја врати човечноста,Џули на твитер напиша дека некој вампир ќе го земе лекот, и дека на крајот во последната епизода ќе одлучи со кого ќе биде ама нема да биде уште некоја финална одлука.(Веројатно во 5та сезона пак ќе се мота и со двајцата -.-')

19. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Напнав со спојлери :D

Silas will take on the form of four different characters throughout Thursday night’s episode, that sneaky little bastard! As for the show’s other big bad (loosely using that term), Klaus? Look for the show to set up The Originals spinoff in a major way by episode’s end.

20. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    ^
    значи некој ќе умре, така? :?: