Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Исрено последнава епизода беше каша попара.Не се знаеше кој е Сајлас кој е вистинската личност. :^)

На Butterfly14 и mileystar им се допаѓа ова.
  2. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Толку чекање за ништо.Ништо посебно не беше последната епизода.Елена ме ужасно нервира ја напаѓа Бони како демек може да ја убие.Фала богу што ја затворија таму.
    Иако сум за Делена морам да признаам дека кога играа Елена и Стефан беше многу романтична иако негираше сепак и се примети по лицето дека почуствува нешто.Па и песната :inlove:
    И да се изненадив кога Клаус му го рече тоа на Тајлер јас мислев дека ќе го убие.
    На крај Кетрин кралица - But I've worn down too many good heеls runing from you :D

На Tiki-lolipop му/ѝ се допаѓа ова.
  3. SmilerGirl

SmilerGirl Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    262
    Епизодава не беше ништо посебно.Таа сцената со Сајлас ме избуни не знаев кој е кој.Кетрин кралица како и секогаш.Единствен добар момент ми беше кога Бони ја нападна Елена и искрено требаше да ја докрајчи. :D

4. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    Не знам дали е ок ама можи некој од вас го осети моментот кога Бони бавно ја убиваше Елена е кефој бев :clap: :clap: многу ме нервира во последно Кетрин е со стил лоша јака а ова ко изгубена ми е целата...Сајлас каша попара сега овај сега онај онака нз кај не е си помислив и дека Тајлор е Сјалас хахахха :lol: :lol: Клаус е најјак од сите, според мене сите го изгубија онај шармот шо го имаа не се знај појке кој е каков е :!:

5. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    198
    Се сте кажале, јас само ќе надополнам со најубавиот (за мене) момент од епизодата :)

:)
    Фризурата на Керолајн е совршенство :inlove:

И да, им завидувам сега на Стелена, си добија таков убав момент полн со искри :)
    Момент каков што многупати имаа Дејмон и Елена во претходните сезони :P

На deedee0, Butterfly14 и prettyliar им се допаѓа ова.
  6. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Јас уште ја немам гледано епизодава :tmi: Само гледав сликици на нет, па се полигавив на фацките на Клаус кон Керолајн :tmi: И го гледав промото за Ориџиналс и...ах...тоа ќе биде добра епизода :wasntme: Хис д кинг :wasntme:
    Најдобрите двајца на една слика :wasntme:

На danichap и Elena-97 им се допаѓа ова.
  7. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Спојлери :)
    1. In 4x23 (season finale) the second shocking death of a main will be shown.
    2. A female character will be diagnosed with cancer.
    3. A vampire will be human again.
    4. There is a chance Stefan ingests the cure.
    5. Silas's real face will be shown.
    6. Elena's humanity will be back on.
    8. Season 5 is Delena.
    9. 4x20 we will see only 15% of Mystic Falls, the other 85% will be exclusive about the Originals and their new show.
    10. Season 5 will air probably in October.

8. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Еве и од мене неколку спојлери што ми излегоа на почетна на фејсбук од странициве што сум ги лајкнувала.
    Elena Gilbert - 4x20 'The Originals'
    Ко што гледам од нејзиниов изглед, браќава ќе ја остават да се "суши" или како и да е изразот на македонски. Well, she deserved it.:angel:

Еве и краток синопсис за тоа што ќе се случува во финалната епизода.
    “On Graduation Day, Mystic Falls is overrun with ghosts intent on settling old scores. Damon’s life is in danger after a ghostly encounter, while Matt and Rebekah join forces to battle a ghost determined to find the cure. Finally, Stefan discovers a horrifying clue to the mystery surrounding Silas.”

На Butterfly14 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.220
    Допаѓања:
    25.785
    Нема да влегувам многу во детали,а морам да кажам дека вечерашнава епизода е една од нај добрите епизоди не само во оваа сезона туку воопшто во цела серија.Се чувствувам како да гледам друга серија а не The Vampire Diaries,искрено да кажам ми се одмори мозокот од
    љубовниот тријаголник,од Елена,Бони,Каролајн и цела таа приказна во Мистик Фолс,WOW не можам да верувам,скоро цела една епизода без Елена БРАВО :clap: . O и кој можи да верува дека Klaus ќе биди татенце :o :|

На mileystar му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Alex-Somerhalder

Alex-Somerhalder Активен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    17
    ♥ !! О М И Л Е Н Д Е Л О Д Е П И З О Д А Т А !! ♥

Долго време читам коментари и во принцип се ги критикувате и ликовите и епизодите дека се досадни и не знам што .. Јас едвај чекам нови епизоди и уживам во секоја од нив .. :$

АМА ПОСЛЕДНАВА ЕПИЗОДА, МЕ МРДНА ТОТАЛНО!! :drunk:
    ЈА САКАМ СЕРИЈАВА!! :D

Ме нервира Хејли ..
    Али многу сум возбудена со помислата дека Клаус ќе има наследник, некој како него .. ^_^

И едвај ја чекам следната епизода, Клаус да го убие Марсел, што се замислува тој дека е Крал покрај Клаус!?! :^)

П.с. се надевам човечноста на Елена ќе се врати во следната епизода .. :)
    [​IMG] 8) / :|

На mileystar, teddybear, Bunny2 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Многу добра епизода.Добро ќе биде ако имала гледаност,па од септември уште една серија. :lol:
    Знаев дека Хејли некако ќе ја вмешаат во приказната,ама ова не го очекував :lol:
    Клаус ќе биде татенце хаха

Марсел :wasntme:

Кетрин и Елајџа ми беа срцки.
    Сега се чека наредна епизода.Како што гледам има што да чекам. :lol:

12. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Не ја гледав епизодава ама читам дека Клаус ќе станел татко,ту бе малер еднаш ја онади и одма дете напраи :lol: Немам надеж за Кларолајн па сега се чека Стефан и Керолајн :?:

13. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Искрено очекував многу многу,и мислев дека епизодата ќе биде нешто wow.Но,за жал не беше така.Поголемо сра*е не можеа да направат.Ајде бе,Клаус татко па уште некои слични елементи со твајлајт...Не ми се верува што прават,смешно е и жално.Да убаво беше без Елена ама ова не им требаше. :puke: :puke: :clap:

14. phoenix204

phoenix204 Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    17
    Дечки, ај некој ако ја има симнато нека ми пиши ЛП за да ми ја прати... :*

15. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Ок, епизодава во просек беше супер.
    На страна од Мистик Фолс и шпанската серија што се одвиваше таму, имаше добри моменти. Моментот кога Клаус му покажа на Марсел ху из д кинг уствари беше д бест :rock: Тука малце и се возбудив :wasntme: И Боже, овој, овој...
    [​IMG][​IMG]
    :inlove: Прекраснотија! Дали тоа Ориџиналс ќе биде позабавна од вемпајр дајрис? :^)
    И таман мислиш дека се е супер иде моментот
    You say what?! Ноу бич, ноу, ноу и ноу! Ми идеше да одам таму и на тој што го напишал сценариото да му влепам една јака (во моментов осеќам како редовно да сакам да тепам некој на серијава :wasntme: ). Поглуп момент амин. Толку...ме разочара. Сега одам да гледам репризно моментот кога Клаус му се сили на Марсел и почетните сцени со Елајџа (пред да почне да се лигави по неродениот внук |( ). Среќа што супернатурал е тука да ме утеши.

На mileystar, rhcpfan, deedee0 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
    Го приметивте вампирот во 16:17 минута? Ми личи на Рајан Гослинг
    Многу наликува на него , а и неговиот глас го имаше!
    Само ме чуди што не му дале подобра улога :) (ако е навистина тој) :)

Прикачени фајлови:

17. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Оф морам да прокоментриам и јас после долго време.

Кога Елајџа и рече на таа вештерката: ајм Елајџа, хев ју хрд оф ми? нозете мислам ми се пресекоа :D срце :inlove: и плус кога го изговараше името Николаус, уф бре да го грабнеш и да бегаш :D

И мене поише моменти ми се допаѓаа, и кога клаус и се јави на керолајн, и кога им покажа како што сте пишале погоре кој е главен :D колку ми беше жал кога му се насолзија очите, и дури во еден момент кога му потече солза, душа бе ми идеше да го гушнам. Ептен ми е добро што во исто време е толку негативен а сепак не можеш да го мразиш. :angel:

Овој Марсел од првиот пат кога го видов ме нервираше, глупчо невиден :D

Добри се, морам да признаам дека ја оправија колку толку работата. :)

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  18. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.564
    Најдобра епизода во цела сезона ! Зошто?!? Затоа што конечно ги тргнаа од фокус Елена,Дејмон и Стефче грефче. Мислам,колку и да го сакам Дејмон веке ми се поврака од нив.

Него овој Елајџа каков фраер е мх мх мх (иста Алачка сум) . Толку е грациозен,прав господин.Во последно време и од Дејмон го сакам повеке. Треба да има повеке сцени со него,некако слабо ми го експонираат а баш вреди човекот.

19. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    198
    Бре ама ја испофаливте епизодата, а мене ми беше крајно досадна :yawn: :wasntme:

Само сцената на крајот со Елајџа и Кетрин беше најдобра :) Зошто мораше да се разделат, зоштоо?? :'(

И нели требаше да се појават Аларик, и другите двајца мртви ориџиналс или тоа во друга епизода беше?

На rhcpfan му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639